Bildirim
Psikoloji olmazsa hemşirelik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu bi cevap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence ikiside olur. Sen hangisine kendini yatkın hissediyosun?
Ben psikoloji ye yatkın hissediyorum daha çok hoşuma giden bir meslek ama hemşirelikte için de mesela öyle tiksinen falan biri değilim yada kan tutan falan
Siz hangi şehirdesiniz hocam, bizim Manisa da bu sene başarı düşük gibi ne bileyim geçen seneki gibi değil diğer şehirler nasıl acaba
Hemşirelik mezunuyum. Eğer hastanede çalışmak, yeri gelince hunharca yorulmak, hastaların çilesini falan çekmek sana koymazsa inan bana bu iş çok iyi.
Ha dersen eğer hasta yakınlarının dırdırını çekemem, çılgınca nöbet tutarım, evlenmem, bol zamanım olur o zaman yapman gereken hemşirelik son sınıfta ameliyathane hemşireliği sertifikasını edinmek. atanır atanmaz direk yönetim tarafından ameliyatheneye gönderileceksin böylece, ameliyathane hemşiresi en çok maaş alan güruh; hakkari van şırnak gibi terör bölgeleri ise en son derece çalışma bölgesi olduğu için maaşlar döner sermaye vs çok çok fazla.
Örnek vermemi istersen Yüksekova hastanesi yoğun bakım ünitesinde mesai ve nöbet usulü çalışan arkadaşım ( lise hemşirelik mezunu) ayda 6 bin civarı alıyor, şimdi hemen bok atacak olanlar için tekrar ediyorum yoğun bakım, acil ve ameliyathane de çalışanların maaşı yüksektir terör bölgesi olunca da döner sermaye katlanıyor.
Van'da ameliyathane'de çalışan lisans mezunu hemşire ise keza mesai ve kısıtlı nöbetlerde maaşı 7 bine kadar dayanıyor.
Psikoloji gerçekten absürd derecede tercih ediliyor ve içinde meriçlerden babasının prensesi iyilik meleği pelinsulardan geçilmiyor, gene de sen bilirsin ama psikolojiye alternarif olarak hemşirelik bence iyi bir meslek. Tabii evliysen çalışma şartları bayağı zorlar, bir de kadınlar daha yatkın bizler uzun süre yapamıyoruz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam doğrudur ama lise mezununa 6 binde ne bileyim de astronomik geldi bana -
Hemşirelikten uzak durmanı tavsiye ederim, maaşın yarı yarıya düşse de başka mesleği seç.
Sonuçta her zaman 20-30 yaş aralığında olmuyor insan, o stresli ve yorucu mesleği hep yapmak çok zor. Kısa vade de hayata atılıp para kazanma kısmı lise mezunlarının ağzının suyunu akıtsa da, uzak dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 3 Mayıs 2018; 19:38:37 > -
türkiyenin politik olarak en riskli şehrinde yaşayıp, bir de en çok döneri olan bölüme gidersen gayet açıklanabilir bir rakam ki sadece mesai ücreti değil döner + mesai+ nöbetin toplam sunduğu bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankh lethe -- 3 Mayıs 2018; 20:58:56 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende psikoloji yada hukuk istiyorum ve olmaz ise ki inş olur içimde hep bi hastane ortamı insanlara yardım etmek ne bileyim yoldaş olmak için hemşirelik yada hayvanlarla aram iyi olduğu için veterinerlik düşünüyorum ayt den biyodan 10 net felan geliyor tyt fen de 10 umarım olur. -
hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim kusura bakmayın yeni gördüm yazdıklarınızı ondan şimdi cevap yazabildim. Tabiki her mesleğin kendine göre zorlukları var belkide katlanılmayacak zorluklar ama ne bileyim garanti meslek gözüyle bakıldığı için belkide ilgimi çekiyor belkide bana göre değil ama bakalım hayırlısı olsun hakkımızda -
Olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X