Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (1809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (8 Mobil) - 1 Masaüstü8 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.087.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kabul ettim hocam eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortahopa86

Hocam bende biliyorum şuan sende 39 puan gerekli şimdi 44 olmuştur.
    Onu yaptıktan sonra 54 olacak öğle öğle artacak.
    Ben diyorum ki onlinede bu puanı yapamam dediğim an.
    bakıyorum hangisini yaparım bim ya da sim hangisini yapacağıma inandığım an onu yapıp
    antlaşmayı sağlıyorum.
    Sonra online puan düşüyor tekrar en baştaki düşük puana.
    Simone antrenör sözleşme yenilemek için 10.800 gp istiyor.
    Oyunun başında çok yeniledim 4 aydan beri böyle taktik yapıyorum
    iyi oldu. Gpler cepte kalıyor.
    biliyorsundur zaten sen de konuya dahilsin diye etiketledim :) valla ben online maçta sağlayamzsam gp ile yeniliyorum sim veya bile karsı zaman ayıramam
  • lefterin_sol_ayağı L kullanıcısına yanıt
    yok hocam engelleyecek bi durum yok. o kadar iyi değilim normalde. o 72 puanı novice de yaptım. novice sonrası da genelde kolay rakipler geliyo 13 maç seri yaptım rekorumu egale ettim. bakalım geçebilecekmiyim. burada benden çok çok iyi oyuncular var.
  • astrokartbayisi A kullanıcısına yanıt
    ortahopa86 O kullanıcısına yanıt
    Youtube'da videolara bakarken ümidi'nin videosunu gördüm Türkiye'nin en güçlü takımı diye. Açtım baktım Ronaldo,Messi ve Neymar'ı var diye öyle yazmış sanırım. Forumda onun kadrosunu gömebilecek çok fazla kadro varken bu özgüven nereden geliyor merak ediyorum doğrusu.

O videoyu görünce ortahopa86 hocamın karşısına gelsin diye içimden geçirmedi değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tzuyu

Youtube'da videolara bakarken ümidi'nin videosunu gördüm Türkiye'nin en güçlü takımı diye. Açtım baktım Ronaldo,Messi ve Neymar'ı var diye öyle yazmış sanırım. Forumda onun kadrosunu gömebilecek çok fazla kadro varken bu özgüven nereden geliyor merak ediyorum doğrusu.

O videoyu görünce ortahopa86 hocamın karşısına gelsin diye içimden geçirmedi değilim
    ben de izliyorum ümidi ve sesegeli o videoyu da izledim. türkiyenin en iyi kadrosu diyince ben de çok güldüm. ikisi de ne myclubı ne diğer modları ne de oynamayı tam biliyolar. videolarda yaptıkları ile bu çok net ama egoları tavan yapmış. kızılelma var mesela o adam oyunu çok iyi oynamadığını kabul de ediyor ve oyun hakkında bilgili .bilmiyenler için faydalı bilgiler veriyor.

• kacanga kullanıcısına yanıt
    hocam rakipten ziyade konaminin ne istediğiyle alakalı, ben myclubdaki puan, galibiyet yüzdesi vs. çok itibar etmiyorum. 900e gelene kadar çok fazla zorlamıyor, 900-1000 arası canını çıkartıyor. ama 1000i geçtin mi salıyor ipini. o yüzden ölçü olduğuna inanmıyorum pek.
    HOCAM YOUTUBELER pes 2018 rakip olarak çok geliyor.
    Gelene 4 gidene 5 atıyorum ama yenildikleri maçları yayınlamıyorlar.
    Ben yayınlayacağım ayıp olur diye yayınlamıyorum.
    Ya da ne bileğim kendileri o an değilde kendi hesaplarından çocukları oynuyor herhange :)
    Ya çoğu oynamayı bilmiyor reklam olayı burada ne iyi oyuncular var.
    Not:
    Kızılelma adam ya evet oynamayı bilmiyor adam zaten diyor.
    Onlada oynamak nasip oldu adamın şansına mbappe formda idi.
    4 tane attım bıraktım. :)
    ben de izliyorum onları
    onların olayı pek oyunla alakalı falan değil, maksat kanala içerik olsun videolar tıklansın vs.
    yoksa oyunla ilgili en ufak bi fikirleri olduğundan değil yani, hoş öyle bir iddiaları da yok, ümidi'nin en iyiliği de parodi gibi bişey bence.
    hani kayserispor atkısında şampiyon kayseri yazması falan gibi bişey. olacağı yok ama, insan kondurmak istiyor misali :)))
  • Yabancı youtupcular iyi bilgilendirme yapıyor bizimkiler hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: lefterin_sol_ayağı

hocam rakipten ziyade konaminin ne istediğiyle alakalı, ben myclubdaki puan, galibiyet yüzdesi vs. çok itibar etmiyorum. 900e gelene kadar çok fazla zorlamıyor, 900-1000 arası canını çıkartıyor. ama 1000i geçtin mi salıyor ipini. o yüzden ölçü olduğuna inanmıyorum pek.
    bu kadar hileci ve oyuna müdahale varken bence de puan ölçüt değil. ben 900 göremedim daha
    2019 yapay zeka dahada abartacak oyuna müdaheleyi inşallah 2019 pes alanlar sinir hastası olmaz.
    Katılıyorum hocam. Genel olarak bakıldığında izleyici kitlesi küçük zaten. Peste tek amaçları takımı siyah yapmak olmuş. Nacho vs. altın topları beğenmiyor, çöp diyor. Bizde siyah top çıksın isteriz de Boateng geldi diye Manolas'a, Vidal var diye Keita'ya çöp diyecek değiliz yani.

Kızıl Elma gibi kanalları severek takip ediyorum. Yapmacıklık falan yok en azından. Ümidi'nin denk geldiğim bir kaç videosu var Messi, Ronaldo vs silme cezalı diye. Nedense hiç ceza aldıklarını görmedim mesela. Yemez ki silmeye. Boş vaatler ve clickbait tarzı videolar ile kandırabildiklerini kandırıyorlar işte. Yabancı kanalları da körü körüne takip etmem pek ama TD konusunda, oyun içerisindeki taktikler konusunda vs. yardımları dokunuyor bana.
  • Tzuyu kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizin yazdıklarınıza katılmakla beraber , sesegel ve umıdı tarzı kanalların eğitici veya öğretici bir amaç taşıdıklarını düşünmüyorum açıkçası . Eğer böyle bir amaçları varsa zaten vay halimize:) Bana göre amaç mizah ve onlarda bunun bilincedeler , iş arasında biraz gülümsemek için bende açar izlerim aslında ama benimde maksadım vakit öldürüp biraz gülümsemek:)

Hem mizah yapıp hemde eğitici kanallar var ise çoğalarak desteklensinler :)
  • 1-2mac yapalım diyorum mümkün mü değil

Rakip Arap full lag işareti ile oynadık

Bunlar hep kupa maçlarında denk geliyor nedense

Bunlar bizi hangi servere attı da böyle rakipler geliyor anlamıyorum

2 yıldır kurtulamadım gitti bunlardan

Arkadaş bana Avrupalı rakip gelsin ya

Türk ve Arap rakipler gelmesin

Geçen sene sadece Araplardan rakip gelince lagli olurdu

Bu senede bizim Türkler eklendi hileciler tabiki

Bu 2 yerden rakip gelmemesi için ne yapmalıyız

Antrenör veren kupa da secme şansımız yok ya Arap rakip yada Türk rakip geliyor

Ya pes oynayan Avrupalı kalmadı yada bize yakın yerden buluyor rakipleri

Pes 13 özlüyorum online konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haftaya gelecek oyuncuların canlı güncellemesi çok pes kullanıcısını perişan edecek.
    En basit ifade ile kalecilerin form durumu böyle olacak
    G. BUFFON C
    DAVID DE GEA C
    OBLAK A
    T. COURTOIS E
    H. LLORIS D
    S. HANDANOVIC D
    K. NAVAS A
    P. CECH C
    M. TER STEGEN E
    K. SCHMEICHEL D
    ANTHONY LOPES D

NOT: Kadrosunda Oblak olanlar şanslı diğer arkadaşların Allah yardımcısı olsun
    millette füze gibi şut çeken futbolcular var .
    bu formsuz kaleciler haftaya geleni alır gideni alır. :)
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Valla hocam kampanya başladığından beri 1 kere Alman , 1 kere Fransız bir oyuncu geldi. Sanki offline maç gibi oyun kayıyor. Son 3-4 gün sürekli Türk kullanıcı denk geliyor ve sanki hesap makinesiyle oyun oynuyormuşum gibi oyun mu benle oynuyor ben ne yapmaya çalışıyorum , bunun zevk neresinde bende anlamadım gitti.

Bu sorun çok kolay çözümlenebilir aslında ve neden böyle bir seçenek yok anlamıyorum . Eşleşme yapıldığında 10-15saniyelik bir süre içerisinde "VAZGEÇ" butonu konulabilir. Yada eşleşmenin ardından iki tarafından maç için onayı alınabilir. Ama nerdee bodoslama kim denk gelirse onla oynayacan kaçış yok:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel57

Hocam bende sizin yazdıklarınıza katılmakla beraber , sesegel ve umıdı tarzı kanalların eğitici veya öğretici bir amaç taşıdıklarını düşünmüyorum açıkçası . Eğer böyle bir amaçları varsa zaten vay halimize:) Bana göre amaç mizah ve onlarda bunun bilincedeler , iş arasında biraz gülümsemek için bende açar izlerim aslında ama benimde maksadım vakit öldürüp biraz gülümsemek:)

Hem mizah yapıp hemde eğitici kanallar var ise çoğalarak desteklensinler :)
    Bende bakıyorum onlar oyunu ciddiye almıyorlar zaten top açıyorlar siyah top çıkıyor komik komik hareketler yapıyorlar sesegel çocuğu var onla beraber çıkıyor eğlencelik video çekiyorlar

Pes ile ilgili çok bilgileri yok zaten özellikle myclub ile ilgili

1milyon abone yi geçmiş olsun kadarını hak etmiyor bence geneline bakarsak abone olanlar 10-18 yaş arası çoğunluk

Easter gamers var her oyunu oynuyor kendini oyuna kaptırıyor Türkçe olmayan oyunları Türkçe anlatıyor ama abone sayısı 1 milyon değil aslında böyle kişiler hak ediyor

Bizde herkes youtuber zaten önüne gelen açmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel57

Valla hocam kampanya başladığından beri 1 kere Alman , 1 kere Fransız bir oyuncu geldi. Sanki offline maç gibi oyun kayıyor. Son 3-4 gün sürekli Türk kullanıcı denk geliyor ve sanki hesap makinesiyle oyun oynuyormuşum gibi oyun mu benle oynuyor ben ne yapmaya çalışıyorum , bunun zevk neresinde bende anlamadım gitti.

Bu sorun çok kolay çözümlenebilir aslında ve neden böyle bir seçenek yok anlamıyorum . Eşleşme yapıldığında 10-15saniyelik bir süre içerisinde "VAZGEÇ" butonu konulabilir. Yada eşleşmenin ardından iki tarafından maç için onayı alınabilir. Ama nerdee bodoslama kim denk gelirse onla oynayacan kaçış yok:(
    Aynen fifa bunları yapıyor işte konami haftanın oyuncusu kartı filan fifa dan kopya çekmiş bari şu online için de kopya çekse

Fifa oynayan kişinin videosunda rakip geliyor ama maç başlamadan çıkabiliyor böyle bir özellik pese gelmesi lazım

Rakibin puanını gören çıkar diyebilirsiniz o görünmüyor işte ping filan gösteriyor ona göre cikabiliyorsun

Ben lig lisans stadyum yenilik hicbirsey istemiyorum

Şu online daki sorunları halletsin diğerleri pek önemi yok

• ortahopa86 O kullanıcısına yanıt
    satriani kraldır.
  • arkadaşlar siz de farkettiniz mi bilmem. bu hafta oyunda bişe var. bildiğiniz çakıldım. 900 küsürlerden 700lere düştüm. diyorum ulan bende mi bişe var. yook aynı oyun ama ne bilim daha çok pozisyon veriyorum. olmadık golleri yiyorum toplarım direkten dönüyor girmiyor. acaba diorum kara liste gibi bişe var da ben ona mı girdim.
  • 
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.