Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
477.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler secondary hesap nasıl açabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistLin1915

Beyler secondary hesap nasıl açabilirim?

Sec die acma gbi bisi yok hocam hesabi primary yapnca dier konsolda zaten hesp oto olrak sec oluo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorum şudur ki;
    Ben us psn hesap açtım ve bu hesaptan 12 ay plus ve fifa 15 aldım. Pyunu ise tr psn hesabımdan oynuyorum. Her iki hesabımda da ps4 ü aktifleştirdim. Yani iki hesbımda primary.

Şimdi ben fifanın bir hakkını fotumdan bir arkadaşa satacağım. Hangi hesabımı vereceğim.

Us psn hesabımı vereceğimi varsayarsak otomatik olarak hesabı verdiğim kişide plus sahibi mi olmuş olacak. Baştan plus olan hesapta oyun almakla hata mı yaptım?

• quote:

Orijinalden alıntı: .ozy.

quote:

Sec die acma gbi bisi yok hocam hesabi primary yapnca dier konsolda zaten hesp oto olrak sec oluo

Tamam kendi hesabımı primary yaptım ve online olarak PSN'den bir oyun aldım diyelim. Ve secondary hakkımı satmak istediğimde ne yapacağım? Kendi primary hesabımı mı vereceğim sattığım adama?
  • quote:

quote:

quote:

Tamam kendi hesabımı primary yaptım ve online olarak PSN'den bir oyun aldım diyelim. Ve secondary hakkımı satmak istediğimde ne yapacağım? Kendi primary hesabımı mı vereceğim sattığım adama?

Evet hesabi vermen gerekio

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte o noktada kafam karışıyor. Ana hesabımda kredi kartım falan tanımlı sonuçta. Adama o hesabı verince benim kartımı kullanamaz mı hocam? Ya da aynı anda sisteme giriş yaptığımızda veya aynı oyunu oynadığımızda sistemde bir çakışma olmaz mı? Bununla ilgili forumda bir rehber vs. mevcut mudur? Bulamadım da ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşte o noktada kafam karışıyor. Ana hesabımda kredi kartım falan tanımlı sonuçta. Adama o hesabı verince benim kartımı kullanamaz mı hocam? Ya da aynı anda sisteme giriş yaptığımızda veya aynı oyunu oynadığımızda sistemde bir çakışma olmaz mı? Bununla ilgili forumda bir rehber vs. mevcut mudur? Bulamadım da ben.

Smdi sole diyim dostum hcbr zamn kk blglerni sakli tutma hspta sil . yeni bir oyun almak icin yeni hesp acmk dha mntikli sen o hsbi prmry yapnca istedggn hspta oynarsin , sec olacak kiside yalnz hspta oynamak zorunda ds4 yontemi ile clsnlar haric . Ikinz ayni hsba grnce cakisr zaten prmryinin amcda zaten baska hsba gecs yapablmen

• Bi oyun aldık kardeşlik yapcaz diyelim. Oyunu alıp şifresini vermeden önce kk bilgileri silinebiliyor değil mi, herhangi bi bilgiye ulaşılma söz konusu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Bi oyun aldık kardeşlik yapcaz diyelim. Oyunu alıp şifresini vermeden önce kk bilgileri silinebiliyor değil mi, herhangi bi bilgiye ulaşılma söz konusu mu?

Oyunu alinca bilgileri silebiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Benim sorum şudur ki;
    Ben us psn hesap açtım ve bu hesaptan 12 ay plus ve fifa 15 aldım. Pyunu ise tr psn hesabımdan oynuyorum. Her iki hesabımda da ps4 ü aktifleştirdim. Yani iki hesbımda primary.

Şimdi ben fifanın bir hakkını fotumdan bir arkadaşa satacağım. Hangi hesabımı vereceğim.

Us psn hesabımı vereceğimi varsayarsak otomatik olarak hesabı verdiğim kişide plus sahibi mi olmuş olacak. Baştan plus olan hesapta oyun almakla hata mı yaptım?

Evet us hesabi vereceksiniz. Sattiginiz kisi oyunun oldugu hesaptan oynayacaksa plustan da faydalanabilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben US hesap kullanıyorum ama oyun PAL ve mesela Driveclub da Ignition Pack açılmıyor bu yüzden...Oyunu bu sefer TR PSN'den oluşturduğum hesaptan açıp oyun açıkken bu esnada US hesaba geçiş yapayım diyorum ama bu seferde TR hesaptan aktifleştirilmiş bir kontrol cihazı bağlayın diyor. US hesap 8 yıldır kullandığım bu nedenle de bırakmak istemediğim bir hesap bu dlc işine nasıl bir çözüm bulabilirim?
  • s.a hocam çok güzel anlatmışsınız hiç bir bilgim yoktu bu konuda çok güvendiğim bir arkaş ile daimi kardeşlik 2.yöntemi yaptık onun hesabını benim ana hesap yaptım oyunları onun hesabından alıyoruz ben oyunları .cihazımda secondary hesabımdan yani aslında orjinal kendi hesabımdan oynayacağım böylece çakışmıyor hesaplar :) (olayı iyi anlamışım demi :) ) ilk oyunumu indiriyorum şu anda arkadaşımda secondary oldu kendi hesabı kendi cihazında dün o oynamaya devam etti.bu konuda bir sıkıntımız yok onun bütün oyunlarını şu anda kütüphanede görebiliyorum ve indirmeye tıklayıp kendi hesabıma geçiyorum. :) ASIL SORUM ŞU BU OLAYI YAPIYORUZ YA BAN YEME RİSKİ VARMI BU OLAYDA eğer varsa bugün iptal edeceğim kardeşliği saygılarımla yani bu hesap paylaşımı ban sebebi midir? veya neye dikkat edilmelidir.Bizde izinsiz şifre değişkliği olmaz veya çalıntı ihbarı da olmaz bunlar hariç :)
    Not:Ana hesap yaptığım arkdaşın hesabı us psn ,benim oynadığım hesap tr psn
    Yardımlarınız için şimdiden çok çok tşkler

• Bir arkadasimla ps3 te kullandigimiz plus hesabi var. Simdi ps4 plus hesabi onda primary bende kendi ps4umde plus hesabini primary yapabilir miyim yoksa 2. Plus mi almak gerekicek? Kendi ozel plus olmayan hesabimda gtayi online oynayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 17 Aralık 2014; 13:11:09 >
  • daimi kardeşlikte psn plus da paylaşılabiliyor mu? tek psn plus hesabı yeterli mi yoksa kardeşlik yaptıgımız kisi de online oynamak için plus almalı mı?
    +
    psn hk hesabı alacagım tr psn arkadasımla daimi kardeslik yaparak oyunlarımı paylasabilir miyim? daimi kardeşliğin tek sorunu co-op oyunlar mı?
  • Beyler primary ben olmak koşuluyla resident evil revelations 2'ye giren olur mu benle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S. A. Arkadaşlar forumdan Primary Hesapla bir oyun aldım.. Ana hesap yapıp oyunu indirdim ve kendi hesabımdan oynayabiliyor.. Buraya kadar sıkıntı yok.. Ancak merak ettiğim ana hesabımı tekrar kendi adıma açmış olduğum gerçek hesabım yaparsam oyunu almış olduğum hesapta sıkıntı olabilir mi ? Çünkü kendi gerçek hesabıma PSN Plus almak istiyorum ki diğer tüm hesaplarında Online oynayabileceği.. Umarım anlaşılabilmişimdir..

• arkadaşlar the last of us remastered ve diablo 3 için kardeşlik arıyorum. ilgilenenler pm den ulaşabilir. herkese iyi oyunlar.
  • Turkce last of us ariyorum

• Arkadaşımla 2 adet PS4 alacağız. Benim PSN hesabımı kullanmayı düşünüyoruz 2 alettede fakat online oynayabilir miyiz onu bilmiyoruz. Var mı bilginiz arkadaşlar?

• Merhaba arkaşlar konuyu uzun zamandır okuyorum ama anlayamadığım bi iki konu kaldı.

ben yeni hesap açıp pri yapıp oyunu indirdim suanda arkadasıma sec hesabı nasıl vericem mail ve şifre mi yada id ve şifre mi?
    1)pri ve sec satarken neyi farklı yapıcam arasında ne fark var tam anlamadım?
    2)sonradan sec sattıgım biri pri yaparsa? ozaman benim hesabım düşer mi?
    2)Pri satmak için ne yapmalıyım?

biraz karışık olmuş olabilir cevaplar için teşekkurler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.