Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.859
Cevap
559
Favori
1.694.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gene 2 boyutlu oyunları doldurmuş vay arkadaş bu konsolda hiç 2 boyutlu olmayan oyun yok mu. Birileri diyecek 4 tane vermiş nesini beğenmiyorsun. Vermesin kardeşim indirmicem bile çoğunu bu ne atari mi aldık playstation mı aldık belli değil. 1 tane ver adam gibi ver atari oyunu oynamak zorundamıyım. Tamam seven bir kitle var bu oyunları ama çoğunluğu oluşturmuyor bu kitle. Playstation değil Indiestation. Bu kadar bekleteceğine gene 2 tane indie verseydi de boşa beklentiye girmezdik. Şimdi karşılık verebildiklerini mi sanıyorlar acaba microsofta

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Gene 2 boyutlu oyunları doldurmuş vay arkadaş bu konsolda hiç 2 boyutlu olmayan oyun yok mu. Birileri diyecek 4 tane vermiş nesini beğenmiyorsun. Vermesin kardeşim indirmicem bile çoğunu bu ne atari mi aldık playstation mı aldık belli değil. 1 tane ver adam gibi ver atari oyunu oynamak zorundamıyım. Tamam seven bir kitle var bu oyunları ama çoğunluğu oluşturmuyor bu kitle. Playstation değil Indiestation. Bu kadar bekleteceğine gene 2 tane indie verseydi de boşa beklentiye girmezdik. Şimdi karşılık verebildiklerini mi sanıyorlar acaba microsofta

Zorla oynatmiyorlar zaten indirme kardesim.

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oddworld'u 2 gün önce aldık bizde şansa bak

Bizde beleş oynayacaz işte

||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro

• offff oyunlar çok iyi ya diğer ikisini geçde odddworld ve valiant hearts çok iyi oldu

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Hay anasini ise bak valiant hearts'i gecen hafta almistik iyi mi

Bende 2 gün önce Oddworld'u almıştım .

Psn: YalnizkurtAlkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bir söylenti var. Neden açıklama gecikti ? Gecikmenin bir nedeni olmalı. Söylenti Microsoft ile ilgili. Microsoft Nisan ayında bedava oyun sayısını 2 katına çıkaracağını duyurmuş. Sony'de hızlı bir şekilde buna karşılık vermek isteyip Mart ayına büyük bir AAA yetiştirmek istemiş. An itibari ile oyunlar açıklandı ve görünen o ki yetişmemiş, tabi söylenti doğruysa. Önümüzde ki ay büyük bir oyun gelme olasılığı bir hayli yüksek baya büyük bir oyun hemde. Genel görüş Sony'nin, Microsoft'un Nisan atağına kesinlikle sessiz kalmayacağı yönünde.

Sony daha kendi oyununu (Driveclub) vermeye kıyamıyor plus'a , başka AAA yapımları mı verecek ?
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • quote:

quote:

Neyse nisandan bu yana ilk kez aldigim bir oyun verildi demek ki kalite artiyor
    Oddworld'u alacaktim ben de tuttum kendimi tam pluslik oyun dedim iyi ki almamisim
    Olliolli dandik gibi isminden belli
    Counterspy da telefonda oynamistim yarisina kadar fena degil gibi stridere cok benziyordu

• Tr psne yarın mı eklenir bunlar

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    PS4'ü PS Plus'ın oyunlarına güvenip mi aldın? Yılda 150 TL verip her ay 100 tl'lık oyunmu beklenir?Oyunların belki isimleri tanınmış değil ama Oddworld ve Valient Hearts çok sağlam oyunlardır.

şimdi burda bazı kişiler gelip de bazı kalıplaşmış kelimeleri kullanmasın yok efsaneymiş yok 1990 ların efsane oyunuymus yok siz oyundan ne anlarsınız falan filan. Ben PS4 de atari oyunları oynamak istemiyorum kardeşim. Rezillikten başka bişey değil. Sen sevebilirsin saygım var. Mario Remastered çıksın git al ben almam. Ulan veremediniz mi bi Tomb Raider, bi NFS. Valla PS3ü sattıgıma pişman oluyorum şu plus oyunları duyurulunca. Bi de pişkin pişkin bu oyunları sevmeyen oyuncuyum demesin demezler mi gel de tırlatma. Ağzınızda 2-3 tane kalıplaşmış cümle var kullanıp kullanıp duruyorsunuz. Şu oyunların platformu ataridir ya bildiğin 999999999 in 1 kasetli atarilerdir başka bişey değil. Adamlar gidiyorlar Forza 5 veriyorlar gold üyelerine Forza 5 veriyorlar. Siz de sevinin bunlara müstahak hepinize. Geçen hafta bitmişti Plus almıyorum.

Forumun PS müdavimlerinden birinin imzasında şöyle bir ibare vardı '' Oyunları Grafikleri için oynamıyor olsaydım Hala PS1 kullanıyor olurdum'' diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 3 Mart 2015; 22:04:27 >

• Oddworld: New ‘n’ Tasty (PS4)
    • Valiant Hearts: The Great War (PS4)
    • Papo & Yo (PS3)
    • Sherlock Holmes: Crimes and Punishment (PS3)
    • CounterSpy (PS3, cross-buy on PS4, PS Vita)
    • OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (PS Vita, cross-buy on PS4)

Ben Oddworld'den dolayı gayet memnunum oyunlardan. Oyunu zaten almak üzeydim. Bu arada oyun Türkçe.
    Diğer oyunlar da cabası. VH Great War ve Olli2 puanı hayli yüksek oyunlar. Bi CounteSpy dandik duruyor ona da bakacaz.
    Üyelik Yılım: 2006 - Son Dönem Sorunsuz Oyun Alışverişi Yaptığım Üyeler:@meskalin33 ~ @pape ~ @c4eva ~ @erman197 ~ @gigaonur2000 ~ @ibarut8907 ~ @madbatu26 ~ @GOadvance | Ortak Aradığım Oyunlar: [Yeni çıkacak tüm oyunlar]
  • quote:

Kulağıma küpe olsun bir daha bu tarz oyunları almayacam nasılsa geliyor plus'la

+1 daha da indie oyuna destek olsun diye falan para vermem her ay dayiyorlar zaten

quote:

quote:

Neyse nisandan bu yana ilk kez aldigim bir oyun verildi demek ki kalite artiyor
    Oddworld'u alacaktim ben de tuttum kendimi tam pluslik oyun dedim iyi ki almamisim
    Olliolli dandik gibi isminden belli
    Counterspy da telefonda oynamistim yarisina kadar fena degil gibi stridere cok benziyordu

Aga şaka bir yana eski oyunları almaya korktum bundan sonra almamak lazım çok eskiyse

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.