|
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1239. sayfa)

-
-
Oyun oynama kardeş. Çocuk musun !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe -
Sen 30 olunca oynama evladım. Oyun bir zevktir, hadi ff 7 oyna sen. 40 yaşında ünlüler oynuyor ses edemiyorsunuz. Zengin aktivitesi bu :) -
Bilgisizce ve saygısızca bir yorum yapıyorsan, cevabını aldığın zaman da üzülmeyeceksin. Hak ettin çünkü. Yılların oyunu bu. Belki de yaşın yetmiyor. Senin bilmiyor olman, senin bilgisizliğin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Mart 2021; 20:56:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe -
Çocuğum, (çocuk diyorum çünkü çocuk olmalı senin mantığındaki göre oyun oynayan) beni senin gibi çocuğun biri üzebilir mi? :) neyse anlaşalım sen bana kaç yaşında bırakmalıydım onun engin bilgisini ver sana hediye edeyim ps5 makinemi :) -
Sana yazılanların ironi olduğunu dahi algılayamıyorsun. Belki de ironi kelimesinin anlamını bile bilmiyorsundur. Problem çok büyük. Final Fantasy’ye cahil cahil çocuk oyunu diyen sensin. Anladın mı şimdi?
Tepkiler gelince senin ironi yaptığını nereden bileyim? Müneccim sevgilim olmadı. -
Tepkilerde de ironi yapıyorlar. Onu da anlamadın. “Çocuk musun oyun oynuyorsun!” diyorlar sana. Senin dediğin neydi? “Final Fantasy çocuk oyunu” Anladın mı?
Bugün Bime geliyor 159 tl ihtiyacı olan değerlendirebilir bu marka fena bir marka bi kaç ürününü kullandım ama kol nasıldır bilen varsa bilgi verebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 11 Mart 2021; 0:18:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "BenÇokAyrılıklarYaşadımOYüzdenBitişikYazdımHerşeyi"
-
ps5 e uyumlumu? bazi oyunlar ds4 destekliyor.lazim oluoquote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTìBugün Bime geliyor 159 tl ihtiyacı olan değerlendirebilir bu marka fena bir marka bi kaç ürününü kullandım ama kol nasıldır bilen varsa bilgi verebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo
ps5 e uyumlumu? bazi oyunlar ds4 destekliyor.lazim oluo
Alıntıları GösterDeğildir ikisi bambaşka yapıda kol uymaz tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "BenÇokAyrılıklarYaşadımOYüzdenBitişikYazdımHerşeyi"
-
Denemeden bilinmez tabi ama bence uyumlu olabilir. Sonuçta ds4’ün muadili, ps5’te ds4 gerektiren ps4 oyunlarında (genelde vr oyunları ds4 istiyor) çalışıyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ff7 coop oluyor mu
Hayır, olmuyor
33 saatte ff remake bitti güzel oyun yapmış adamlar para verip alsamda üzülmezdim şahsen fiyatı bi türlü istediğim seviyelere gelmemişti sonunda plus verdi :) oynanışı zevkli çözdükten sonra ama herkese hitap etmesi zor bi oyun 👍🏻 -
Ps plus collection'u ps4de kullanma ile ilgili bir ara ban söylentileri vardı bilgisi olan, kullanan var mi acaba?
Oyunlar ps4'te kilitle artik erisilemiyor. -
Hocam bir hesabi ortak kullandığımız arkadaşım ps5 aldi hesaba ps collectionu eklemiş bugün denedim oyun indi ve açıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: zepharothHayır, olmuyor
Tamamdır teşekkürler
Ps4'te mumkun degil sony engelledi. Sadece ps5'te indirilip oynanabiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X