Şimdi Ara

Psikoloji Bölümü Seçtim Beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yurtdışında yaşıyorum ve 1 aya kadar uluslararası ilişkiler bölümünde okumak istiyordum deliler gibi. Annem'de büyükelçilikte çalıştığı için ileride ben de diğerllerine nazaran kolay geçebilecektim. Tanıdığımız müsteşarı tanıyordum ve iyice hırslanıyordum çünkü 6000 euro maaş alıyordu. Üstelik çocuğuna da eğitim parası veriliyordu. Ama tam seçecekken bir anda vazgeçiverdim. Tabi tanıdığım arkadaşlarım da kanıma girdi. Bana artık herkesin bir psikologunun olduğunu ve hem parasının çok iyi olduğunu hem de daha kolay bir bölüm olduğunu söylediler. Ben de paraya tapan birisiyimdir affedersiniz. Tabi ki sırf parası için değil de ilgi duyduğum için de seçtim. Seneye değiştirme hakkım var 1 sene hazırlık olduğu için...

• Bende psikoloji istiyorum da özele gidebilirim anca parasıda gözümü korkutmuyor değil.Sadece para olarak bakma olaya hangisi seni daha fazla mutlu edecekse ona yöneL.
  • bence bu tür bölümleri para için seçenlerden adam olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: copela

bence bu tür bölümleri para için seçenlerden adam olmaz

+1
  • quote:

Eee peki arkadaşım millet de dizilerdeki gibi " annem hastalıktan öldü ben de doktor olmaya yemin ettim" demiyor. Ha mesela para için kendimi küçültmem. İZdivaç progmanına çıkıp da (ATV'de vardır) mıy mıy mıy konuşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Eee peki arkadaşım millet de dizilerdeki gibi " annem hastalıktan öldü ben de doktor olmaya yemin ettim" demiyor. Ha mesela para için kendimi küçültmem. İZdivaç progmanına çıkıp da (ATV'de vardır) mıy mıy mıy konuşmam.

mesleğini severek yapıp parayı ikinci planda bırakanlarda vardır. banane halbuki ama kutsal görevlerde öğretmenlik doktorluk gibi bunları yaparken içinden gelmesi gerek :) doktor var doktor var şimdi.

• bende psikoloji istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.