Şimdi Ara

PS4 REGİON FREE OYUN HAKKINDA BİR SORUM VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternetten Region Free olan Fifa 2015 sipariş ettim.İnternette büssürü sey yaziyor kafam allak bullak oldu. Region free olmasının bana bir zararı varmı ? Yada ne eksikliği vardır. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• region free ürünler kanser riski taşıyomuş dostum hemen geri gönder
  • Hic bir sorun olmaz. Her oyun her ps4de calisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan o kafayı dostum :D
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    peki dlc lerini falan indirirken ? mesela bana region free olanla türkiyedeki bir tekno marketten aldığımız oyun arasında kodlarının bir farkı yok yani dimi ?
  • Region free ayrı birşey ürünün pal ne olduğu ayrı birşey sorduğun şey pal sorusu Region free ise oyunun her ülkedeki kişilerin ortak oynaması. Oyunun pal modeli nedir?

• bir internet sitesinden satın aldım oyunda region free yazıyor türk bir siteden. cihazımda türkiyeden alınma. oyun elime geçmediği için birşey diyemiyorum kargoda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeishammy

bir internet sitesinden satın aldım oyunda region free yazıyor türk bir siteden. cihazımda türkiyeden alınma. oyun elime geçmediği için birşey diyemiyorum kargoda ?

Region free demek hocam oyunda sınırlama yoktur herkesin ağı ortaktır. Abdli adamda gelebilir karşına avrupalıda ben böyle biliyorum. Ama senin sorduğun soru pal sorusu yani şöyle.

Oyun pal2 ise tr psn plusun varsa sorun yaşamassın dlc alırken. Ama senin oyun abd palı olur pal all olanda odur ozaman psnin tr ise dlc birleştiremessin.

Bölge ne olursa olsun oyun oynarsın onda sıkıntı yok sadece dlc sorunu yaşarsın bu ps bölgesi değil oyun ve psn bölgesiyle alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 12 Ekim 2015; 2:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

quote:

bir internet sitesinden satın aldım oyunda region free yazıyor türk bir siteden. cihazımda türkiyeden alınma. oyun elime geçmediği için birşey diyemiyorum kargoda ?

Region free demek hocam oyunda sınırlama yoktur herkesin ağı ortaktır. Abdli adamda gelebilir karşına avrupalıda ben böyle biliyorum. Ama senin sorduğun soru pal sorusu yani şöyle.

Oyun pal2 ise tr psn plusun varsa sorun yaşamassın dlc alırken. Ama senin oyun abd palı olur pal all olanda odur ozaman psnin tr ise dlc birleştiremessin.

Bölge ne olursa olsun oyun oynarsın onda sıkıntı yok sadece dlc sorunu yaşarsın bu ps bölgesi değil oyun ve psn bölgesiyle alakalıdır.

Kardesim suan ABD'de, oyun siparis vermek istiyorum.

Mesajından anladığım; istediği PS4 oyununu getirebilir oynarken bir problem çıkmaz. Fakat multiplayer oynarken ABD'li oyuncularla oynarım, dogru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

region free ürünler kanser riski taşıyomuş dostum hemen geri gönder

Sende beyin kanseri yapmış anlaşılan.

• Region free buyuk ihtimal abd kodlu yani kapagin arkasindaki dunya isaretinde 1 veya 1-2-3 yazar. Bu durumda dlc'leri de us psn'den alirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

quote:

Kardesim suan ABD'de, oyun siparis vermek istiyorum.

Mesajından anladığım; istediği PS4 oyununu getirebilir oynarken bir problem çıkmaz. Fakat multiplayer oynarken ABD'li oyuncularla oynarım, dogru mudur?

Reg free ise hocam nerde olursanız olun oynarsınız ortak oynarsınız her ülkeden ama sizin psn hesabınız tr ise oyun pal 2 gelmişse dlcleri birleştirebilirsiniz ama eğer pal all veya 1-3 gelirse hesabınızda tr psn olursa dlc yani oyunın ek paketi parayla alınan veya bedava verilen season pass gibi diyeyim veya silah eklentisi filan onları alırken birleşmez oyun ile psn hesabının ülkesi olduğu yer aynı olması gerekiyor. Ps4 deki %99 oyunlar region free zaten.

• Kutulu oyunun arkasina, minik bi dunya logosu olur.

Yanindaki isaretler

ALL- amerika demek, US psn acarsin oradan dlc alirsin
    2- tr psnden dlc alabilirsin
    3- endonezya psn acarsin dlc alirsin

Online oynama konusunda NEREDEYSE tum oyunlar sorunsuz, istedigin bolgeden al oyna karsina sana yakin ulkelerden rakip gelir. ANCAK mortal kombat x ya da pes gibi bazi oyunlarda bolge kilidi olur bu da oyunun bolgesi neresiyse oradan rakiplerle oynayabilirsin demek oluyor. Bu bolge kilidi cok az oyunda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

region free ürünler kanser riski taşıyomuş dostum hemen geri gönder

Sende beyin kanseri yapmış anlaşılan.

İroniyi anlamayarak o hastalığın kendinde olduğunu anlıyoruz

• Sagolun arkadaslar, bulursa alsin o zaman. All region olmasa bile, US PSN hesabi acar oradan oynarim.
  • FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    Bi hatirlatma yapayim, oyunu oynamak icin illaki o bolgeden hesap acmaya gerek yok. İstedigin hesaptan oynayabilirsiniz. İş dlc satin almaya geldigi zaman bolge ve hesap onemli sadece. Oynamada sorun olmaz.

• cd elime gecti dünya işareti ve 2 rakamı var 2. bölge yazıyor. psn hesabım tr de birşey etkilermi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur614161

cd elime gecti dünya işareti ve 2 rakamı var 2. bölge yazıyor. psn hesabım tr de birşey etkilermi arkadaşlar

pal 2 yani ozaman tr psn için uygun rahat rahat dlc filan yükleyebilirsiniz sorunsuz.
  • teşekkürler hocam kocaelideysen sana bir kavun hediye etmek isterdim eyvallah :)
  • Region Free demek bölge kodu sınırlaması yoktur.

Amerikadan alınan oyunlar ntsc u Japonyadan alınan oyunalr ntsc j Avrupa oyunları Pal'dır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.