Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (1758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
72
Favori
1.098.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi aynen katılıyorum

Dediğin gibi player id ve oynayis anlamında iyi pes her zaman önde ama online çok zayıf kalıyor hemde çok

Oyunda hile var üstüne birde lag var oda yetmiyor saçma sapan şeyler oluyor

Fifa ile pes arasında pesin iyi yönü oynayis ve player id birde ışıklandırma çok iyi

Ama yıl olmuş 2018 artık devir online devri bunu anlamaları lazım ama takmiyorlar herhalde hile devam ettiğine göre

Doğru diyorsun pesde bir maç yakmak için sürekli birşey yüklüyor oyunu açana kadar rakip bulana kadar baya bir zaman geçiyor

Pes de oyun seri değil pasa basıyorsun pasa bastığın anda hemen vermiyor hatta ofline da bile öyle

Bugün arkadaş geldi fifa 18 demosunu indir dedi

Bir iki maç yaptım oyun çok seri geldi bana

Bende ciddi ciddi fifa ya doğru yoneliyorum

Bu fifa ya konusu aklıma bile gelmezdi

Pes yıllardır oynadığımız oyun ama bu sene yeter artık dedirtti en çok da bu hile yüzünden

Geçen sene de lagli maçlarla uğraştım durdum

Son 2 senede kendinden uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı

Zaten 1.5 ay sonra bedava oluyor onu indirim oynarım anca

Pes ve konami kaybetti ne diyeyim

Geçen arkadaş oyunu sildi bende çok maç yapısına rağmen
    Dün gece bana olan şeye bak. Bu kadar da kabak gibi gözünün içine soka soka yapılmaz script arkadaş.

https://youtu.be/vzM1A4IvB0M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceed06 C kullanıcısına yanıt
    Bende yaklaşık 100 topta 5 siyah vardı .yaklaşık 60. Topta bonucci çıktı 70 de cavani 80 de ronaldinho 85 de cruyf 90 romario 110k gp yi bana bağışladı konami hazretleri

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

Dun peslige girdim ayri ayri hesaplarla maclarin hepsini kendi kaleme gol atarak verdim rakipler bir nebze olsun sevinmistir rakibim pas bile yapamiyorken ben sov yapamam sandalyeye baglanmis adami ha bire yumrukluyorsun boyle bir hisse kapiliyorum bu oyunda bir firma ne hakla oyuna mudahale eder pen parayi online oynamak icin verdim sen bu urunu nasil tanittin bana konami olarak beta ile alin buyrun online boyle olacak dedin momentum zerre yoktu aklimda ne varsa oyuna yansittim harika maclar oynadim beni beta ile kandirip on siparis verdirdin daha oyunun ikinci ayinda bunlari yazdigimda karsi cikanlar oldu sen oynamayi bilmiyorsun oyun mukemmel diye su an cogu kisi ile ayni noktadayiz sogudular oyundan fifaya gecme bile yazilir oldu ve bu senaryoya 200 kusur lira para verdik daha cikmadan sabirsizlikla cikmasini bekledik geri saydik cunku beta zehirledi bizi bu dupeduz sahtekarliktir her moda mudahale ediyor top cevirmede bile isterse kafadan veriyor istemezse temsilciyi kapaman lazim bunun icinde gunlerini gp toplayarak gecireceksin bazilari online bile oynayamamistir sim yada bile karsi oynamaktan inanirim ben bir tek beckhami siyah top olarak transferle aldim digerleri top cevirmeden geldiler yani konami verdi sonuc oyunu oynamaktan cok gp toplamaya dondurduler mayis ayina girdik hala gp toplaniyor koca yil simde bile karsi macta gecerse bu adam online dogru duzgun oynamamissa tabiki 2019u alir ama ben online devamli oynadigim icin oyundaki en ufak mudahaleyi gorebiliyorum buda hile yapmaktir ve yapanda konaminin kendisidir hile yapan bir firmadan hileyi engellemesini bekliyoruz adam almis yanina telefonu yenilecegini anlayinca upload yapiyor modemide netide adsl ve dandikse cat diye kopariyor baglantiyi pes 13 tede boyleydi hala ayni koca 5 senedir bile bile durust insanlari magdur eden ve elinde imkan olmasina ragmen bilerek hileye cozum uretmeyen hileci bir firmaya kurus para vermem ama akli basina gelirde beta gibi oyun yaparsa ve hileyi onlerse parasi neyse alir oynariz bu yil isciligi gormeden para yok konamiye online beta demo kurtarmaz yetmez full surum mukemmel olmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar online oynarken cok fazla lag olmasi sizce normal mi? Daha once bunu yasayan ve sorunu cozen oldu mu acaba?
    bi yorum yaparsanız karar vermemde yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler herkese….

Kadromdaki oyuncular;

Kale: ederson moraes
    stoper: Varene-Kimpembe- romagnoli-mına
    sağ sol bek: jordi alba—aleıx vidal
    göbek: rakitic—goretzka—mesa—emre can—wijnaldum— J.rodriguez
    sğa: robben- Figo—bernardo silva
    gf ve forvet: çakma maradona*-- firmino- lewandowski

• Arkadaşlar harbi acayip bı oyun bu pes. Momentum u yaza yaza bitiremedik. Ben de farklı bir momentum ekleyim. Birkaç defa şöyle şeyler oldu; gelen rakipten bir oyuncu maçta güzel oynuyor gol falan atıyor mesela, ondan sonra top çeviriyorum tak o oyuncu geliyor, bir defasında bu oyuncunun ismi paulsen mı neydi hiç oynatmadim ben:) dün de bunun tam tersi oldu top çevirdim sansone diye bir oyuncu geldi. Sonra maça girdim. Hop rakipte sansone var dedim bu adam kesin gol atacak. Adam bir gol bı asist yapti. Hiç şaşırmadım:) maç zar zor iki iki bitti. Olan şeyler yine rakip geliyor benim defans müdahale yapmıyor bı turlu, rakibin iki katı sut çekmişim, karşı karşıya pozisyonlar kaciyor, 90. Dk da arapasi attım morata kaleciyle karşı karşıya kalacak maç bitti.:) Bütün bunlar sansone için işte. Oyun aklınca sana siyah top vermedim ama sansone verdim demek için yapıyor bunu.:)

Orijinalden alıntı: Ceed06

Hocam ronaldinho ve romario son 3 topa kaldi 3.topta romario son toptada ronaldinho geldi tam rezalet.7pi efsanedende sadece figoyu istemiyordum figo geldi :(
    bana az daha insaflıydı 11 top kala 3ü de çıktı .7liden maalesef bana da figo çıktı.
    Sonuna kadar haklısınız hocam. Her topa 10k GP veriyoruz, sözleşme ücretleri çok fazla, sırf bunlar için GP kasacağız diye bütün gün sim peşinde koşmaktan yoruldum vallahi. Maç yapayım ana kadroyla diyorum hop sözleşmeleri bitiyor. İşin gücün yoksa GP kas dur ki 10 maç yani, sen farketmeden yine bitiyor. Tamam GP konusunda her şey güllük gülistanlık olsun demiyorum ama GP'leri biraz daha özgürce harcayabileceğimiz bir ortam olsa daha güzel olur bence.

Orijinalden alıntı: scorpionn1982

Dun peslige girdim ayri ayri hesaplarla maclarin hepsini kendi kaleme gol atarak verdim rakipler bir nebze olsun sevinmistir rakibim pas bile yapamiyorken ben sov yapamam sandalyeye baglanmis adami ha bire yumrukluyorsun boyle bir hisse kapiliyorum bu oyunda bir firma ne hakla oyuna mudahale eder pen parayi online oynamak icin verdim sen bu urunu nasil tanittin bana konami olarak beta ile alin buyrun online boyle olacak dedin momentum zerre yoktu aklimda ne varsa oyuna yansittim harika maclar oynadim beni beta ile kandirip on siparis verdirdin daha oyunun ikinci ayinda bunlari yazdigimda karsi cikanlar oldu sen oynamayi bilmiyorsun oyun mukemmel diye su an cogu kisi ile ayni noktadayiz sogudular oyundan fifaya gecme bile yazilir oldu ve bu senaryoya 200 kusur lira para verdik daha cikmadan sabirsizlikla cikmasini bekledik geri saydik cunku beta zehirledi bizi bu dupeduz sahtekarliktir her moda mudahale ediyor top cevirmede bile isterse kafadan veriyor istemezse temsilciyi kapaman lazim bunun icinde gunlerini gp toplayarak gecireceksin bazilari online bile oynayamamistir sim yada bile karsi oynamaktan inanirim ben bir tek beckhami siyah top olarak transferle aldim digerleri top cevirmeden geldiler yani konami verdi sonuc oyunu oynamaktan cok gp toplamaya dondurduler mayis ayina girdik hala gp toplaniyor koca yil simde bile karsi macta gecerse bu adam online dogru duzgun oynamamissa tabiki 2019u alir ama ben online devamli oynadigim icin oyundaki en ufak mudahaleyi gorebiliyorum buda hile yapmaktir ve yapanda konaminin kendisidir hile yapan bir firmadan hileyi engellemesini bekliyoruz adam almis yanina telefonu yenilecegini anlayinca upload yapiyor modemide netide adsl ve dandikse cat diye kopariyor baglantiyi pes 13 tede boyleydi hala ayni koca 5 senedir bile bile durust insanlari magdur eden ve elinde imkan olmasina ragmen bilerek hileye cozum uretmeyen hileci bir firmaya kurus para vermem ama akli basina gelirde beta gibi oyun yaparsa ve hileyi onlerse parasi neyse alir oynariz bu yil isciligi gormeden para yok konamiye online beta demo kurtarmaz yetmez full surum mukemmel olmali
    Dün full fifa 17 oynadım sıfır stres abi. Tıkır tıkır menüler yağ gibi kayan online pes 19 çıkana kadar fifanın inceliklerini öğrencem . Beleş bi fifa 18 hesabı bulursam bir müddette 18 oynar fifa 19 la fifaya geçerim. Ne uğraşcam abi. Ben momentum yüzünden fifaya geçmiyordum şuan peste beteri var.

• Bu haftaki temsilciye beckham ve scholes gelebilir video paylaşmışlar

https://youtu.be/_7PfLTqkdbc

ROMÁRIO
    RONALDINHO G.
    Bu 3 efsane. Bunları nerede kullanacaksın OOS - GF - SS
    Senin o bölgede çakma maradona*-- firmino- lewandowski var. Yani gelecekler elindekilerin
    çok daha iyisi ama senin sorun Forvet tarafında değil.
    Göbekte
    rakitic—goretzka—mesa—emre can—wijnaldum— J.rodriguez hepsi çöp.
    Bir işe yaramaz oyuncular.
    Haftaya temsilciden kimler gelecek. ★D. BECKHAM ve P. SCHOLES bunlar bildiklerimiz.
    Bence orta saha senin futboluna ilaç gibi gelir.
  • valla ben de marcelo olsa yine albayı koyarım. marcelo 5 yıldıza yükseltir takım düzeyini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 30 Nisan 2018; 13:13:26 >

Bu 3 futbolcunun form durumu üst düzey ise forma ALABA
    Alba sadece iyi bir yedek olur.

Orijinalden alıntı: ortahopa86

Hocam sen 2 gün para toplamaya devam et.
    Şimdi bu temsilcide sana kimler gelecek.
    J. CRUYFF
    ROMÁRIO
    RONALDINHO G.
    Bu 3 efsane. Bunları nerede kullanacaksın OOS - GF - SS
    Senin o bölgede çakma maradona*-- firmino- lewandowski var. Yani gelecekler elindekilerin
    çok daha iyisi ama senin sorun Forvet tarafında değil.
    Göbekte
    rakitic—goretzka—mesa—emre can—wijnaldum— J.rodriguez hepsi çöp.
    Bir işe yaramaz oyuncular.
    Haftaya temsilciden kimler gelecek. ★D. BECKHAM ve P. SCHOLES bunlar bildiklerimiz.
    Bence orta saha senin futboluna ilaç gibi gelir.
    teşekkürler hocam saolasın.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.