Şimdi Ara

Psikoloğa gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşırı mutsuzum ve okb m var.Bu aralar iyice kötü oldu.Ders çalışırken sürekli aklıma dikkatimi dağıtacak düşünceler geliyor ve odaklanma sorunu yaşıyorum.Bu düşünceleri susturmak için müzik açıyorum ama bu sefer de müziğe kapıldığım zamanlar oluyor.

Psikoloğa gitmek fayda sağlar mı? Ben artık bu okb illetinden kurtulmak istiyorum, bu kadar şey düşünmek istemiyorum.Bazen düşünmekten yoruluyorum.Psikolog ilaç verirse ileride kullanmayı bırakırsam daha kötü olur diye korkuyorum

Nolur yardım edin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rez

• Zor bir durum.

Ne desem yalan olacak.

Gitme desem sonra daha da kötü olur.

Git desem dedigin gibi ilaçlarin zararlı etkisi ilerde devam eder.

Ne yapam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: brohakkındırxd

Zor bir durum.

Ne desem yalan olacak.

Gitme desem sonra daha da kötü olur.

Git desem dedigin gibi ilaçlarin zararlı etkisi ilerde devam eder.

Ne yapam bilmiyorum.

Çıldırma eşiğine geldim.

• Git ve doktorun vereceği ilaçlardan da korkma. Bu da bir hastalık ve tedavi olmak için ilacını alıyorsun öyle düşün. Daha önce 1 yıla yakın Lustral kullandım bıraktım şimdi de bir haftadır Cipram kullanıyorum. Erteleme sorunlarını

• İlaç kullan rahatlıyorsun psikiyatriste git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InScienceWeTrust -- 1 Nisan 2018; 23:39:26 >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    İlaçları bırakamam diye korkuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aseksüel miyim sizce?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Psikoloğa git git ama psikolog ilaç yazamaz
    Psikiyatr ilaç yazar
    Psikolğa git psikiyatr git farklı farklı doktorlara git ondan sonra neden böyle dediğimi çok daha iyi anlayacaksın sonra gel buraya sonucu yaz
    geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirinin faydası yok beni dinle ilaçla ancak bastırırsın iyileşme diye birşey yok Ancak kendine inanarak bunları tolere edersin ve minimuma indirirsin
  • code-ShaRK kullanıcısına yanıt
    Sanırım önce psikoloğa gidip içimi dökmem, dertlerimi anlatmam lazım.Sonra da psikiyatr ilaç yazar.

Umarım daha iyi olurum, sağolun hocam.

• İşini iyi yapan bir psikiyatra gidersen ilaçsız tedavi olabilirsin. Daha ilk seanstan ilaç yazıp yollayanlardan kaç.
  • kaç tane depresyon atlattım hiç birisinde pisikoloğa gitmedim , tavsiye etmiyorum durum tıbbı rahatsızlık seviyesindeyse git tabiki , lakin belki sende farklı işler bünye meselesi
  • İlac tedavisi en son düşüneceğin şey olsun ilk başta psikoloğa git çözüm olmaz psikiyatr a gidersin ilaca basladinmi birakmasi çok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikoloğa psikiyatra gitmekten korkmayın çekinmeyin
    Karnın ağrınca nasıl iç hastalıkları uzmanına gidiyorsan moralin bozuk olunca uyku bozukluğu çekince de psikoloğa git psikiyatr git
    Gittiğin zaman karşıdaki psikolog ya da psikiyatrın sana davranışını beğenmedin mi memnun kalmadın mı bi başkasına git memlekette psikolog - psikiyatr kıtlığı mı var?
    Hatta benim önerim 3 ayrı psikoloğa git, 3 ayrı psikiyatra git hangisinden memnun kalırsan onun ilacını kullan veya önerisini.
    Örnek vereyim 4 farklı KBB uzmanına gittim 4üde farklı teşhis koydu biri ameliyat dedi, biri ilaç yazmıyorum bol bol su iç 1 haftaya geçer dedi, diğer ikisi farklı farklı poşetle ilaç verdi. Hangisine inanırdınız.. İçlerinden birisi bolca vakit ayırdı ders anlatır gibi anlattı aynı zamanda boğazıma bilgisayar bağlantılı kameralı bir cihazla baktı. Ben ona inandım hiçbir ilaç kullanmadım bir haftaya geçti. İlk gittiğime inansaydım yok yere bağdemciklerden olacaktım. Aynı zamanda ameliyat dediğin olay öncesi, esnası ve sonrasında bir sürü riskler komplikasyonlar barındırır.
    Tabii ki farklı psikiyatrlara da gittim. Onlarda da durum çok farklı değil.
    Hangisi sana daha samimi gelirse onu dinlersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene mezunken okb ilacına başladım ve onun yüzünden istediğim şekilde çalışamadım.Sakın ilaç falan başlama.

Şöyle 1 hafta dersi azalt veya bırak.Ne istiyorsan onu yap.Film olur,oyun olur,gezme olur.Stres at yani.Okb stresle çok bağlantılı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.