Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.086.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

my clubda toty 2016 ajanı da olacakmış

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

Dün akşam bende gördüm,burada paylaşmıştım sonra.demek doğruymuş.İnşallah geçen seneki gibi,pri hesaplarada verirler toty'yi

bana bonucci çıkar kesin :)

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Sormaya :)
    Banada s.ramos yada Chiellini çıkıyor hep
    2016 bunlar var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 23 Ağustos 2017; 10:43:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasturk

Arkadaşlar Merhaba. Sizlere benim için önemli olan bir soru sormak istiyorum. Geçen sene Galatasaray yok diye almamıştım Pes 2017'yi. Daha önce pes 2016 oynarken 1 hesabım üç defa diğer hesabım iki defa küfür yüzünden ban yemişti. Fifa oynadım o kadar bir kere bile ban yememiştim. Beni korkutan şu. Son 2 tane yediğim ban gerçekten haksızcaydı. Bununla ilgili müşteri hizmetlerine mail atmıştım ama sadece hesabımın açılacağı tarihi söyleyerek cevaplamışlardı. Mesajları herkeze kapatıp kimseye küfür etmeden aradan neredeyse 3 hafta geçmiş ve benim hesabım 1 aylık ban yemişti. Acaba buna benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı aranızda ? bu yüzden pes 2018 almaya korkuyorum. Küfür yüzünden ban yememe bişey demiyorum ama son 2 ban 3 hafta mesajlara kapalıyken bile hesabım ban yemiştim. 1 ay kapalı kalmıştı hesabım.

Belki hatırlayan olur eski NİCK'im TYRTK'ydi. Şifremi unuttum için yeni hesap kurdum.

Bu ban konusunda benim gibi bi tecrübe yaşayananız oldu mu beyler? Cevabınıza göre Pes 2018 alıcam.

Şimdiden teşekkürler cevablarınız için.

Bunun pesle fifayla alakasi yok ki psn uzerinden yemissiniz bani. Kufur etmemeye bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sormaya :)
    Banada s.ramos yada Chiellini çıkıyor hep
    2016 bunlar var sanırım

geçen se4n bana j. rodrugez çıkmıştı çıka çıka bu sen aha da bunlar var :)

edit:resim koymussun internet kötü görmedim pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 23 Ağustos 2017; 10:48:47 >

• Oyunun çıkmasına 20 gün kalmış hala myclubtan haber yok

Yine iyi james çıkmış sana.Yaa tek sarı d.alves çıksaydı

• quote:

Yine iyi james çıkmış sana.Yaa tek sarı d.alves çıksaydı

oos pek kullanmadım baska mevkilerde kullandım işime yaramadı bonucciyi sarı top yarlar belki bu sene oda bana çıkar :)
    Yok Bonucci geçen sene iyi öıkardı ve Milana transfer oldu.overalli 86-87 olur bu sene

• quote:

Yok Bonucci geçen sene iyi öıkardı ve Milana transfer oldu.overalli 86-87 olur bu sene

konaminin ne yapacağı belli olmaz d.alves betada 80 di şimdi 84 olmuş tekrar
    Evet orası öyle :)

• Arkadaşlar bir Liverpool efsanesi olan Steven Gerard oyunda olacak mı bilginiz var mı?

• Oyunun başlangıcında; özellikle ön siparişle alanlar için bir çok bonus top imkanı olacak.Unutmayalım ki bunlar belirli bir rotasyona zaten oturtulmuş durumda. Maksimum 2 siyah top verilir, geri kalanına sarı ve gümüş top çıkar. Yani şanssızız diye çok ağlamamıza gerek yok.Her ölümlünün başına gelecek,şimdiden alışalım 😃

Not: Bunu yazan kişi toty oyuncularından geçen sene her seferinde en kötülerini isabet ettirmiştir 🙈

• quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

Arkadaşlar bir Liverpool efsanesi olan Steven Gerard oyunda olacak mı bilginiz var mı?

Gerard yok şu an için. Ancak ilerleyen dönemde olmayacağı anlamı da taşımıyor bu. Geçen sene de sonradan çok legand eklenmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Peste şl ligini online olarakta turnuva şeklinde oynayabiliyor muyuz?(fifacıyım cahilim pes konusunda)

Her hafta sonu bir gün online turnuva oluyor kardeş, girebilmek için belli bir derece isteyebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

Gamescomda ki profesyonel oyuncuların tweetlerinden ve izlediğim videoların sonucunda söylemeliyim ki son yılların en güzel futbol oyununu demoda oynama şansımız olabilecek gibi gözüküyor

Konami her oyun için 1 veya max 2 sene uğraştığını ama ilk kez pes2018i tam 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda ortaya çıkardıklarını açıkladı umarım onlineida betadaki gibi iyidir de mükemmel bi futbol oyun sezonu geçiririz

Bunlar pazarlama taktikleri , hersene çıkan oyun için geçen seneden çok farklı olduğu söylenir. EE adamlar hersene aynı oyunu , cilalayıp tekrardan satmaya çalışıyorlar.

Pesin yazılımcısı , 40-50 kişiden oluşuyor , bu 50 kişilik ekip 3 yıldır pes2018 için uğraşıyorsa , pes 2016 ve pes 2017 yi ea games mi yaptı ? Eğer bu 50 kişilik grup 2016yı ve 2017 yi kendileri yaptıysa , 2018 için kim 3 yıl boyunca uğraştı ?

Kısaca pazarlama taktiklerine takılmayın.

• 3-5 kisilik ekip kurup calisilabilir..3 sene arkadasim..buyuk sirketlerde projeler icin ufak takimlar kurulur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online demoyu falan denemedim ama oyunun yine kendini oynatacagina eminim. Oyun hakkinda tek kaygim lag ve hile.

• Her pes serisi çıktığında foruma göz atarım , aynı arkadaşlar hersene aynı yorumları yaparlar , geçen senenin konularına bakarlarsa kendi yorumlarını görünce şaşıracaklardır.

Pes 2016 : Oyun harika olmuş beyler , oyun hızı düşmüş tam kıvamına gelmiş. Bu sene efsane geri döndü.
    Pes:2017: Oyun hızlanmış , pes6 gibi olmuş , geçen sene adamı döndürmek bile zordu, pas atıyordun bekliyordu , sanki kamyon çevirir gibi oluyorduk. Pes2017 pes6 gibi olmuş ben bu oyunu 5 yıl sıkılmadan oynarım.

PEs2018: Lanet olsun sana konami , bizi 1 sene boyunda dandik pes2017 yi oynattın , oyunun saçmalıklarından dolayı kolu , kırdım. Ama şimdi pes 2018 in videolarını izledim oyun güzel olmuş, Oyun ağırlaşmış iyi olmuş pes2017 langırt gibiydi.

Pes2019: Beyler bu sene konami yeni oyun motoruna geçiyor , fox engine çok dandikti oyun kısır döngü içindeydi. Ama bu sene grafikler filan on numara , hemdde yeni oyun fiziği kullanacaklar, lisanslar yok ama olsun.ayrıca My clubta bu sefer devamlı siyah top gelecekmiş.

Pes2020 : Allah belanı versin konami , geçen sene yeni oyun motoruna geçtin becermedin işi batırdın.pes2014 gibi birşey ortaya çıktı. Keşke eski oyun motorundan devam etseydin.Ama pes 2020de işi çözmüşler oyun motoruna hakim olmuşlar , ayrıca oyun seri olmuş hızlı tepki veriyor futbolcular pes6 keyfini aldım.. Ben şimdiden öm şipariş verdim.

Pes2021 : Oyun ağırlaşm.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 23 Ağustos 2017; 13:9:23 >

• Demo 30 ağustosta çıkacak oyundaki lisanslı takımlar
    eFootball ウイニングイレブン 2020
    TOP | eFootball ウイニングイレブン 2020
    https://www.konami.com/wepes/2018/eu/en/page/license

verildi mi tam bakmadım lisans sorunu var ama gs,bjk,fb oyunda lisanslı en azındandemo çevrim içi veya çevrim dışı oynanabilecek. Demoda ki takımlar:

FC BARCELONA
    Borussia Dortmund
    Liverpool FC
    INTER
    SC CORINTHIANS PAULISTA
    CR Flamengo
    CA BOCA JUNIORS
    Club Atlético River Plate
    COLO COLO
    Almanya
    Arjantin
    Brezilya

Stadyumlar:

Camp Nou
    Signal Iduna Park

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Her pes serisi çıktığında foruma göz atarım , aynı arkadaşlar hersene aynı yorumları yaparlar , geçen senenin konularına bakarlarsa kendi yorumlarını görünce şaşıracaklardır.

Pes 2016 : Oyun harika olmuş beyler , oyun hızı düşmüş tam kıvamına gelmiş. Bu sene efsane geri döndü.
    Pes:2017: Oyun hızlanmış , pes6 gibi olmuş , geçen sene adamı döndürmek bile zordu, pas atıyordun bekliyordu , sanki kamyon çevirir gibi oluyorduk. Pes2017 pes6 gibi olmuş ben bu oyunu 5 yıl sıkılmadan oynarım.

PEs2018: Lanet olsun sana konami , bizi 1 sene boyunda dandik pes2017 yi oynattın , oyunun saçmalıklarından dolayı kolu , kırdım. Ama şimdi pes 2018 in videolarını izledim oyun güzel olmuş, Oyun ağırlaşmış iyi olmuş pes2017 langırt gibiydi.

Pes2019: Beyler bu sene konami yeni oyun motoruna geçiyor , fox engine çok dandikti oyun kısır döngü içindeydi. Ama bu sene grafikler filan on numara , hemdde yeni oyun fiziği kullanacaklar, lisanslar yok ama olsun.ayrıca My clubta bu sefer devamlı siyah top gelecekmiş.

Pes2020 : Allah belanı versin konami , geçen sene yeni oyun motoruna geçtin becermedin işi batırdın.pes2014 gibi birşey ortaya çıktı. Keşke eski oyun motorundan devam etseydin.Ama pes 2020de işi çözmüşler oyun motoruna hakim olmuşlar , ayrıca oyun seri olmuş hızlı tepki veriyor futbolcular pes6 keyfini aldım.. Ben şimdiden öm şipariş verdim.

Pes2021 : Oyun ağırlaşm.......

Sahsen her sene ayni seyleri soyluyoruz cunku ayni sorunlar devam ediyor. PES 2014 haric her yil oynadigim oyunda son yillardaki en buyuk derdim lag ve hile. Onun disinda elbette sorunlar var. Her yil birseyler yaptik demek adina oyunda belli aciklar birakiyorlar. Kusursuz bir oyun hicbir zaman olmayacak bunun da farkinda olmak lazim.

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.