Şimdi Ara

Psikoloji mi işletme mi?Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ist. üni işletme okumaktayım ama gerek mezunların çokluğu gerekse atanma zorlukları gözümü korkutuyor.Sizce psikolojiye geçmeli miyim orda da yüksek lisans sıkıntısı ve yasalarla ilgili durumlar varmış.Görüşleriniz benim için önemli,sağolun şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphha

Arkadaşlar şuan ist. üni işletme okumaktayım ama gerek mezunların çokluğu gerekse atanma zorlukları gözümü korkutuyor.Sizce psikolojiye geçmeli miyim orda da yüksek lisans sıkıntısı ve yasalarla ilgili durumlar varmış.Görüşleriniz benim için önemli,sağolun şimdiden

imkanın varsa hiç düşünme bile
  • Tıp kazanabileceğine inanıyorsan lysde şansını denemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iş imkanları nasıldır pek araştıramadım özel için soruyorum @Nicotinell

Tıp tarzım değil tıpçı kardeş @bareth_gale10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphha

Hocam iş imkanları nasıldır pek araştıramadım özel için soruyorum @Nicotinell

Tıp tarzım değil tıpçı kardeş @bareth_gale10

psikoloji ile pdr aynı mı? Çok düşük kpss puanı ile atanıyorlar devlete.

İşletme de ise çok rekabet var, devlete girmek güç, bir de açık öğretimciler içine etmiş piyasanın. Özelde ise bankalar var. Bir bankaya kapak atabileceğin şüpheli. Atsan bile çalışma temposu çok yorucu. gişe görevlisi olacaksın o kadar okuduktan sonra. gişede 3-5 sene çalıştıktan sonra belki yükselebilirsin

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/5R0qWq.png
    hocam şu linke bakabilir misin? en üst ve en altta boun pdr mezunlarından kariyer örnekleri vermişler, genelde işletme iktisattan falan olunuyor genel müdür veya benzeri pozisyonlar da pdr den çok mu zor? gayet de örnekleri var ama, boun pdr yi tavsiye eder misin bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fannyhamlin -- 28 Ekim 2014; 14:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fannyhamlin

http://i.hizliresim.com/5R0qWq.png
    hocam şu linke bakabilir misin? en üst ve en altta boun pdr mezunlarından kariyer örnekleri vermişler, genelde işletme iktisattan falan olunuyor genel müdür veya benzeri pozisyonlar da pdr den çok mu zor? gayet de örnekleri var ama, boun pdr yi tavsiye eder misin bir de?

o kadar yüksekleri hedefleme. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Müdür olmak biraz şans işidir, tamamen kendini geliştirmeyle alakalı değil.

İşletmeyi odtü boğaziçi gibi yerlerde okumak elbette fark yaratır.

Öte yandan devlette çalışmak da kötü değil, rahattır. Pdr bu açıdan iyi.

Sıradan bir üniversitede işletme okumak ise çok sakat gibi geliyor bana. Bu kadar mezun varken.

Ama alanım değil çok yorum yapamıyorum.

Ben mühendisim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işletme artık okunacak bölüm değil onunda suyunu çıkardılar hiç affetme bırak gitsin psikoloji iyidir iyi heleki odtü boun falan tutturabilirsen tadından yenmez.bence tm de yüksek puanlar almak o kadar zor değil ben sayısalcı olduğum için belkide bana öyle gelebiliyor olabilir.
  • pdr de iyi para var diyorlar
  • boğaziçi oluyosa işletme iktisat çok daha iyidir bence @fannyhamlin
    hocam oralar olmaz uludağ akdeniz falan var aklımda ama yarım puanla bakalım ne yapıcaz @onuryum
  • İstanbul Üniversitesi'nin edebiyat fakülteside iyi bir fakültedir dostum... Bence İ.Ü Psikoloji'yi düşün derim ama yarım obp demişsin işin zor(azmini kırmak istemem) bir de hocam beyazıt'taki iktisat fakültesindemiyidin? yoksa avcılarda mı?
  • ygsden hemşir ol en garanti meslek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell

İstanbul Üniversitesi'nin edebiyat fakülteside iyi bir fakültedir dostum... Bence İ.Ü Psikoloji'yi düşün derim ama yarım obp demişsin işin zor(azmini kırmak istemem) bir de hocam beyazıt'taki iktisat fakültesindemiyidin? yoksa avcılarda mı?

Siyasaldayım ben.İü psikoloji zor olur ilk 15 k diye biliyorum kırık obp ile hedefim 20 25 k akdeniz olursa çok iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.