Şimdi Ara

PS4 Slim Sony Garantili+Fifa 17+Horizon Zero+MSGV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 1 ay once aldigim yepyeni ps4 slim'imi satiyorum. Urun sony garantilidir tamamen, ve tertemizdir. PS4 Slim 500GB'tir, yeni kasa olanlardan.

Yanindaki oyunlar;
    Fifa 17 (Kutulu)
    Metal Gear Solid V (Kutulu)
    Horizon Zero Dawn (Dijital)

Istanbul Atasehir'de oturuyorum, su an sehir disindayim Canakkale'de ps4 yanimda. Ancak kutusu istanbulda oldugu icin, kutulu almak isterseniz Persembe-Pazar gunleri arasi istanbulda olacagim.

Eger merak ediyorsaniz, urunu satma sebebim Amerika'ya tasiniyorum ve cok vaktim olmayacak oyun oynamak icin diye. Sikildigim icin biraz da gecen hafta ilan koymustum, Horizon Zero Dawn'in cikmasini bekledim, onu oynadim simdi gonul rahatligiyla artik verebilirim :).

Urunun satis fiyati 1.100TL'dir, bu rakama vermemin sebebi bir an once elimden ciksin diyedir. Dolayisiyla pazarliksiz son fiyattir, lutfen pazarlik sunnettir diyip mesaj atmayin, ben sizin yerinize yaptim direk. 1.150tl'den 1.100'e cektim :)

Bana PM yoluyla ulasabilirsiniz, ilgilenenlere whatsapptan fotograf cekip de yollayabilirim. Onceden forumda bir cok ps4, oyun ve xbox one satisim oldu. Hatta en son PC'mi de sattim, referans almadim hic bir zaman her seferinde bu son satisim zaten gidiyorum gerek yok diye, ama benimle alisveris yapmis insanlar her zaman memnun kaldilar sonuna kadar. O bakimdan gonlunuz rahat olsun.

Hayirli gunler dilerim.

Berkay AKCAKIL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Urun satilmistir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.