Şimdi Ara

Psikoloji mi İnşaat mühendisliği mi Mimarlık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mimarlıkta artık iş yok dayım antalyada çalışıyor mesela turizm türkiyede bitti diye durum çok vahim diyor . Psikolojide adını duyurmak lazım oda sıkıntı inşaat daha ılımlı geldi bana yazan arkadaşlarım var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi üniversitelerde hocam?

• Psikoloji iyidir kuzenim çalışıyor ıstanbulda 3bin 4bin geliri var temiz para kazanmasını biliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mordecaii

Hangi üniversitelerde hocam?

Kıbrıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağduru Ygss

Mimarlıkta artık iş yok dayım antalyada çalışıyor mesela turizm türkiyede bitti diye durum çok vahim diyor . Psikolojide adını duyurmak lazım oda sıkıntı inşaat daha ılımlı geldi bana yazan arkadaşlarım var .

Ne alakası var kardeşim mimarlığın turizm ile saçmalama zaten çoğu yerde inş müh ile mimarlık aynı
  • Kıbrısa gidecegine bir yıl daha kal kesinlikle .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisferit

Psikoloji iyidir kuzenim çalışıyor ıstanbulda 3bin 4bin geliri var temiz para kazanmasını biliyor

Psikolojide emin değilim.Şimdi inşaat mühendisliğine gidersem tam burslu , mimarlık %75 burslu , psikoloji %75 burslu
    gerçi 75 bursluda yıllık 4500 veriyoruz pek fazla değil normalde ilgi mi geçen meslekler inşaat ile mimarlık aklıma bir akraba soktu psikolojiyi
  • Çok alakası var is alanı en genis akdenizde dayım istanbuldada calisti akdenizdede ustelik kendini gelistirmis durumda ben örnek uzerinden söyledim sen bilirsin

• quote:

Kıbrısa gidecegine bir yıl daha kal kesinlikle .

Neden kardeş benim arkadaş orada
    Zaten mezundum bir daha mı kalim 3. girişim olacak o zaman benim seviye belli meslek lisesi çıkışlıyım.
  • Kıbrıs cok pahalı bir memleketmis diye biliyorum oraya gidecegine burda daha az burslu okursun ayni hesaba gelir bence . Bende 3. Yılımdayım bu yıl 3. Yılda ikinci yıla gore baya sey katıyorsun uzerine dayanabilirsen kal bence .

• Doğuda insaat alıyosan erzurum falan yazmaz mısın ?

• quote:

Doğuda insaat alıyosan erzurum falan yazmaz mısın ?

Büyük ihtimal giderim kıbrısa ,doğuya hayatta gitmem şimdi büyük konuşmim de
  • Yani teror olan yerde degilde olmayan yerleri yazabilirsin o kadar istemiyorsan haklisin tabi ama bence iyi düsün bu konuyu hocalarına danış.

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Istanbul gibiymiş aslında. Burda dediğin Istanbul ise aynı yani.

• Terör konusunda mı anlamadım , yani ecel geldikten sonra kaçış yok o ayrı bi mesele ama hayattayken zindan olması doğuyu temsil ediyor malesef . Ben trabzonda oturuyorum mesela burda suanlık oyle sorunlar olmadı hiç ama olmayacağı anlamına gelmiyor hatta çok yakın diye düşünmeliyiz o yüzden bu işten kaçmak anlamsız biraz .

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Yok ben parayla ilgili mesajına cevap vermiştim

• İstanbul çok pahalı evet ama gezince tabi , kıbrıstada burslu düsunuyor ama o yuzden dedim

• up
  • kırklareli insaat düzce falan tutmuyo mu burda tam tutuyosa kırklarelı falan tutar hem güzel hemde yakın 1 saatlik yol bence dusun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.