Şimdi Ara

PS5 fiyatı 3062TLden vergilerle 7223'e çıkıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
15.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu konuda şu vergileri savunanlar var. Allah belalarını versin, kahrolsunlar. Onların yüzünden biz de sürünüyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomideki kötü gidişatın faturası millete çıkıyor.

  • 15 temmuz da destan yazmışız belli ekoniminin ebesini tersten gördük anca medya yoluyla ver mehteri dombrayı Koyun kalmak ile geçti ulan hayatımız! parası olan varlıklılar kral gibi yaşıyor bizler Gerçekten bu ülkenin fedakar vatandaşları olarak bu duruma düştük korkağız hepimiz bu duruma bizi getirip afrikadan beter duruma gelene kadar da göt korkusu yüzünden hep susacağız belki birileri kaçacak başka ülkeye o zaman da ayaklanıp artistlik yapanı kendim kafasına sıkarım ülke sikilirken götünü devirip meydan boş kalınca ben halkım diyenin karakterini de varoluş amacını da sikerler NET.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForNx -- 15 Haziran 2020; 4:28:23 >
  • TRT payı yazılır.

    RTE payı olarak alınır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne istiyor bu hükümet anlamıyorum ki, insanları çıldırtıp sokağamı çıksın istiyor, daha ne kadar soyacaksınız bizi arkadaş, hükümet değişse birşeylerin değişceğinide düşünmüyorum, gelen yiyor, giden yiyor, gidişat kötü...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arnavutluk Tiran'a gitgel uçak bileti ___1600TL

    Yutdışı çıkış harç pulu ___50TL

    Şehiriçi muhtelif ulaşım ___300TL

    Kültürel birkaç müze gezi ___200TL

    Tiran'da güzel bir öğle yemeği ___250TL

    Playsatation 5 ___3500TL

    tax free iade (olursa) ___-500TL

    Tiran'da güzel bir akşam yemeği ___300TL

    İstanbul şehiriçi ulaşım ___100TL

    İstanbul boğaza sıfır bir mekanda kahvaltı ___150TL


    TOPLAM: 6400TL (tax free olursa 5900TL)


    Hala kardayız :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 15 Haziran 2020; 9:49:22 >
  • Standart sürüm dijital sürümden uygun olamaz. Standart olanın içinde bluray sürücü var diğerinde yok. Bomboş yorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Ben de İspanya’dan alacağım da Türkiye’ye sokarken sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

    o ne demek annesiyle aynı yatakta basılsa teşekkür eder. 9 tokat nedir ki ?

  • Yeşil kartlılar gelmiş konuya akp'den önce şöyleydi böyleydi demeye başlamışlar.

    Çalışmayan adam için haklısın, akp den önce don alacak paranız yoktu, çünkü liboş sağcılar ülkeyi bu hale getirmişti, alın teriyle çalışan market arabasını da dolduruyordu,dişinden tırnağından arttırıp evini de alıyordu.

    Şimdi üniversite mezunları açlık sınırında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derdi PlayStation oyun oynamak olanın böyle mesaj atması normal. Biraz daha ufkun genişlesin şu zamanda başka partiye oy atmanın aklı başında birinin yapacağı iş olmadığını anlarsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Clusive kullanıcısına yanıt

    Dolar kuru yüzünden 30 ton mal satsan bir playstation alırsın. Koparatif kurup organik ürün yetiştirmeli. Yoksa GDO'lusu zaten her yerde yetişiyor, o eskiden tarım ülkesi bilmem ne. Şimdi genetiği değiştirilmiş hep, soğukta yetişen muz var.


    üretim en ama en başta işçiyi ve emeği korumakla başlamalı, çalışma saatleri indirilmeli, ülke kendi değerlerini üretmeli. Kalitei ve doğa dostu hayvancılık, tarım. Bunun haricinde 5 yıllık yazılımcıya 3500 lira teklif eden şirketler hemen kamulaştırılmalı, ülkenin özel sektörde de dahil maaş makası 4 katı geçmemeli. asgari üretli 2500 lira alıyorsa doktor 10.000 almalı. Mütehait aylık 10'binin üzerinde kazanç sağlarsa da o paraya devlet el koymalı. + değer üretecekse bu şekilde üretsin üretmiyorsa işçilerini ve makinelerini kamulaştırırsın, gider köyünde ağlar müteahhit de.


    Devlet kamuda çok güçlü şirketler yaratacak, bunlar hep yaratılmış güçlü şirketleri sattı. Özel sektörde işçisini ve tüketicisini de ezdirmeyecek. ayda milyon kazanan adamlar işçisine 50 bin lira vermiyor toplam.


    5 yılda bir telefon alan, 7 senede bir bilgisayar alandan, 15 senede bir araba alandan vergi alınmamalı. ev-iş arası belirli kmler için belki yakıtta da indirim yapılmalı. 10 senede bir konsol alandan az vergi alınmalı.


    her sene telefon alan, her sene araba alan israfçıların iliğini sömürmeliler tabi. İhtiyaç dışı ithal/tüketim engellenmeli.


    Bunların yanında devletin en yüksek maaşı da bu 4 kat olayına dahil olmalı, hiçbir şekilde ithal araç kullanmamalı, kendi evinden başka bir evde kalmamalı, saray israf müzesi olmalı. Diğer külliyelerin bazıları otelleştirilir, devlet işletir bu oteli uygun fiyata ülkenin dar gelirlerine 1 haftalık vergisiz tatil yaptırılır.


    Zenginlerin üretim ve istihdam sağladığına dair bir aldatmaca var, fabrika sahibi 10 fabrikalık sermayeye sahip oluyor ama yaptığı tek şey araba yenilemek ve yat almak. Bu yüzden birikimi engelleyecek, fakirin değil zenginin sırtın bineceğiz. Ya beraber batacağız ya da beraber yükseleceğiz, öyle işçiyi işe alıp 10 saat çalıştırıp, işe saat 12'de gelen patron olmamalı. Hele bir de bu patron 1 yılda yeni ev alıyorken, işçi kirayı denkleştiremiyorsa devletin anlamı zenginleri korumaktan öteye gidemez.





  • Size bir şey olmaz gençler, oy vermeye devam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'den almam yurtdışı sağolsun. giden arkadaşlar getirir. istedikleri kadar vergi koyun vız gelir tırs gider.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

    Bir playstation'da devlete kampanyasi

    Ben hep Playstation 3 alıyorum diyenler de olacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkoc24 M kullanıcısına yanıt

    dayı pardonda ne saçmaladın sen yönetmiyorlar ekonomiyi de kısaca al 2018 yılında aldığım telefon 2 sene önce garantisi yeni bitmek üzere ödediğim fiyata bak şimdi bu telefonu nette bir arat. Ben arattım https://www.google.com/search?rlz=1C1SQJL_enTR897TR897&sxsrf=ALeKk02n7M0cl_ndFPOxTYZbD084jS2TRQ%3A1592205979169&ei=myLnXqbiCZK2Uu-ppOAE&q=iphone8+plus+64gb&oq=iphone8+plus+64gb&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzICCAAyCAgAEBYQChAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMggIABAWEAoQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeOgQIABBHOgQIABAKOgYIABAKEEM6BwgjELECECc6BwghEAoQoAFQsQJYvxBgghFoAnABeACAAYkBiAG1BZIBAzAuNpgBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjmm7C-pYPqAhUSmxQKHe8UCUwQ4dUDCAw&uact=5 buyrun bakın.


    Ekonomi yönetilmiyor azıcık yönetilse böyle olmazdı bak mükemmel olmasına gerek yok bu kadar kötüye gitmezdi. Sabah kalkıyorlar akıllarına bir fikir geliyor faizi düşürelim ee yıllardır düşürüyon çıkarıyon olmadı işte yapamıyorsun ver ehline işi verme torpile verme... Ben sıkıldım ekonomi şöyle ekonomi böyle bir başkanlık getirildi bende evet attım elim kırılaydı atmayaydım hata bizdede var ama şimdi eminim adım kadar eminim başımızdakide parlamenter sisteme nasıl en az zararla dönerim diye düşünüyordur en az zarar derken siyasi zarardan bahsediyorum. Çok fazla çark etmeye başladılar seçmen bunu kaldıramaz.


    %100 liyakat TR de hiç bir zaman olmadı bunu herkes biliyor ama bu kadar liyakatsizlik dönemini anca darbeci generaller yapmıştı şirketlerin başına atamalarda yaparladı falan aynı onların dönemi gibiyiz.

    PS5 fiyatı 3062TLden vergilerle 7223'e çıkıyor




  • Halktan herkes milli bilinç ile hareket etmeli, bir kısım kazanıp bir kısım yememeli. Köylüler tarlada çalışsın ülkeye dolar soksun sırf sen konsolu ucuza al diye de mi ?


    Peki bencilliğini eleştiremem o senin karektersizliğin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce aldığım j7 ile yazıyorum. O zamanlar ekonomik kriz yoktu ve aldıklarımızın ülkeye zarar verdiğinin bilincinde değilidim.

    Farkındaysan iyice saçmalamaya başladınız. Anlattığım şeye değil benim ne kullandığıma saldırıyorsunuz farkına vardıkça yanlışlarınızın başka bir hedef göstermeye çalışıyorsunuz rezilin de rezili olmadığınızı kanıtlamaya çalışıyorsunuz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arnavut zühtü kullanıcısına yanıt
    Bu tip sosyalizm anlayışı 1991'de bitti.

    Ayrıca sen bi PS5'i 2 katına alıyorsan, devletin senden aldığı fazla ile bir kişiye ücretsiz PS5 sağlaması lazım. Ancak bizde vergilerin yoklusun cebine girmediği aşikar değil mi?

    Bizde vergiler birilerinin koluna milyonluk saat olarak gider, fakire de bi kuru ekmek sus payı verilir.

    Yaşın 16 gibi falan büyük ihtimalle. O dönem böyle bir sosyalizm ateşi yanıyor insanın içinde, sonra aklını alıyorlar adamın çalışma hayatında. O iş öyle olmuyor yani.

    Ekonomisi iyi olan ülkelerde asgari ücretin 1/4 ü değerinde olan bir eğlence aracına lüks falan diyemezsin. Avrupa'da asgari ücretle çalışan bir kişi 1 ay kenarı para ayırsa alıyor yani.
    Ülke öyle bir noktaya geldi ki karnının doyması haric her şeyi lüks olarak adlandırır oldul. Eğlence lüks, kültür sanat lüks, hobi lüks, tatile gitmek lüks vs vs...

    Lüks müks değil bilader, sen sosyalizm ile şükürcülüğü birbirine karıştırmışsın. Biraz oku kavramlar üzerine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 15 Haziran 2020; 10:56:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Bu ülkeye amerikan sermayesini kim soktu ?


    Marshall sermayesi adı altında ülkenin geleceğini kim esir etti ?


    Yabancının gelip piyasayı sömürmesini ülkenin üretim/tüketim noktalarını yabancıların eline geçmesini kim başlattı ?


    Ülkenin kaynaklarını birinci elden 10 kat düşük maliyetle kim sattı ? - Bilmeyenler için TTelekomu özelleştiren babancan, 400 milyon dolara satmıştır. 8 milyar dolarlık şirketi - tüm ülkenin telekomünikasyon altyapısını !


    Petrol bütün dünyada düşüyor, bizim ülkemizde artıyor, neden ??


    Elektrik üretimin baraj olduğunu sanıp Hasankeyf gibi yüzlerce yıl ayakta kalmış tarihi ve doğal güzelliklerin nadir rastlanan bir türünü kısa süreli elektrik ihtiyacı için barajlaştırmak ? Ancak sizin gibi cahil cühelanın işidir. Güneydoğu'ya güneş enerjisi sistemi kursan ülkenin bir daha baraj yapmasına gerek kalmayacak. Ülkemizin en çok güneş alan kısmına gidip baraj yapmak ancak kuş beyinlilikle olacak iş. Zaten o barajlar neden yapıldı hepimiz biliyoruz.


    Devlet hastanelerini götürüp şehrin dışına yapmak, hadi bu geçtim hasta garantili hastane yapmak ? Havalimanı varken yeni hastane için yine liman/cengiz grubuna asgari ücretlinin vergisinden milyarlar kazandırmak ?


    Zaten ülkede bir kesim Atatürkçü, sol entelektüel kalmış onlar da son bir can hıraş sahip çıkmaya, topraklara barışı bilimi getirmeye didiniyorlar. Sizin gibi konuştukları hayvanat bahçesinde bile muhattap alınmayacaklar yüzünden ülkenin aydın insanları da avrupaya gitmekte zorlanıyor.


    Ulan ülkeyi dünya kadar borca sokmuşsun, astınız, zehirlediniz dedikleriniz imf'nin atasından dünya borcu yapıp devrim arabalarını, uçak fabrikalarını kapattı, çıkıp vatanseverlik taslamayın, çocuğunuzun geleceğini sattınız siz geleceğini allahsızlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freudunpiposu -- 15 Haziran 2020; 11:2:33 >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.