Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.086.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

quote:

Klopp ile oynayan var mı? 4-3-3 olması ama hücum bölgesi orta olması avantaj sağlıyor mu? Ortadaki 3 GÖ’den 1 tanesini OOS yapabiliyor muyuz? Bir de elimde aynı ayarda ama hücum bölgesi geniş olan 4-3-3 td var ztn. Sizce değer mi Klopp ü almaya hücum bölgesi orta diye?

Yok mu bu oyunda Klopp’u deneyen?

Kimse oynamıyor mu Klopp’la ? 😡

Listede görünmüyor klopp sana denk gelmiş ondan kimsede olmayabilir şuanda

Ortadan hücum yapmak lazım bu oyunda. Ancak sadece ortadan hücum özelliği farklılığı için Klopp alınır mı kararsız kaldım. 🤔 ortadan hücum özellikli td ile oynayanlar yazabilir mi? İşe yarıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BK2016 B kullanıcısına yanıt
    Maçın gidişatına göre rakibe göre takımı dengeliden hücüma geçirirseniz daha çok çoğalıyor ayrıca biliyorsunuz ki o oyun içinde gelişmiş talimatları değiştirebilirsiniz zaman zaman oyun içinde beklerede çık talimatı vererek golü daha çabuk bulursunuz.Tabiki bu gerçek futbolda da var ileri çıkarsanız geride risk alırsınız dengeli oynarsanız daha az pozisyon bulursunuz ama yenilmessiniz tavsiyem oyun içinde gidişata göre bu ayarları maçın dinamiğine göre değiştirmek.
    Oyun download ederken hız azalınca ps in ağ ayarlarından lan yada wifi yı seçip tekrar bağlıyorsunuz ya o işlemi oyunu açmadan kontrol ediyorsunuz testte hızınız yerlerde çıkıyorsa akıcı oyun beklemeyin ancak işlemi tekrarlayıp bağlantıyı tekrar test edince hızınız istediğiniz seviyedeyse oyuna öyle girin.Bir de orta sahada rakip çıkarken orta saha oyuncularını hareketli tutun tamamen yaslanmayın o boğucu presleri orta sahalarla yapın zaman zaman ileri uçda ki adamada pres yaptırın orta sahanızı o kadar kolay geçemeyecekler..

• Herkese merhaba,

Top çevirmelerden hiç siyah top gelmiyor beyler varmı bir taktiği?
    Toty den iniesta geldi, turnuvadan gelen siyah toptan da pepe geldi, ikisi de yaşlı olduğundan yavaş gelişiyorlar, diğer açtığım 40-50 toptan hiç siyah gelmedi.

Birde oyuncuların sözleşme yenileme ücretleri neye göre belirleniyor? Örneğin lvl1 iniesta ile lvl30 iniestanın sözleşme ücreti aynı mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Klopp ile oynayan var mı? 4-3-3 olması ama hücum bölgesi orta olması avantaj sağlıyor mu? Ortadaki 3 GÖ’den 1 tanesini OOS yapabiliyor muyuz? Bir de elimde aynı ayarda ama hücum bölgesi geniş olan 4-3-3 td var ztn. Sizce değer mi Klopp ü almaya hücum bölgesi orta diye?

Ortadan hücum yapmak lazım bu oyunda. Ancak sadece ortadan hücum özelliği farklılığı için Klopp alınır mı kararsız kaldım. 🤔 ortadan hücum özellikli td ile oynayanlar yazabilir mi? İşe yarıyor mu?

442 olanını kullanıyorum ben hücum bölgesi orta

Bende diyorum zaten hücum bölgesi orta olması daha iyi ama klopp denemedim

İstersen liverpoll seç online klasman takıl 2-3 maç beğenirsen alırsın

• Bu oyuna bahane bulanlar bir zahmet bir daha futbol oyunu oynamasınlar. Yok yavaşmış yok defans yapılmıyormuş pes bitmiş falan geçin bunları. Bu oyun bağıra bağıra diyorki x ve kareyi gereğinden fazla kullanma. Gerekmediği durumda x i de kullanma. Alan savunması yapacan bu oyunda belli yane. Geride ya da dos bölgesinde karşılıcan rakibi. Aksi takdirde golü kalende görürsün. Geçen senelerdeki oyunda oyun o kadar hızlıydı ki oyun kurmadan 2 pasa gol atıyordun. Şimdi oyun kurmak top yapmak defans yapmak daha bir meziyet gerektiyor. Bunu yapmasını bilmeyen adam bu oyunu zaten kötüler. Öyle dan dun oynanacak bir oyun yapmadığı için konamiye ayrı bir teşekkür ediyorum. Tek bir sıkıntısı var oyunun o da lag ve server kopmalarıdır. Yıllardır düzelmeyen ve düzeleceğine inanmadığım...

• quote:

Orijinalden alıntı: architectbilal

Maçın gidişatına göre rakibe göre takımı dengeliden hücüma geçirirseniz daha çok çoğalıyor ayrıca biliyorsunuz ki o oyun içinde gelişmiş talimatları değiştirebilirsiniz zaman zaman oyun içinde beklerede çık talimatı vererek golü daha çabuk bulursunuz.Tabiki bu gerçek futbolda da var ileri çıkarsanız geride risk alırsınız dengeli oynarsanız daha az pozisyon bulursunuz ama yenilmessiniz tavsiyem oyun içinde gidişata göre bu ayarları maçın dinamiğine göre değiştirmek.
    Oyun download ederken hız azalınca ps in ağ ayarlarından lan yada wifi yı seçip tekrar bağlıyorsunuz ya o işlemi oyunu açmadan kontrol ediyorsunuz testte hızınız yerlerde çıkıyorsa akıcı oyun beklemeyin ancak işlemi tekrarlayıp bağlantıyı tekrar test edince hızınız istediğiniz seviyedeyse oyuna öyle girin.Bir de orta sahada rakip çıkarken orta saha oyuncularını hareketli tutun tamamen yaslanmayın o boğucu presleri orta sahalarla yapın zaman zaman ileri uçda ki adamada pres yaptırın orta sahanızı o kadar kolay geçemeyecekler..

Hocam anlaşılan size Konami nin laneti uğramamış daha çok rahat şöyle dengeli oynayacaksın şöyle yapacaksın şeklinde gazel okuyorsun. Yılların pes oyuncusuyum öyle acemi felan da değilim. Gelişmiş taktikleri felan herkes biliyor merak etme. Yok İnterneti test edip iyiyse oyuna girecekmişiz felan filan oldu canım. Düzetilmezse çöp oğlu çöp bu oyun. Bu kadar rezil oyunun nesini savunup nasihat ta bulunuyorsun. Şu yukarıda cevap şeklinde yazdıkların varya merak etme oyundan şikayet edenlerin çoğu bunları biliyor zaten. Konami nin de, Pes in de taa...

• Arkadaşlar merhaba; herkeste bir selzeniş var oyunu ilk aldıpımda 1 hafta bıyınca çok çuvalladım, 2017 online klasmanlarda ilk 16 da olan biriyim nick UFUK-İSO bilen bilir

Özellikle 2v2 ..

Betada 40 maç yaptım 3 farktan az attığım olmadı, gerçek oyında ilk 10 maçta 1 beraberlik 1 galibiyeti vardı sadece

Beta ile alakası yok , tek değişkenlik defans olayı ve ilerde çoğalamama

1-Tek çözüm stoperlerle ceza sahasına kadar basmayı, orta saha ile adam kovalayın

2- ilerde çoğallamak için orta sahada en az 3-4 pas yapın şu anda 14 te 14 gidiyorum

3- rakip sahada tüm pasları R2 ile yapın , sakın defansta r2 pasoyla çıkmayın ilk top kaybında defans oyomatikman boş gözüküyor

Sabredin bu oyun pes serisin en iyi oyunu, 2017 de çoluk çocuk kanada inip orta kafa gol attırıyordu sisteme, bu daha mı iyi, bence sadece en az 30 maç sabır

İyi günler

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten yenilgi futbolun doğasında var, normal şartlarda yenilgiye tahammülümüz var çok şükür. Son 4 yılda 3 kere CL kazanmış, Zidane geldikten sonra alınmadık kupa bırakmamış Real Madrid, bu yıl evinde oynadığı 3 lig maçını da kazanamadı birini kaybetti. Rakip düzgün oynadığı takdir de yenileceğini fark edince başlıyor top çevirmeye ve bu hem saygısızlık, hem de karşısında ki insanı aptal yerine koymak. Yoksa şurada oynayan insanların en az sezonda 500 maç yaptığını düşünürsek böyle kaybedilen 5-10 maç çok bir şey fark ettirmiyor sıralamada. Beni en çok üzen bu tip şahısların genelde bizim ülkemizden olması. Araplar bile yapmıyor, onlar direkt bağlantı koparıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakkasi

Bu oyuna bahane bulanlar bir zahmet bir daha futbol oyunu oynamasınlar. Yok yavaşmış yok defans yapılmıyormuş pes bitmiş falan geçin bunları. Bu oyun bağıra bağıra diyorki x ve kareyi gereğinden fazla kullanma. Gerekmediği durumda x i de kullanma. Alan savunması yapacan bu oyunda belli yane. Geride ya da dos bölgesinde karşılıcan rakibi. Aksi takdirde golü kalende görürsün. Geçen senelerdeki oyunda oyun o kadar hızlıydı ki oyun kurmadan 2 pasa gol atıyordun. Şimdi oyun kurmak top yapmak defans yapmak daha bir meziyet gerektiyor. Bunu yapmasını bilmeyen adam bu oyunu zaten kötüler. Öyle dan dun oynanacak bir oyun yapmadığı için konamiye ayrı bir teşekkür ediyorum. Tek bir sıkıntısı var oyunun o da lag ve server kopmalarıdır. Yıllardır düzelmeyen ve düzeleceğine inanmadığım...

Fb ile online klasmanlarda maç yapalım diyoruz gelen rakiplerin yüzde 99 u real psg, bunun ne alakası var x le r1 le ? serverlar içler acısı diyoruz bunun ne alakası var x le r1 le? usain bolt diye bir adam futbolcu değil oyunda ne işi var diyoruz bunun ne alakası var x le r1 le ? sen oyna güzel kardeşim al reali aç online klasmanı x ve r1 e basmadan oynamaya devam et.. yada güncelleme ile kobe bryantı eklerler onlada bol bol kafa golu atarsın demek isnsanlar bu gibi saçmalıklardan hoşlanıyor ne diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernandina -- 22 Eylül 2017; 14:47:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rakkasi

Bu oyuna bahane bulanlar bir zahmet bir daha futbol oyunu oynamasınlar. Yok yavaşmış yok defans yapılmıyormuş pes bitmiş falan geçin bunları. Bu oyun bağıra bağıra diyorki x ve kareyi gereğinden fazla kullanma. Gerekmediği durumda x i de kullanma. Alan savunması yapacan bu oyunda belli yane. Geride ya da dos bölgesinde karşılıcan rakibi. Aksi takdirde golü kalende görürsün. Geçen senelerdeki oyunda oyun o kadar hızlıydı ki oyun kurmadan 2 pasa gol atıyordun. Şimdi oyun kurmak top yapmak defans yapmak daha bir meziyet gerektiyor. Bunu yapmasını bilmeyen adam bu oyunu zaten kötüler. Öyle dan dun oynanacak bir oyun yapmadığı için konamiye ayrı bir teşekkür ediyorum. Tek bir sıkıntısı var oyunun o da lag ve server kopmalarıdır. Yıllardır düzelmeyen ve düzeleceğine inanmadığım...

Geç kardeşim bu ayakları... Coins satın alıp Konami tarafından kayırılan yağ gibi top çeviren, ama karşındaki rakip duman olan oyunculardan biri olabilir misin acaba? Konami nin gazabına uğramamış sın sanırım. Şu haliyle bozuk olan bu oyunu savunup dellendirmeyin adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: KediKovalayanPsikopatFare

Yaw pesciler alismissiniz × + kolay a alismissiniz biraz zoru öğrenin biz fifada bole oynuyorduk He bu yine kolay fifada 3 tuşla top aliyosun

Yaw fifacılar, pesin bunca yıldır sadık oyuncuları neden fifa ya geçmiyor sizce? Sizce pesçilerin bu bağlılığı markaya mı yoksa markanın bugüne kadar ortaya koyduğu ürüne mi? Arada istisnalar tabi ki oldu, mesela pes 2011 ve 2014 ü oynamadım. 2011 yerine 2010 u iki sene boyunca oynadım, aynı şekilde 2013 ü ve yine de fifa ya geçmedim.

Kendi açımdam pes te olup fifa da olmayan bazı özellikler:

-Fifa da Player ID yok veya hissedilir derecede değil.
    -Gerçeğe yakın top hissiyatı ve top fiziği fifa da yok.
    -Oyunculara gamepad üzerinde verdiğin komutları hızlı ve doğru şekilde cevap vermesi gerekir, fifa da birçok şey otomatik gerçekleşiyor.
    -Futbol gibi bir oyunda hızlı düşünme ve düşündüklerini hızlı gerçekleştirebilme şarttır, işte bu fifa da yok.
    -Kafanda oluşturduğun oyun tarzını sahaya yansıtabilme özelliği fifa da yok.
    -Müsait pozisyonda etkili ve sert şutlar fifa da yok.
    -Pes te şutlar ve paslar bariz şekilde otomatik gerçekleşmez (seviye 1 veya manuelde) daha çok beceriye bağlıdır. Bas barına doğru orantılı şekilde müsaitlik pozisyonuna göre istediğimiz oyuncuya %90 oranında top ulaşır (momentumu saymıyorum) bu yine fifada çok mümkün değil.
    -Oyuncuların gerçekten sahaya ayak bastığını, oyuncudan oyuncuya bunun fark ettiğini, kontrolünde olan oyuncunun neyi yapıp neyi yapamayacağını hissedebilme olasılığı fifa da çok çok zayıftır.
    -Pes te oyun içinde bir durağanlık, hantallık yoktur. Her zaman bir aksiyon vardır bu yüzden de oyun keyif verir oynadıkça oynayası gelir insanın kolay kolay bıkılmaz. Fifa da ki durağanlık yüzünden uykum geliyor.
    -Bazı şeyleri gerçekleştirmek için deveye hendek atlatır gibi bin bir çeşit ıvır zıvır ile uğraşmadan hızlı ve işlevli komutlarla isteğin gerçekleşir. Bu yine fifa da pek mümkün değil.

vs. vs. futbolun doğasına uygun birçok özellik maalesef fifa da yok. seveni vardır sevmeyeni vardır saygımız sonsuz herkes keyif aldığı oyunu oynar buna biz karışamayız. Bir fifa severe asla laf etmedim. Oyuna da tü kaka falan asla diyemem çünkü fifa benim için bir anlam ifade etmiyor.
    İşte yukarıda maddeler halinde saydığım veya aklıma gelmeyip sayamadığım futbolun doğasına uygun olan bütün bu özellikler pes 2018 e kadar artısı ile eksisi ile hep vardı.

Pesçiler kolaya alışmışsınız x + demişsin ancak pes 2013 ten 2018 e kadar defans yapmak zaten hep zordu. Aslında pesçiler 2013 ten sonra defans yapmanın zorluğunu öğrendi. Çünkü Pes 2013 ün hızlı oyun yapısı ve aşırı hızlı forvetler yüzünden ara paslarla defans arkasına topların kaçması çok fazlaydı. Online da aguero gibi oyunculara karşı defans yaparken zaten L1+R3 ile defans yapmanın kralını öğrendik ve hiç te kolay birşey değildi. Defans olayı 2017 ve diğerleri için de geçerli.
    Ayrıca bu bir futbol oyunu, rpg mi bu kardeşim bazı şeyleri 4,5 tane tuşla yapıcaz diye strese mi girelim. Sanki Demon Souls oynuyoruz da karşımızda ki yaratığı öldürcez diye bin bir çeşit takla mı atalım yani. Altı üstü bir futbol oyunu ve işten sonra kafamız dağılsın stres atalım diye oynuyoruz. Şuan yazılım ve mekanik sorunlarından dolayı Pes 2018 aynen bu durumu uyguluyor. Tamam bazı şeylerin mekaniği değişir ve eskisine nazaran farklı yöntemler ile bazı şeyler gerçekleşir. Yalnız Pes 2018 o kadar yazılım ve mekanik hatalar ile dolu ki, bu oyun mekaniğine alışmaya çalışsanız bile mekanik+yazılım düzgün ve işlevli çalışmadığı için mantıkta yapmaya çalıştığınız şey gerçekleşmiyor. Bu oyunu tasarladınız ve yazılımını yazdınız ulan hiç mi test etmediniz. Bu oyuncuların dönüşü, şut çekmesi, pas vermesi, topa müdahaleleri, verkaç yapması, rakip oyuncuların pozisyonuna göre hareket etmeleri vs.vs. bunlar düzgün ve işlevli çalışıyor mu diye insan kontrol etmez mi ya.

Suç arkadaşın da dediğine bir örnek olsun diye, kontra atağa çıkmışım top ofansif orta sahada ki oyuncumda, rakip çift stoper kalmış onlarla rakip kaleye koşan iki forvetim var, oos oyuncuma yakınlıkları (sallıyorum) biri 15 mt ileride diğeri 40 mt ileride, topa sahip olan oos oyuncuma en yakın forvetim müsait pozisyonda ona diye hafifçe dokunarak pas atıyorum ama top 40 mt ileride ki forvetime pas oluyor ve topu kaptırıyorum.

Ayrıca ara pasları bu oyunda bir değişik genelde içten gidiyorlar ve top rakibin önünden geçerken rakip oyuncu ara pası kesiyor ve top kaybı yaşanıyor. Eski peslerde genelde rakip oyuncunun arkasından ara pas sistemi gerçekleşiyordu. Tabi bu pozisyona göre değişkenlik gösterebilir ayrı konu ama olmaması gereken durumlarda bile bu saçma olay yaşanıyor ve pas içten gidiyor.

Bir diğer gözüme takılan konu, top bende baskı altındayım, yanımda rakip oyuncu var pas verecek bir oyuncu arıyorum ancak o oyuncu yanımda ve etrafımda dolaştığı için pas atamıyorum veya atıyorum oyuncu yakınımda olduğu için top kısa düşüyor ve diğer oyuncumun farkına varıp topa hareketlenmesi zaman almasından dolayı top kaybı yaşıyorum. En kötüsü de yanımda dolaşan bu oyuncu yüzünden daha uzakta ki bir oyuncuma pas atarken bu hıyara çarpıyor ve yine top kaybı.

Pes 2018 in oyun yapısını kendimce özetliyorum;

Yapmamanız gereken şeyler;
    hızlı koşma, pres yapma, baskı kurmaya uğraşma zararlı çıkarsın, uzaktan şut çekme, uzun ara pas ile oynama, fazla kafa gollere yeltenme, gol atmak için acele etme,

Yapmanız gereken şeyler;
    -Tiki-taka oyna, sadece yakın paslar ile oyna
    -Top sende iken sürekli etrafında dön ve yönünü değiştir. döndükçe ve yön değiştirdikçe kolay top kaptırmazsın.
    -Hızlı koşarken veya hareket halindeyken aniden dur yön değiştir ve yoluna devam et, yanında koşan rakip defans bu durum karşısında pazara alışverişe gidiyor ve durumun farkına varması, kendini toparlayıp tır vari dönüş yapıp yanına gelmesi ve sana baskı kurması aylar sürdüğü için yolun açık olsun sıkıntı yapma yani.
    -L1+Üçgen tuşunu havadan kısa ara paslar için sürekli kullan. (!!!Pes 2018 de Yegane Taktik budur!!!) Rakip defans bu pas karşısında eli kolu sürekli bağlı durumda. Hücum sırasında bunu yaptığınızda, rakip stoper olduğu yerde ilk önce topun havada süzülüşünü izliyor (ufo gören masum köylü) daha sonra farkına varıyor ki uyanığın biri arkadan topa koşuyor eyvah!!! Ancak yukarıda da yazdığım gibi stoperin aklı geç çalıştığı ve tır vari arkasına dönebildiği için giden gitti geçmiş olsun. Bu sadece defans ta yaşanan bir durum değil sahanın her yerinde bu taktik işe yarar.

Yukarıda örneğini verdiğim L1-Üçgen ile havadan kısa ara pas ile adam kaçırma konusunda uzmanlaşmış ve saha içerisinde oyun tarzı sadece bundan ibaret olan çok oyuncu ile karşılaştım. Bu taktiği sürekli yapmayı beceren ve bunu kendine taktik edinmiş her oyuncu Pes 2018 i savunur ve iyi oynayıp kazandığını sanır. Bu olay oyunun yegane ve başlıca en büyük kepazeliğidir. Hatta 2017 de ki kafa gollerinden de beter bir durumdur. Pes 2013 te ki aguero durumlarından bile vahim bir durumdur. Bu savunma yapmak veya yapamamak değil zaten bu durum karşısında eliniz kolunuz bağlı. Gerçek bir futbol maçında böyle bir olaya istisnalar hariç çok fazla tanık olmadım.
    Diyeceksiniz ki futbolda var mı var daha ne? Örnek: 2017 online klasman maçında bir türk ile maç yapıyoruz. Oyundan bi haber kendince oynamaya çalışıyor. Neyse, tam pozisyona giriyorum arkadan kayıp indiriyor her pozisyon böyle devam etti, 3 kırmızı kart gördü diğerlerinin hepsinde sarı kartlar falan. Hatta sarı kartlıları bile takip ediyor sarısı varsa onunla dalmıyor. Maç bitti 5:0 dan belki biraz fazla yemiş olabilir. Maç sonunda ''Bu nasıl çirkef oyun, ne yapıyorsun adam gibi oyna'' yazdım. Adam ''futbolda var mı var daha ne konuşuyorsun'' yazmış.
    Fazla söze gerek yok yorum sizin.

Oyunda dediğim gibi çok fazla yazılım hatası var. Ayrıca her pes te alışık olduğumuz o pese özgü, pesi pes yapan mekaniğinin omurgasını söküp almışlar ve bu durum pes ruhunun gerçekten kaybolmasına sebep olmuş. Bir diğer konu da oyunu fifa mekaniğine geçirmeye çalışmışlar ancak ne fifa ya ne de pes e benzemiş, oyun futbol ile fazla alakası olmayan değişik bir şey olmuş. Oyun içinde kör dövüşü gibi sonucunun ne olacağını bilmeden oynamaya çalışıyoruz. Butonlara basıyoruz ama oyun kafasına ne eserse o şekilde hareket ediyor. Hali hazırda pes 2017 yazılımı elinde var hatta bazı hatalar hariç gerçekten oturmuş bir oyunun yazılımı elinizde var. Kardeşim oturup bunun üzerinden geliştirmeler yapsana hatalarını ayıkla, yeniliklerini ekle ve geliştir. Kimse sizden sıfır bir oyun istemiyor ki en baştan oturup hatalar abidesi bir oyun piyasaya çıkarıyorsun.

Sabredip okuyan arkadaşlara teşekkür ederim, çok uzun bir yazı oldu ancak sayfalarca da yazıp çizsek yine yetmez. Bu sene benim için Pes gerçekten hayal kırıklığı oldu. Umarım kapsamlı acil bir güncelleme ile en azından bariz hatalar giderilir.

• mlhdrmz M kullanıcısına yanıt
    Ben orada bana soran arkadaşa istinaden yapacaksın edeceksin dedim amacım gazel okumak falan değil.Kimseye bilmişlik taslamak için de yazmadım..bilmeyen arkadaşlara ya da sizin kadar yılların pescisi olmayan arkadaşlara bildiklerimi nacizane aktardım işe yarar yaramaz tartışılır sevilir sevilmez o da ayrı konu onu da zaten yazının sonunda belirttim ayrıca ilk maddede internetle ilgili durumun eksi olduğunu belirttim savunmadım kendimce oyunu online olarak daha sağlıklı oynamak için çözüm buldum burada aynı sorunu yaşayıpta oyundan keyif alamayanlar için bir çözüm olabileceğini düşündüm.Niye bu kadar hiddetlendiğini de anlamadım sana göre çöp tamam sen haklısın bana göre bu sene harika olmuş oynarsan da iyi oyunlar..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

442 olanını kullanıyorum ben hücum bölgesi orta

Bende diyorum zaten hücum bölgesi orta olması daha iyi ama klopp denemedim

İstersen liverpoll seç online klasman takıl 2-3 maç beğenirsen alırsın

Aynen öyle yapayım ;)

• Pas seviyesi kacta oynuyorsunuz? Ben hicbir ayari degistirmedim ama pas bari yavas doluyor. Seri pas yapamiyorum. Ya yonu belli oluyor yada araya adam giriyor atana kadar. Oyunun agirligindan mi anlamadim.

• .defans bu kadarmış boş kalır.oyun dalga geciyor.1klasman maçlarında takım harıka obur klasmana geçtınmi takım dökülüyor.tiadamlar gitmiyor .%100 gol pozisyonda pas hatası yapıyor.kontradan direk gol yiyorsun.bu oyunsıkmaya başladı.fifa geçsek o bundar beter.en iyisi battlefıeld 1 oynamak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Söylemeyi unuttum,Gp lazım olanlar master lig oynasınlar,ortalama 40 bin gp alırsınız tüm kupalar alındığı taktirde.Hiç maç yapmadan sürekli geçin maçları.save'i otamatikten alın,manual yapın.kritik gördüğünüz maçlara başlamadan önce,save yapın,baktınız takım yenilmiş,çıkın tekrar girinöyle bazı maçları oynamanıza gerek yok 45 dakikada biter işiniz

Hocam bana da lazim da master ligi bi kac ay sonra zevkini cikararak oynamak istedigimden buyusu kacmasin istiyorum :D

• My club ile ugrasmayin, online division oynayin. Myclub tamamen momentum.

Bu arada yama cikti mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hem fifa hemde pes'i oynayan tayfa beğenmiş nedense dikkat ettiyseniz!benim gibi fifaya hiç bulaşmayanlarda,yerden yere vuruyorlar hep.sınuç belli beyler,fifacıları çekmek için sürülmüş piyasa oyunben çekinirim,bir fifacı pes'i beğendiyse,bu oyun olmamıştır derim hep
    Ben fifa word cup 2010 çok beğenmiştim,pescilerin alayı sevmişti.haliyle fifacılarda okadar nefret etmişlerdi word cup dan. Buradan biçin durumu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 22 Eylül 2017; 15:39:8 >
  • Johnny Lesh J kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmeniz gereken bir kaç şeyi de sayayım diliniz yanmasın boşu boşuna

Telefonunuzu yönlendirmeyi unutmayın biri ararsa direkt sunucu ile bağlantı koptu diyor daha telefon çalmadan

Oyunlara güncelleme gelebilir girişlerde kontrol edin internet pakedinize yazık olur

Telefonu psnin yanına koymak yerine odanın daha iyi çeken bir yerini tercih edin, tabii psye de çok uzak olmasın

Telefonunuz iPhone ise o otomatik güncelleme laneti çok can yakıyor, isterseniz onu araştırın internetten. Android'de sıkıntı olmuyor

Haftada 1 salla kazandan 100-500 mb falan internet çıkıyor oynamadan önce onu bi deniyorum ben genelde

2 GB internet pakediyle 6 GB arasında genelde 5-10 TL değişiyor bence daha lagsız bir oyun için rahat rahat değer

• Yillarin pescisi de olsaniz olmasaniz da bu sene bu oyun degisti bunu kabullenmekten baska careniz yok. Oyundaki defans mantigi mukemmel ve tek sorun adam secmek su anda. Istedigim adami degil sacma sapan adami secmesini duzeltsinler gerisi harika. X+kare oyle her zaman yapmayacaksiniz bunu artik kabullenmek gerek. Markaj markaj markaj. Su topu hemen kazanma huyunuzdan kurtulmaniz gerek. Myclubta en kolay yendigim rakipler topu hemen kazanmaya calisan rakipler. Inanilmaz bosluklar veriyorlar bana sagolsunlar. Ama basmayan pas yollarimi gozleyen rakip gelince yandik diyorum bu mac zorlu gececek.

Gercek futbol boyledir zaten. Hayir hem gercek futbol istiyorsunuz hem de bunlardan yakiniyorsunuz. Hangi macta hurraa durmadan pres yapildigini gordunuz. Topu izlemeden uygun ani beklemeden ona buna basan takim var mi izleyin bakalim avrupa liglerini. Peste ayni mantik var ve oyunu mukemmel yapan da budur. Yillarin pescisi olanlar her sene cikan pesi catir catir oynayabiliyorsa zaten bu iste bir sorun vardir hicbir halt degismemistir ki oynayabiliyorsundur. Oynayamadigina gore oyun degisti bu kadar basit. Yeni sisteme adapte olamazsan yapamazsin.

Paslar olsun ortalar sutlar her sekilde top dinamigi olabilecek en gercekci halde bu sene. Architechbilal arkadasin yazdiklarini usenmesem ben de yazacaktim ama usenmemis kendisi yazmis iyi yapmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Eylül 2017; 15:26:53 >

• 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.