Şimdi Ara

Psd cizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynadığım oyunlardaki karekterlerin çizimlerine merak saldım.Kendim bir şeyler çizebiliyorum ama renk tonlarını yaymak amacıyla psd deki bulanıklaştırma veya yaymak amaçlı el simgeli bir aracı kullanıyorum.Fakat oyundaki karekterlerin çizimlerine baktığımda bütün çizimler keskin , belirgin ve gerçekçi duruyor. Bunun nasıl yapabiliceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi? (oynadIgim oyun = lol)

• Sen çizme
  • Çok yardımcı oldun teşekkürlee.Gereksiz herif
  • Game1907 cok bos insansin. Arkadas belliki amator daha bilgi verecegine boyle demen gereksizlikten baska bisi degil. Bilgi ver dicem en kotu ama eminim ki sen "ps" acilimini bile bilmiyorsundur(o kadar uzaksindir konudan) simdi 1-2 arkadasin cikar seni destekler neyse ya allah bilir kime ne anlatiyorumdur ben boyle devam et...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bir grafik tablete ihtiyacın var, ne olduğu hakkında bahsetmek gerekirse dijital bir kalem ile mausepade benzer bir yüzey üzerine yapılan çizimleri çalıştığın programa aktarır.300'tl den ucuz yollu bir seçim yapabilirsin fakat alışman aylar sürer ve çizim yeteneği gerektirir.Bunun haricinde halihazırda kağıda çizip scan ederek Photoshop'a aktarıyorsan ki bu büyük ihtimal kullandığın yöntemdir, fare ile yapabileceklerin sınırlı. Genel olarak bu yöntem ile mevcut imkanların sadece siyah renk ile kenarları çizilmiş boş çizimleri Magic Wand ve Magnetic Lasso ile seçip renklendirdikten sonra ayrı layerlar üzerine Blending Effects verebilirsin, Inner Glow sana yardımcı olacak.Bahsettiğim yöntem ile işini bitirdiğinde sana çok basit gelecektir fakat elde olan imkanlarla limit budur.

Psd cizim

Şu tip bir iş için muhakkak grafik tablete ihtiyaç duyacaksın fakat kağıt üzerindeki çizimlerine de bu kaliteye &50-60 yaklaşarak renk verebilirsin. Onun için de brushlarla çok içli dışlı olman lazım, saniye başı fırça rengi ve boyutu değiştirmen gerekecek zaten tablet ile de bu şekilde oluyor fakat fare ile yapılacak renklendirme aynı kaliteyi ve hassaslığı ne yazık ki vermeyecektir.

• Crossroads kullanıcısına yanıt
    Kardeşim saol.Zaten çizim tabletim var.Bu işi 1 yıldır yapmaya çalışıyorum.Şu an lissandr çiziyorum bitince konu açarım.Şimdi senin dediğin olayda ton geçişi vermek için ne yapmalıyım.ben bunu hep brushla yapmaya çalışmışımdır.Veya burn,açma araçlarıyla yapıyorum tabi istediğim kaliteyi yakalayamadığım için bulanıklaştırıyorum.Ama dediğim gibi istediğim olayı yakalayamıyorum.Yani beni tekrardan bilgilendirmek istersen grafik tableti almak konusu üzerine değil de problemim üzerine yoğunlaşırsan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop.
    10 yıl önce açıldı
    ARTCAM ÇİZİM BOYUTLANDIRMA ???
    2 hafta önce açıldı
    Autocad
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.