Şimdi Ara

PSİKOLOJİ OKUMUŞ YADA OKUYAN BİRİ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 3-4 yıldır olan bir şeyi söylicem elime sivri herhangi birşey geçse rotring kalem dahil yanımda yada karşımda biri varsa daha çok gözüne saplama isteği oluşuyo ama normal bi düşünce değil kendimi tutmasam yapıcam o derecede nedir bu

• Kendini bunun onur kırıcı bir davranış olduğuna inandırmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okb hastasısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine bunun yanlış bir davranış olduğunu, böyle bir davranışa tenezzül etmen akabinde hayatını kaydıracak bir takım olaylar silsilesi ne muhatap olup hem kendini hem de muhatabın olan kişiyi geri dönüşü olmayan bir yola sokacağına ve gerek kendinde gerek karşındaki kişide maddi ve manevi olarak onarılması muhal olan bazı arızalar meydana geleceğini telkin et ve bu davranışı derhal aklından çıkararak beynine bunun kötü bişey olduğunu söyle.

Derhal.

• tv izlemekten oluyor
  • Kafayi yemissin.

Piskplog dervis saygi

• Çok teşekkür ederim yardımınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmert00

Çok teşekkür ederim yardımınız için

Bir hastanenin psikiyatri servisine gidip danışman faydali olur hocam.. Hatta hiç geciktirmeden...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer karşındaki kişide oluşacak tahribatı umursayamıyorsan yalnızca kendin hakkında düşün. Uğraşmak zorunda kalacağın etkileri düşün.

Bu seni yapmaktan alıkoyacaktır. Birde bunu neden dûşündüğünü, neden yapmak zorunda olduğunu sorgula.

Yok ben bunu düşünmeden edemiyorum, kurtulamıyorum dersen hayal et, yaptığını ve sonrasında yaşadığın duyguyu hissetmeye çalış. Kendini bundan alıkoyma. Kendini bunu yapmış, bitirmiş gibi düşündür ve rahatla. Sonra tekrar sonuçlarını düşün. Gerçek hayatta böyle bir şey uygulama ihtiyacı duyup duymadığı tekrar tekrar sorgula.

Unutmaya çalış.

Bende de böyle düşünceler oluşabiliyor. Elimden geldiğince kendimi düşünüyorum sorun halloluyor. Çünkü genelde böyle istekler baş gösterdiğinde karşı taraf kişinin umrunda olmuyor ve onunla empati yapmaya çalışmakta işe yaramıyor.

Not : Psikolog değilim. Yazdıklarım kendi üzerimde uyguladığım kontrol yöntemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emc2xy

Eğer karşındaki kişide oluşacak tahribatı umursayamıyorsan yalnızca kendin hakkında düşün. Uğraşmak zorunda kalacağın etkileri düşün.

Bu seni yapmaktan alıkoyacaktır. Birde bunu neden dûşündüğünü, neden yapmak zorunda olduğunu sorgula.

Yok ben bunu düşünmeden edemiyorum, kurtulamıyorum dersen hayal et, yaptığını ve sonrasında yaşadığın duyguyu hissetmeye çalış. Kendini bundan alıkoyma. Kendini bunu yapmış, bitirmiş gibi düşündür ve rahatla. Sonra tekrar sonuçlarını düşün. Gerçek hayatta böyle bir şey uygulama ihtiyacı duyup duymadığı tekrar tekrar sorgula.

Unutmaya çalış.

Bende de böyle düşünceler oluşabiliyor. Elimden geldiğince kendimi düşünüyorum sorun halloluyor. Çünkü genelde böyle istekler baş gösterdiğinde karşı taraf kişinin umrunda olmuyor ve onunla empati yapmaya çalışmakta işe yaramıyor.

Not : Psikolog değilim. Yazdıklarım kendi üzerimde uyguladığım kontrol yöntemi.

bi tek bende değilmiş bu şey bunu bilmek azda olsa rahatladı dediğini deniyorum rahatlatıyo çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.