Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifadan kalma alışkanlıkla oynamaya çalıştıgımız için üst mesajlarda yok baskı yapıp topu alamıyorum diye saçmaladım :) L1 yakın oyuncuyu aktif etmeyi hep unuttum o gölge şeklinde ok aktif oldugunu sanıyordum. :) az önceki maçta uyandım. halbuki yaş 50 winning elevenlerden oyuncuyumda 5-6 yıl pesden uzak kalınca unutuluyor.

Bu sene mükemmel olmuş pes, eyer bu demodaki hız ve oynanışı bozmayıp üstüne biraz çevresel detay çim vs düzeltirlerse efsane oyun olur. Her ne olursa olsun bu sene fifaya son verip pes alıcam. heleki 2-2 4 arkadaş oyun modu gelirse fifada adam kalmaz.
  • Ayarlardan İmlecide yardımlı yapın daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

Pogba Pes 15 deki yaya toure'yi hatırlattı bana :)

Beta'nın en iyileri,pogba ve lagazette bence.

Myclub da bu ikisinin kombosuna asılıcam nasipse

Beyler bu arada betayı yeni Zelanda hesabından indirmiştim.Türk ve arap az geliyor..sizde durum ne acaba?

Hani sen ,artık myclup oynamayacaktın 😄

Orta kafalı bug lu bir oyun olursa demiştimçünkü kombo yaparak o kadar zaman harcayarak,bir dünya oyuncu çıkarmıştım.ama deymedi ne 16 da ne 17 de buglar yüzünden,yarım yamalak oynadık oyunu

Bir tek canımı şu usain bolt olayı sıkıyor

Onun bitiriciliği düşük olur ama bu oyun şablonunda ,defansın arkasına uçarcasına kaçabilir ve tutulmaz.Şu güzelim oynanışa illa ki bir bug ekleyecekler ,malesef o da Bolt olacak gibi. Yanına bir de Maradona bulursak değmeyin keyfimize 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 24 Temmuz 2017; 23:31:19 >

• Kaleciler de gayet başarılı özellikle fifaya göre kalecilerin animasyonları çok iyi....

Fifa ultimate team olayı çok iyi PES'de var mı öyle bir özellik

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

Kaleciler de gayet başarılı özellikle fifaya göre kalecilerin animasyonları çok iyi....

Var adı Myclub.Sanırım ultimate team de takas var ama myclub da yok bir tek bu olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 24 Temmuz 2017; 23:45:2 >
  • quote:

quote:

Kaleciler de gayet başarılı özellikle fifaya göre kalecilerin animasyonları çok iyi....

Var adı Myclub.Sanırım ultimate team de takas var ama myclub da yok bir tek bu olay..

Myclub da değişik birşeyler vardır

Tanıtma yönleri zayıf pesin belki gamescom da detay verirler

• neo23 kullanıcısına yanıt
    210 TL olanda Usain Bolt ve 1 tane barça efsenesi veriyor Ama isim belirtmemis yani kötü bir oyuncuda çıkabilir

Hızlı oyuncular iş yapabilir
    Çok büyük bir açık olduğunu görmedim şuana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 24 Temmuz 2017; 23:58:57 >
  • Hic kaybetmedim su ana kadar. Az once bir arkadas geldi belki burdadir. Oynanmayacak kadar lag yapti kendi kaleme uc tane attim ciktim. Ilk lagli macimdi 20ye yakin mac icinde. Hic cekilmiyor boyle olunca .

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

Myclub da değişik birşeyler vardır

Tanıtma yönleri zayıf pesin belki gamescom da detay verirler

Evet bende bekliyorum.Özellikle müzayede de,belki gün sayısını düşürler!yada başka bir formul bulmuş da olabilirler..Oyuncumuzu müzayede de satışa koyma bile yapmışlardır belki!hiç sanmıyorum ama neyse

• https://youtu.be/edm90X-vu30

POGBA İLE ATTIĞIM EFSANE GOL!

• Usain Bolt u hangi akla hizmet şu oyuna monte ettiler halâ anlam veremiyorum. Ordan oraya tazı gibi koşup duracak herhalde. Abuk sabuk şeylerle uğraşacaklarına oyunu nasıl ileri taşırız, kullanıcılar nelerden şikayetçi onlara yönelerim gibi şeylere yoğunlaşsalar biraz daha yukarlara tırmanacaklar.

• Oyunda imlec yardimini kapatin yardimsiz yapin bence. Defans yaparken o kadar sacma adamlara geciyor ki otomatik olarak. Gram oynamayi bilmeyen adamlardan gol yedirtiyor. Yardimsiz yaptim cok daha guzel defans yapiyorum boyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Usain Bolt u hangi akla hizmet şu oyuna monte ettiler halâ anlam veremiyorum. Ordan oraya tazı gibi koşup duracak herhalde. Abuk sabuk şeylerle uğraşacaklarına oyunu nasıl ileri taşırız, kullanıcılar nelerden şikayetçi onlara yönelerim gibi şeylere yoğunlaşsalar biraz daha yukarlara tırmanacaklar.

Aynen öyle futbolcu olmayan adamın ne işi var futbol oyununda bende çok şaşırdım Usain Bolt görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyunda imlec yardimini kapatin yardimsiz yapin bence. Defans yaparken o kadar sacma adamlara geciyor ki otomatik olarak. Gram oynamayi bilmeyen adamlardan gol yedirtiyor. Yardimsiz yaptim cok daha guzel defans yapiyorum boyle.

Bende defans da çabuk adam değiştiremiyorum

L1 tuşuna basıyorum hemen değişmiyor adam bende zorlanıyorum

Oynadığında deniyecem

• Pes çok bozdu pes doğrusu.
  • Şaka bir yana bu sefer sanki olmuş gibi kazanan tüketiciler olsun firmalar olmasın.Rekabet iyidir.
  • Yabanci forumlarda da oyunu begenenler cok cok buyuk oranda. Bu sene islerin degistigi sene oluyor gorunuse gore. Kucuklugumden Sega mega drive'daki International Superstar Soccer'dan beri (Agircan Namik hatirlayan vardir :)), sonrasinda Winning Eleven ile PES 6'ya kadar en gozde futbol oyunum olan seri sonunda kullerinden doguyor diyebiliriz. Bu kadar buyuk hayrani olarak 2011 civarindan beri Fifa'ya mahkum kalmistim. Her sene yine PES'i hep alsam da o kadar buyuk batirdilar ki oyunu devam edemedim. Fifanin pislik dunyasina kaldik. PES 2017 ile toparlar gibi olmustu ki online altyapi rezaletiyle yine tutunamadi bende. Yine Fifa rezaletine kaldik.

2011den beri genel olarak Fifaya mahkum biri olarak PES'in tekrar dogmasina asiri seviniyorum. Fifa 17de 4000 maci devirmis biri olarak bu pis seriden kurtuluyorum, gonlumde yeri hep ayri olan PES serisini "iste bu sene o sene" deyip tum sene kalici olarak oynayacagim gibi gorunuyor. Saka maka sanki kendi oyunummus gibi seviniyorum. Helal len konami. Sapsikler sizi. Su online isini de tam surumde kotarirsaniz oldu bu is. Yeter ki su lanet olasi tus gecikmesi denen illeti bi bitirin artik. Yil olacak 2018, New Horizons Plutonu kesfetti. Artik bi zahmet su bastigim tus, bastigimi bastigim anda anlasin ya ne olur. Oyundaki en olumcul konu budur. Bir futbol oyununda refleksten, zamanlamadan daha onemli hicbir sey olamaz. Bu tus gecikmesi devam ederse myclupta kurdugumuz kadrolarin yaptigimiz taktiklerin actigimiz toplarin en ufak zerre kadar onemi kalmiyor. Ben bana siyah toptan cikacak bir messiyle anlik calimlari sirf tus gecikmesi yuzunden atamayacaksam, siyah toptan cikacak ramosla tus gecikmesi yuzunden anlik mudahalede bulunamayacaksam bana messinin ramosun cikmasinin en ufak anlami kalmiyor ki. Neyse ama oldu da duzeltemediler, her turlu master league giderim. Bu guzel oynanisi bu sene harcatmam baska oyunlara :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Temmuz 2017; 4:55:35 >

• dediğin gibi psn storede efsanenin kim olduğu yazmıyor. Ama konamini sitesinde efsanenin maradona (83 overal) olduğu yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 25 Temmuz 2017; 8:31:17 >
  • Ne güzel oyun yapmışlar yeniliyorum ama yine de zevk veriyor insana

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Us psn kullaniyorum. Eger betadaki gibi olacaksa tus gecikmesi yok.( Tabi betanin tam surumdeki performansina esit olacagini varsayiyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.