Şimdi Ara

PS4'te Oynanabilen CO-OP Oyun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi ben bir oyun salonuna haftalık olarak bir arkadaşımla ps4 oynamak için gidiyorum. Şu ana kadar konsolum hiç olmadığı için cahilim biraz. Şimdi ben az önce 14 günlük deneme psn plus hesabı açtım. Diyelim psn store dan bir oyunu aldık,bu oyunu o oyun salonunda hesabımıza girdiğimizde direkt oynayabilir miyiz yoksa ilk önce oyunun inmesini falan mı bekleyecez nasıl oluyor bu işler?

    Bir de iki kişilik online ya da co op oynanabilen,fiyatı da 100 lirayı geçmeyen güzel bir oyun önerir misiniz eğer yukarıdaki sorunu çözmüş varsayarsak.



  • İkinizde de psn hesabı olmalı ve ikinizde o oyunu almalısınız daha sonra o makinalara indirmesini ayrı ayrı yapmanız gerekecek. Psn de arkadaş olup oynayabilirsiniz. Ne tur bir oyun istiyorsunuz diğer sorunuz buna bağlı :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.Uzun

    İkinizde de psn hesabı olmalı ve ikinizde o oyunu almalısınız daha sonra o makinalara indirmesini ayrı ayrı yapmanız gerekecek. Psn de arkadaş olup oynayabilirsiniz. Ne tur bir oyun istiyorsunuz diğer sorunuz buna bağlı :))

    Hocam tek bir ekrandan split screen yapıp oynayacağız yani ortak ps4 üzerinden iki kol şeklinde oyun salonunda oynayacağız bu mümkün değil mi? Sizin dediğinizi oyun salonunda yapmak çok zor olur.

    Tür olarak farketmez genelde aksiyon falan ama AAA sınıfı olsun yeter ben mesela dead space'ü düşündüm co op oynanabildiği için.
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    İndire yapman gerekir salonda ondan sonra oynarsin da o cafe de iki kişilik oyunlar vardır boş yere para verme :) ps4 un yoksa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.