Şimdi Ara

PS4 Slim Kasma,Donma,Kitlenme CE-36329-3 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ps4 Slim kullanıcısıyım 1 senedir. Playstationum yaklaşık 2.5 aydır kitleniyor donuyor kasıyor ve belli başlı hata kodları veriyor.

Bunu Şöyle özetleyeyim mesela FİFA20 oynuyorum joystickdeki PS tusuna bastım

PS4 Slim Kasma,Donma,Kitlenme CE-36329-3 Hatası
    ekran böyle kaldı. Bu durumda 2-3 dakika bekliyorum herhangi bir tuş işlevsiz kalıyor zaten kitleniyor bildiginiz daha sonrasında

PS4 Slim Kasma,Donma,Kitlenme CE-36329-3 Hatası. sinyal yok yazısı geliyor. burada ps kendini kapatıp açmaya çalışıyor çoğunlukla açamıyor ben geri açıyorum bu seferde

PS4 Slim Kasma,Donma,Kitlenme CE-36329-3 Hatası. böyle bir ekran karşıma çıkıyor bu sefer yine kendini resetliyor ps açılıyor ve
    PS4 Slim Kasma,Donma,Kitlenme CE-36329-3 Hatası. bu hata kodu ile karşılaşıyorum..

Fifa20, Battlefield 1, Gta5, Uncharted 1 ( düşünün yani 1 2007 oyunu) oynarken bile sürekli oyun içi kasmalar oluyor, gerek online gerek offline oynarken bu sorunları yaşıyorum.

Rdr2 oynarken de aynı şekilde kasmalar kitlenmeler oluyor. PS tuşuna bastığım zaman ps kitleniyor donuyor ve kendini kapatıyor. ARTIK BIKTIM.

Cihazımın halen 1 sene garantisi var. Ve ben sony yetkili merkezine götürdüm. Bu arada cihaz en güncel sürüm güncellemeler felan okey. Oradaki personel cihazı tamamen sıfırladı fabrika ayarlarina döndürdü. Sorun çözüldü dedi. Dedim 800 GB lik oyunu sildiniz ama bu hata her tekrarlandığında ben bu işlemi yapmak zorunda mıyım dedim o da bana biz bu işlemi buraya gelen her cihaza yapmak zorundayız sorun çözülmedigi takdirde merkeze yolluyoruz, suanlik merkezlik bir sorun yok dedi o başkalaşım adam sadece menude gezinerek. Her neyse sorun devam ederse garantiye tekrardan götür burada yapılan işlemleri anlat onlar merkeze yollarlar dedi. Yer istanbul'daydi ben ise baska sehirde öğrenci olduğum için o şehirdeki yere goturebilirdim ancak.
    Her neyse aldım cihazı eve geldim denedim 1-2 oyundan sonra cihaz tekrardan aynı hatayı vermeye başladı. Düşünün yani Youtubeden video izliyorum sadece tak diye birden kapandı. Sinyal yok dedi geri açıldı ekranda bu hata. Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 Slim'de {ce-36329-3} Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

{ce-36329-3} hatası, PlayStation 4 Slim kullanıcılarının karşılaştığı yaygın bir sorundur. Bu hata genellikle oyun oynarken, uygulamaları kullanırken veya konsolu güncellerken ortaya çıkar.

{ce-36329-3} hatasının nedenleri:

• Sistem yazılımı hataları
    • Bozuk oyun verileri
    • Yetersiz bellek alanı
    • Aşırı ısınma
    • Donanım arızası

{ce-36329-3} hatasını giderme adımları:

• Konsolu yeniden başlatın: Bu, sistem yazılımı hatalarını gidermek için basit ancak etkili bir yöntemdir.
    • Oyun verilerini silin: Bozuk oyun verileri {ce-36329-3} hatasına neden olabilir. Sorunlu oyunun verilerini silin ve yeniden yükleyin.
    • Bellek alanını boşaltın: PS4 Slim'inizde yeterli bellek alanı yoksa, {ce-36329-3} hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz dosyaları ve oyunları silin.
    • Konsolu havalandırın: Aşırı ısınma, {ce-36329-3} hatasına katkıda bulunabilir. Konsolu iyi havalandırılan bir alana yerleştirin ve havalandırma deliklerini tıkayan herhangi bir şeyi kaldırın.
    • Sistem yazılımını güncelleyin: Sistem yazılımı hataları {ce-36329-3} hatasına neden olabilir. Konsolunuzun en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin olun.

Bu adımları uyguladıktan sonra {ce-36329-3} hatası devam ediyorsa, donanım arızası olabilir. Bu durumda, konsolunuzu onarım için Sony servisine göndermeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun benim de başıma geldi.İlk önce menüde ufak çaplı donma olarak başladı çok sorun etmedim.En son öğlen fifada maç sırasında oyun dondu tekrar toparlar diye beklerken siyah ekran ve kapandı.Daha sonra açtığımda ce-36329-3 hatası aldım ve çok sık bir şekilde menüde donma meydana geldi diske format atmak zorunda kaldım.Sorunum düzelmedi.Neyse ki evde kullanmadığım laptop un hdd si imdadıma yetişti.Hdd değişerek sorunumu çözdüm fakat tüm cumartesimi yedi.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tüm cumartesimi yedikten sonra sorunu kısa sürede tespit edebilmeleri için maddeleri paylaşıyorum.

1.Öncelikle ps güç tuşuna basılı tutarak bekliyoruz.İlk bip sesinden 7 saniye sonra bir bip sesi gelince güç tuşundan elimizi çekiyoruz.Bu, safe mode da ps4 ü açmamızı sağlıyor.
    2. Hard çözümlere geçmeden önce şanslıysanız formata gerek kalmadan denmesi gereken adım Veritabanını yeniden oluşturmak.Bu adımı yaptıktan sonra kontrol edin sorun düzelmezse devam edelim.
    3.Sorun düzelmediyse;Sistem yazlım güncelleme.Sistem yazılımı otomatik güncelleniyor genelde bu adımın sorunu çözme ihtimali düşük olsa da verileri silmeden çözüm sağlayacağı için denemekte fayda var.
    4.Evet okumaya devam ettiğinize göre sorun devam ediyor.Yine güvenli mode seçeneklerinden en altta bulunan sistemi sıfırla(sistem yazılımını yeniden yükle ye seçiyoruz.Bu ps4 ümüze format anlamına geliyor dolayısıyla yedeklerinizi almalısınız.Ha ben bu konuda şansızdım çünkü menüde 2 saniyede donup kapanmaya başlamıştı makine o yüzden direkt sildim sistemi.
    5.Mevcut HDD ye format atmama rağmen menüde çok sık donma yaşamaya devam ettim.Hatta sinyallerini sistemi kurarken/silerken bile vermişti.Ps4 yükleme işlemleri yaparken o kadar yavaşladı ki boşu boşuna bana zaman kaybettirdi.Mevcut hdd yi kurtarabilir miyim umudu tüm günümü yedi.Korkup sorunun işlemciden olabileceğini bile düşündüm.Çünkü sistemi silme,ps4 sisteminizi tarıyor gibi rutin hızlı şekilde %100 olan loadingler bile yavaşlamıştı.Sebebi mevcut hdd min hasar görmesiymiş.Evet bende ilk 4 ü çare olmadığı için evdeki laptop ta bulunan HDD yi ps4 e taktım ve sistem yazılımını yükledikten sonra donma kasmanın gittiğini gözlemledim.

Bu ps4 e taktığım 3. HDD oldu.Daha önce elektrikler kesildikten sonra HDD yalan olmuştu.HDD den sistemi silip yenisini kurmama rağmen PS sony yazısı sonrası mavi ekranda kalıp açılmıyordu.

Bu kez yaşadığım HDD problemi daha ilginç.Sistem kuruluyor ekran açılıyor.Fakat menüler donup donup ilerliyordu.Daha önceki tecrübemde HDD hiç ekranı getirmeden mavi ışıkta kaldığı için sorunu HDD ye yormamıştım fakat yine HDD kaynaklı çıktı sorun.

Bir de not.Yükleme ve silme işlemlerinde hata alırsanız küsmeyin tekrar deneyin :)PS4 bu konuda kötü maalesef.Yeni HDD yi silerken 4-5 kez cannot initialise ce-34697-9 hatası aldım.Aha yeni HDD de sorunumu çözmeyecdk diye üzülürken bir sonraki denemede initialise başarıyla gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1913 -- 29 Mart 2020; 5:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu başlığı açtıktan 2 gün sonra cihazı garantiye gönderdim. Halen daha gelmedi bu virüs muhabbeti yüzünden. Mayıs ayının sonuna doğru sıfır bir cihaz gönderileceği tarafıma iletildi. Cihaz geldikten sonra tekrardan yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.