Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem (1330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
572
Favori
1.616.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu da denedim ama bir şeyler ters gitti uyarısı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batdunyabat kullanıcısına yanıt

Para yükleme işlemini konsol üzerinden yapın hocam.

• Konsol şu an yanımda değil hocam o yüzden ordan deneyemiyorum. Başka bi yolu yok mu acaba?

• batdunyabat kullanıcısına yanıt

Telefon uygulamasında olabilir bir de. Ama orada para yükleme yoktu galiba. "Bir şeyler ters gitti" yazısından sonra tekrar para yüklemeyi deneyin. İkinci kez giriş yapmanızı istediği için o yazı çıkabiliyor.

• Deneyeceğim hocam yardımınız için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba, ilk çıktığı zaman ps5 vardı ve pek vaktim olmadığından satmıştım. 1 saat önce tekrar aldım. Şimdi Plus olayları çıkmış, deluxe alayım mı ? Farkları ne ? Bir de Ragnarok oynamak istiyorum, standart ile deluxe arasında fark nedir ? Ve en uygun nereden alabilirim ? Ve kart kampanyası mevcut mu satın alırken ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 8 Haziran 2023; 22:11:44 >
  • hDundar kullanıcısına yanıt

Plus ayrımları için bu konuyu incele hocam.PS PLUS Extra-Deluxe / Yakında Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

RAgnarok içinde standart versiyon alman yeterli.Forumda oynayıp haklarını datanlar mevcut. .Ps5 pri 150-TL civarına bulursun.

PS4 - PS5 | Dijital Ortaklık, Oyun ve Hesap Satış & Takas Grubu (Satılık İlanlar) » Sayfa 9364 - 9363 (donanimhaber.com)

• plus abonelik fiyatlarına zam gelmeden önce e posta ile haber edeceklerdi, umarım ederler. çünkü yurtdışına göre çok ucuz fiyatlar var.

1-2 yıl önce zam gelecek diye eposta göndermişlerdi. bir kaç gün sonra da gelmeyecek demişlerdi, çoğu kişi uzatmıştı bu esnada, artık satış taktiği miydi neydi bilemeyeceğim.

ama umarım bir bilgilendirme e postası gönderirler.

oyun baz fiyatlarına ise habersiz zam geliyor o da sıkıntı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 10 Haziran 2023; 15:16:54 >
  • Gamepass de halen 30tl aylık , onlarda zam yapmadı. Rekabetten dolayı zam bir süre daha zam gelmeyebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jurassic World Evolution 2 oynayan var mı? Washington kısmında kaldım.

Edit

Heyvanların dilini bilmek lazımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 16 Haziran 2023; 22:56:58 >
  • Selamlar heavenly sword plusta görünüyor ama bulamadım oynama şansımız varmıdır

• CorleoneXT kullanıcısına yanıt

PS Plus Premium'da var. Onun için USA veya İngiltere gibi bir PSN'den PS Plus Premium alman lazım. O şekilde oynarsın.

• Konu basligini degistirin bence fiyat konusu olsun ..arama kisminda aratsalar bulucaklari seyleri yaziyor insanlar konu hepten cop oldu yads baska baslik acilsin fiyat vs yasak olsun

• turkopol kullanıcısına yanıt

Haklısınız ama bu şekilde düşününce Türklere tüm forumları kapamamız gerekiyor, zira ne okuma ne araştırma alışkanlığımız var.

41 yaşındayım, 20-25 senedir forum takip ederim. Otomotiv, bilgisayar vb forumları takip ettim, moderatörlük yaptım. Hiç değişmedi mevzu PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem 

Bıktıran hep şu oldu; klavye delikanlıları, okunmadan atılan mesajlar, araştırmadan atılan mesajlar, özellikle otomobil ile ilgili forumlarda 5 senede bir açılan "çizik kalemi, yakıt tasarrufu mıknatısı" konuları... gibi... Ki bu son söylediğim de okumama-araştırmama-aramama kaynaklı zaten. İnsanlar Amerika'yı yeniden keşfedip keşfedip geliyor. Aaaa yakıt tasarrufu mıknatısı varmışşş.... Yok aga yok, 20 senedir bakıyoruz, yok PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem 

Biri bir şey soruyor, adama açıklama yapıyorsun, şu kadar yazıyı okumayıp "uzun yazmışsın" diyor. E bilmemne ol git...

Adama hazır vereceksin, onu istiyor. Al kardeşim, yapılmışı var şeklinde... Dert o. Sözüm meclisten dışarı, genelden bahsediyorum, birileri cevap vermeye kalkışmasın PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem 

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Okuma tembelliğinin yanında diğer bir büyük sorun da okuduğunu anlamamak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

Malesef uzun zamandir oyle ..kasten yapanlarda var sanirim baska aciklamasi yok arkdsin teki 2-3 mesaj uste cvap vermis onu okumaya bile tenezul etmeden direk hazir cvp bekliyor ..bende uzun zamandir konulara yzmiyorum forum ps2-ps3 donemi cok iyiydi zaten cok kisi kalmadi o donemden aktif olan

• turkopol kullanıcısına yanıt

Hocam o yılların forum kullanmayı bilmeme vakasından da kaynaklanıyor PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem 

Örneğin 3 sayfa bir konu konuşulmuş, başlık çözüme kavuşmuş, kullanıcı ne yapıyor, gelip başlığı okuyup aaa ulan buna bi cevap yazayım diyor. Sırf yazmış olmak için, veya bi bilgisi var, verecek, ama konu içerisinde zaten çoktaaaaaaaaan verilmiş. Tabi vatandaş okumaya tenezzül etmediği için gelip o son mesajı muhteşem bir şeymiş gibi yazardı. Bravoooooo....

Diyorum ya, bakıyorum, hiç mi bir şey değişmez o kadar senedePS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem 

• Sayfalarca aynı soruyu soran insan mesajlarından sonra şimdi de sayfalarca bu insanların mesajlarından yakınan insan mesajlarıyla dolmuş forum. Aynı şeyi siz yapıyorsunuz farkında değilsiniz. Şimdi de benim mesajımdan yakınan insanlar olacak, bu böyle uzar gider..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Plus üyelik ücretlerine zam yakındır diye düşünüyorum. Alabildiğimiz kadar senelik üyelik alıp stoklamak lazım.

• Albus Dumbledore kullanıcısına yanıt

15 senelik alsak Ps5in desteği sonlanana kadar yeter Herhalde :D

• 
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.