Şimdi Ara

--Psikolojik Nefes darlığı böyle illet birşey olamaz--CORONA evhamı maf etti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
8.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler nasıl atlatıcaz bunu aloooo ızdırap gibi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    hocam limonlu su icmeyi aliskanlik yap. iyi geliyor. oldugu zaman nefes egzersizi yapmayi dene. olabildigince havadar ortamda ol. burundan su cekiyordum ben iyi geliyordu. bal zencefil zerdecal karisimlari oluyor en doğal ve en etkili bitkisel kaynaklardan biri de sarımsaktır. 1,5 litre suya 1 yemek kaşığı lavanta, 1 diş sarımsak, kekik, gelincik çiçeği, dereotu, nane ve maydanozu ekleyerek birlikte kaynatın. bir kismi google bilgisi :) gecmis olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

Beyler nasıl atlatıcaz bunu aloooo ızdırap gibi ya
    Durduk yeremi basladi sana hayırdır...nasil oluyor sana

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Durduk yeremi basladi sana hayırdır...nasil oluyor sana

Alıntıları Göster
    Sorma başkan ya, 2-3 hafta önce yataktayım bi baktım nefes almam manuel olmuş. Önce ölüyorum sandım vallahi zar zor nefes alıyorum ve nefes aldığımın farkındayım, sabahına gittim göğüs hastalıkları ve kalp doktoruna her şey temiz. Her şey temiz çıkınca vallahi üzüldüm ne yalan söyliyim işin psikolojik oldugunu anlayınca :(

Doktor anksiyete olabilir şüphesiyle psikiyatrist önerdi, 1 seans gittim sağolsun arkadaş put gibi durdu seans sonu 10-15 seans gelmen gerekiyora getirince sildim kafamdan :(

İşin garibi üniversiteye gittigimde olmuyor, veya bir işle uğraşırken falan çok nadir oluyor ve geçebiliyor. Ama hafta sonları böyle pat diye akla gelince çıkmıyor yahu... Şimdi hangi doktora gitmek gerek ? Sinir hastalıkları mı, başka psikiyatrist mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

hocam limonlu su icmeyi aliskanlik yap. iyi geliyor. oldugu zaman nefes egzersizi yapmayi dene. olabildigince havadar ortamda ol. burundan su cekiyordum ben iyi geliyordu. bal zencefil zerdecal karisimlari oluyor en doğal ve en etkili bitkisel kaynaklardan biri de sarımsaktır. 1,5 litre suya 1 yemek kaşığı lavanta, 1 diş sarımsak, kekik, gelincik çiçeği, dereotu, nane ve maydanozu ekleyerek birlikte kaynatın. bir kismi google bilgisi :) gecmis olsun
    Dostum aktardan sarı kantaron, yasemin ve ada çayı aldım gün aşırı bunları içicem, kaygıya ve strese iyi geliyor dediler.Valla 2 yılldır mide şikayetlerim vardı onlar bitti bu başladı :( Beterin beteri var tabii yine de halimize şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 23 Şubat 2020; 2:22:48 >
  • corona virüsü,nedeniyle bu ara aklıma geldi offf anam offf ne illet bu ya
  • ben karın egzersizi yaptığımda çok oluyor.
    göğüslerin havayla dolmaması değil de diyafram daki baskı derin nefes alma gereksinimi uyandırıyor.
    karın kasları artınca ayrıyeten gaz sorununuz da varsa sürekli derin nefes alma isteği oluşuyor.
    Her deneme başarısızlıkla sonuçlanınca takıntı haline geliyor ve sürekli derin nefes almaya çalışıyosunuz.
    Zayıflayınca geçecek sandım ama random olarak tekrar ediyor.
    90 kilodan 75 kiloya düştüm ama hala göbek çevresi yağlı. Göbeğide eritmeyi başarınca tekrar dan yazacağım.
    Son bir haftadır felaket şekilde derin nefes alma isteği var. 10 denemeden birinde başarılı olabiliyorum.
    Gerçekten çok sıkıntılı bir durum çeken bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityPayne

ben karın egzersizi yaptığımda çok oluyor.
    göğüslerin havayla dolmaması değil de diyafram daki baskı derin nefes alma gereksinimi uyandırıyor.
    karın kasları artınca ayrıyeten gaz sorununuz da varsa sürekli derin nefes alma isteği oluşuyor.
    Her deneme başarısızlıkla sonuçlanınca takıntı haline geliyor ve sürekli derin nefes almaya çalışıyosunuz.
    Zayıflayınca geçecek sandım ama random olarak tekrar ediyor.
    90 kilodan 75 kiloya düştüm ama hala göbek çevresi yağlı. Göbeğide eritmeyi başarınca tekrar dan yazacağım.
    Son bir haftadır felaket şekilde derin nefes alma isteği var. 10 denemeden birinde başarılı olabiliyorum.
    Gerçekten çok sıkıntılı bir durum çeken bilir.
    Geçmiş olsun çok zor.hele o derinden aldığın nefes midenle kaburga arasında kalıyorya patlıyor insan .bu illet küçüklükten beri var bende ,bir gider 5 yıl uğramaz bir gelir 2 ay sürer birde piskilojikse yandın gittin..sende zorlama kendini ramazanda oruç tut hem zayıfların hem çok iyi gelir.şu an nasılsın

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Son bir aydir ufak tefek evde spor yapiyorum.
    Ilk baslarda yoktu ama son iki haftadir tekrar dost olduk. Bugunlerde biraz daha azaldi ama

• bana da oluyor kendimi dışarı atıyorum çarpıntıyla uyanıyorum ama rexapin azalttığım için oluyor. kendime tonlarca tüketim ürününü yasakladım
  • bende de çok uzun zamandır var.

• korona yüzünden çok fenayımsabahtan beri ciğelerime hava gitmiyor sanki esniyemiyorum
  • bende de topluluk içindeyken nefes darlığı + el titremesi oluyor. buda psikolojik neyse ki yalnızken olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacanlouiee

bende de topluluk içindeyken nefes darlığı + el titremesi oluyor. buda psikolojik neyse ki yalnızken olmuyo
    Ben ekmek almaya gıdım dedim aldı bir nefes darlığı ya arkadaş zaten anksiyete hastasıyım tuz biber oldu Allah yardımcımız olsun

• bugün başa çıkamaz oldum. karnımdan kol giriyor gibi lanet bir his. en kötüsü korkak olmasan bile seni korkak gibi hissettiriyor.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bende de nefes alma sıkıntısı var.Benim sıkıntım da psikolojik.Genellikle birilerinin yanındayken oluyor.

Çoğu zaman rahat bir şekilde nefes alıyorum.Aklıma nefes alma sıkıntım gelirse ve yanımda birileri varsa bu rahatsızlığı yaşayabiliyorum.
    Rahatsızlığı yaşadığım zamanlarda nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum ve sesli nefes almaya başlıyorum.Yanımdakiler de nefes almamı duyuyorlar.Normalde sessiz bir şekilde rahat nefes alabilen ben bunları yaşıyorum.Bazen çok derin nefes alıp veriyorum ve ses fazla çıkıyor.Çok rahatsız edici.İnsanların yanında böyle nefes alıp vermek zorunda kalmak beni mahvediyor.Bu rahatsızlığı yaşadığım ilk zamanlarda yanımda öğretmenlerim olduğu için ne yapacağımı bilemez ve inatla sesli nefes almamak için çabalardım çünkü onların yanında böyle yapmak hoş olmazdı ve garip görünürdüm.En sonunda bu iş böyle olmaz dedim.Başkalarının ne düşündüğünü hiç önemsemeden sesli bir şekilde nefes alıp verme kararı aldım ama bunu uygulamak da zor oldu.Etrafımda birileri varken garip bir şekilde nefes almak rahatsız edici ve üstümde çok baskı varmış gibi hissettiriyor.Nefes alma sıkıntısı çekerken zorlandığım gibi nefes alma sıkıntısı çektikten sonra daha kötü oluyor.Bir şeye odaklanmam zorlaşıyor ve beynime zarar vermiş gibi bile hissediyorum.Bu sıkıntıyı ailemle ve arkadaşlarımdan bazıları ile konuştuğumda bana yardımcı oldular özellikle ailem.Düşündüğüm şeylerin olamayacağını söylediler ama ben yine de rahatsızlığı yaşadıktan sonra kötü oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingtree11 -- 19 Haziran 2020; 4:1:58 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.