Şimdi Ara

PS4 u VYNN Yle Ynternete Girmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende VYNN Var.PS4 USB Girisinden Olmuyormus.
    Peki Bu Ceviriciyle Olurmu?.

www.koodmax.com/usb-disi-to-ethernet-rj45-donusturucu-adaptor

Cevaplarinizi Bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4 içinde VINN'ı internete bağlayacak bir yazılım bulunmuyor. bunun için o şekilde giremezsiniz.

ucuz bir android cep telefonu temin edin, hotspot özelliği olan. VINN içindeki sim kartı ona takın ve hotspot interneti dağıtın.
  • asymmetric kullanıcısına yanıt
    Galaxy Y var Olur mu ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LamberTin

Galaxy Y var Olur mu ki ?

olur. Tak VINN içindeki sim kartını galaxy Y ye.. Data hattıysa muhtemelen aramalara kapalı olur ama şebeke sinyali gelir ve internete girmene izin verir. Taşınabilir HotSpot özelliğini aktif et, sonra PS4'ü o bağlantıya bağla.
  • alternatif:

bilgisayara bağlı vınn ağını connectify programı ile paylaştırıyorum. bir nevi bilgisayarı modem yapıyor, bu şekilde de kullanabilirsin.
  • İnternet hattını telefona taktığında APN kısmından bir şeyleri değiştirmen gerek diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam mgb ile ilgili bir şey olması lazım bi araştır takmadan önceç
  • VINN ı PC ye bağladıktan sonra sırasıyla Denetim Masası - Ağ ve Paylaşım Merkezi - Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin kısmına girip orada VINN ve Yerel Ağ Bağlantısını (Ethernet) i birlikte seçip sağ tıklayıp Bağlantı Köprüle yapın. Bu şekilde ethernet kablosunu PC ile PS4 arasında bağlayıp internete girebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari ile İnternet'e girmiyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.