Şimdi Ara

PS4 ve Xbox One içinde GTX 1050 ayarında bir kart varken üst seviye kart anlamsız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 içinde GTX 1050'den bile zayıf bir kart var.

Bütün oyunlar bu sistem için yapılıyor .

Dolayısıyla böyle bir piyasada gidip 2080 2060 RX 5700xt almak bazuka ile sinek vurmaktan farksız.

Bu kartların potansiyelleri hiçbir oyunda kullanılmıyor. Sadece kartların zorlanması için ciddi bir grafiksel değişim vermeyen özelliklere abaniliyor.

Kısacası 1080p oyuncu için. GTX 1650 ve RX 570 üstü anlamsız ps5 çıkana kadar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rx580 1080p hala 60 FPS korur

Ps5 çıkınca kartlar anca iş yapar

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Ps5 2020 sonunda gelecek. O döneme kadar yeni Nvidia AMD kartları gelir . Bu kartlarda eskir.

Her yeni konsol neslinde ekran kartı değiştirilmeli bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Ps5 2020 sonunda gelecek. O döneme kadar yeni Nvidia AMD kartları gelir . Bu kartlarda eskir.

Her yeni konsol neslinde ekran kartı değiştirilmeli bana kalırsa.
    2016 da 1080 alan hala mutlu

X den e pro Dan da güçlü

1080 alan 3080 alsın seneye 4 sene pro modellere kadar iadre eder

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    O zaman sadece ekran kartına kaç tane ps4 parası verdi. Bu da tabiki işin diyeti gibi birşey oluyor.

• 25-30 fps low-medium 900p sana yetiyorsa gt 1030 yeter. Beklentiyle alakalı tamamen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupgizmo16

O zaman sadece ekran kartına kaç tane ps4 parası verdi. Bu da tabiki işin diyeti gibi birşey oluyor.
    2 tane PS4 parası idi

Ama şuan 2016 da aldığın kart halen PS4 den iyi ve pro Dan kaliteli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

25-30 fps low-medium 900p sana yetiyorsa gt 1030 yeter. Beklentiyle alakalı tamamen
    +1.

Belli ki konu sahibinin pc ile uzaktan yakından alakası yok. Konsolu yeni bırakmış ve pc fiyatlarına kin kusan biri olabilir
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Şu an GTX 1050 bile 1080p oyunculuğun altından rahatlıkla kalkıyor

Daha üst çözünürlük ise sadece göz alışana kadar kısa bir süre hoşunuza gidiyor.

Öte yandan GTX 1050den aşağı bir kartta çalışması için yapılmış bir oyunu 1080 veya 2080de çalıştırdığınızda o oyuna eklenen ek özellikler sadece kozmetik ayarlar oluyor.

Yani gerçekten 1080 - 2080 için yapılan bir oyunla PS4 için yapılıp 2080 için makyajlanan bir oyun arasında dağlar kadar grafik farkı vardır. Dolayısıyla harcanan paralarla alınan performans farkı çok mütevazı hele ki 60 Hz 1080p monitöre sahip oyuncu kitlesinin GTX 1650 veya RX 570 üstü alması bile bu oyun dünyasında açıkça gereksiz.

• quote:

Daha üst çözünürlük ise sadece göz alışana kadar kısa bir süre hoşunuza gidiyor.

Öte yandan GTX 1050den aşağı bir kartta çalışması için yapılmış bir oyunu 1080 veya 2080de çalıştırdığınızda o oyuna eklenen ek özellikler sadece kozmetik ayarlar oluyor.

Yani gerçekten 1080 - 2080 için yapılan bir oyunla PS4 için yapılıp 2080 için makyajlanan bir oyun arasında dağlar kadar grafik farkı vardır. Dolayısıyla harcanan paralarla alınan performans farkı çok mütevazı hele ki 60 Hz 1080p monitöre sahip oyuncu kitlesinin GTX 1650 veya RX 570 üstü alması bile bu oyun dünyasında açıkça gereksiz.
    Şu an 2019 Triple A oyunları yüksek ayar 1080P@60 oynamak için en az 580 8GB lazım.

1050 dediğin kart yarısı gücünde ya var ya yok, ancak orta ayarda ite kaka 60 kare/sn oynarsın yeni oyunları. Açar mı açar ama o görselliği yakalayamazsın.

He bir de her şeyi 1080@60 ayar farketmeden çalıştırıyorsa yeterlidir tezin komik cidden. Ben 144hz panel kullanıcısıyım, her oyunu da ultra alıp 120 kare üstünde oynamak istiyorum o yüzden 2070 kullanıyorum kapiş?

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    1080p 60 FPS değil ama 1080p 30 fpsde ultra ayarlarda neredeyse tüm AAA oyunları 1050 ile acabiliyorsun.

Yani oyunların kumaşı bu kadar. Kalitesi bu kadar.

Sen bu oyunu ister 18k yap ister 368 fpsde çalıştır. Bunların hepsi makyaj. Oyunun temeli dandik çünkü . Tonla para verdiğin kart sadece aynı enkazı daha hızlı yapmak için.

Zorlama küçük farklar için cuzdanda bir delik açılmasına gerek yok diyorum sadece.

Yani 1050 alan adamda 2080ti alan adamda aynı oyunu ultrada aciyorsa olay bitmiştir. Bunun nedenide konsollarin çok zayıf olması ve oyunların onlara göre yapılıyor olması.

• Hersey ihtiyac ve paraya bakar paran varsa neden 2080ti almayasin

• quote:

Tofaşda A noktasından B noktasına götürüyor Mercedes de. Aradaki fark hız ve konfor farkı oluyor. Bu da deneyimin kalitesini artırıyor. Hatta internet cafe ve toplu taşımada da aynı fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1080 sistemim var ama ps4 pro aldım son çıkan god bile ps4 aldırır asıl mesele bu

• ExeCuTioN66 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten özel oyun olmasa kim bakacak ps4'un yüzüne.

Millet mecbur sırf özel oyun için o çöp donanımları alıyor.

İşin kötü yanı konsollardaki çöp donanimlar bütün oyun sektörünün gelişimini durduruyor...

• sen öyle san

bir kere ps4ün içerisindeki gpu 750ti, r7 265, hd 7850 ayarında

750ti ile ac odysseyi 1080p + high presette 30 fps açabileceğini mi sanıyorsun?

minimum 1050ti lazım (30 fps + medium). ps4'ün high presetinde 20-25 fps açıyor.

ayrıca herkes 30 fps sevmek zorunda değil. birçok insaın pc oyunculugunu konsollara tercih etmesinin en temel sebebi 30 fps dayatmasının olmaması

herkes low, medium grafik sevmiyor.

oyunlar aşırı aç gözlü.

1080p ultra high ayarda, 8700k + 1080tinin verebildiği fps. 60-80 arası. arada da 60 altına atıyor.

gpu %90
    cpu %70-90

nerreye kullanılmıyor?

oyunlar aşırı optimizasyon özürlü.

şu oyunu ps4 rahatça high + 30 fps açıyor. pcde benzer performans için çok daha pahalı bir pc kurman lazım ( minimum i3 8100 -30 fps cpu renderı için- high 1080p 30 fps istiyorsan minimum 1060 (1050ti highda bu oyunda 30 fps çıkaramıyor)

• Nvidia's GeForce GTX 1050 2GB is the cheapest 10-series card on the market that we can recommend right now, offering better raw performance than the AMD graphics cards built into the base PlayStation 4 and Xbox One models.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

sen öyle san

bir kere ps4ün içerisindeki gpu 750ti, r7 265, hd 7850 ayarında

750ti ile ac odysseyi 1080p + high presette 30 fps açabileceğini mi sanıyorsun?

minimum 1050ti lazım (30 fps + medium). ps4'ün high presetinde 20-25 fps açıyor.

ayrıca herkes 30 fps sevmek zorunda değil. birçok insaın pc oyunculugunu konsollara tercih etmesinin en temel sebebi 30 fps dayatmasının olmaması

herkes low, medium grafik sevmiyor.

oyunlar aşırı aç gözlü.

1080p ultra high ayarda, 8700k + 1080tinin verebildiği fps. 60-80 arası. arada da 60 altına atıyor.

gpu %90
    cpu %70-90

nerreye kullanılmıyor?

oyunlar aşırı optimizasyon özürlü.

şu oyunu ps4 rahatça high + 30 fps açıyor. pcde benzer performans için çok daha pahalı bir pc kurman lazım ( minimum i3 8100 -30 fps cpu renderı için- high 1080p 30 fps istiyorsan minimum 1060 (1050ti highda bu oyunda 30 fps çıkaramıyor)
    High 30 fps mi? Siz hiç Ps4'de oyun oynadınız mı bilmiyorum ama Pc ile aralarındaki fark acayip fazla.

• Hocam konsol portatif cihaz bakarsanız burdaki herkes haksız çıkıyor çünkü bu cihazlar 2013 de çıkmıs üstünden 7 koca sene geçmiş ve bu 7. Sene nin 6. Senesinde red dead 2 çıkmıs ve iyi bir sekilde oynatmıs ürün ve hala gelcek iyi oyunlar var ki 7 sene içinde pc için kaç donanım çıktı ve update için kaç para verildi bunlar önemli bir faktör

2013 deki donanım suan 2019 oyunlarını açabiliyormu rahatça

O dönem ucız bir sistem yapan adam yani i3 4xxx serisi ve gtx 7xx alan adam oyun oynayabiliyormu rahatça bunları hesaba katmak gerek 2 donanımda aynı sene çıkmıs ps4 hala devam ederken suan i3 ve gtx 7xx serisi ne yapıyor hiç koca bir hiç i3 hiçbir oyuna yetmiyor okadar

• Adamlar bilmem kaç sene öncesindeki cihaz dediğıniz ps4 de Red dead redemption 2 gibi tam bilmem kaç sene emek verilmiş oyun dunyasinda adeta bir şaheser olmuş (oyundan anlayanlar için bu ibare) bir oyunu süper akıcı bir şekilde çatır çatır oynatıyor.Ben hayatımda böyle grafiklere böyle bir atmosfere böyle AI detaylara sahip bir oyun ne gördüm ne oynadım ne de duydum.Şimdi ben bunu ps4 pro gibi düşük bir donanımda perfect bir şekilde oynayabiliyorsam geriye kalan tüm herşey kapitalist sistemin göbek ata ata insanın gözüne sokarcasına güle oynaya oyanaya dalga geçmesinden başka birşey değil.O kadar net yani.Demek ki Adamlar düşük donanimlara eşsek gibi paşa paşa optimizasyon yapıp harikalar başarabiliyorlarmış.Yani olayın özü şu aslında sömürmek ve gel beni sömür ben razıyım diyebilmek.Bizim millet de hala bilmem kaç milyarlık ekran kartıyla cs go da yok 300 yok 400 fps almanin derdinde.İster otur ağla ister gül gül öl..hepsi serbest..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.