Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (1227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.087.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12251226122712281229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Messi suarez hazard ronaldo aguero grizman vardy cavani di maria neymar higuan formu muhtemelen A gelecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar j. LÖW nasıl o çıktıda td olarak alınırmı?

edit elimde G. ECO var bu arada

löw 4 2 3 1
    eco 4 3 2 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 29 Ocak 2018; 8:44:40 >
  • [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

Beyler konamiye dün şikayet maili attım bana bu cevabı yazmışlar. Siyah top gelirmi Ne dersiniz. Ulan uğraştığımız işlere bak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caylak Zpor

Gecen hafta jet uçagı gibi oynayan oyuncularim Perşembe den belli haftalik momentum yedi 4 gün oldu hala momentum geçmiyo oyuncular resmen ahmak gibi oynuyo defans karni yarik gibi aciliyo rakip yuruyerek gelip gol atiyo kendi adamima pas atiyorum top a got donuyorlar olur olur da 4 gun bir hafta olmaz yani https://youtu.be/W2upKhY1H6Q ilah billah tillah konami sana tek kuruş yedirmem tum bunlari coins alip td alayim top cevireyim diye dayiyo ama yemezler

sende bendensin belliki, hafta sonum zehir oldu.
    Bi arkadaş söylemişti, TD değişdir takımdaki agırlaşma azalıyor yada kalkıyor birde öyle dene istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    boşver şu gereksiz için parmaklarını yorduğuna değmez. işsiz, sabahtan akşama kadar evin için pinekleyenin teki belli ki. hayattaki tek başarısı da (!) bu oyunda 1. olmak. o yüzden ne kadar az konuşursak kendisi hakkında o kadar iyi. bak bu kadar şey yazdım ama adından bahsetmedim bile. onu yapsam adamın egosunu şişirmiş olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 29 Ocak 2018; 10:53:29 >
  • mustafa323 kullanıcısına yanıt
    momentum konusunda bu sorunun cevabını bilemem ama erlikkoray09 isimli arkadaşın paylaşımların tek tek takip edip uyguladıktan sonra 2 hafta için de 8 divison'dan dün itibariyle 3. division'a çıkmış bulunuyorum. değerli paylaşımlarından dolayı buradan kendisine teşekkür ederim. sana da tavsiye ederim paylaşımlarını bi gözden geçir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 29 Ocak 2018; 10:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazilitek

Messi suarez hazard ronaldo aguero grizman vardy cavani di maria neymar higuan formu muhtemelen A gelecekler

ingiltere ligi yoktu hafta sonu oynanan maçlar,fa cup maçlarıydı.lig dışındakiler canlı güncellemeye girmiyor

benim 3'lüm yine formda gelecek perşembe anlaşılan

ronaldo,griezmann ve suarez atmışlar yine goller :D
  • bu arada alabileceğim tüm adamları ronaldo haricinde aldılktan sonra rotasyonu derinlemesine doldurmaya başladım. en son bu arkadaşı aldım. çift mevki hem dos hem de stp. hem uzun hem de hızlı. ayrıca elkenson isimli öneren arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum :) o nası bi adam öyle yaaa. bi de martinez'le birlikte yanyana oynayınca deli bir sonuç çıkıyor ortaya.

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 29 Ocak 2018; 10:56:46 >

• ExTx E kullanıcısına yanıt
    Ben bu sene hic denk gelmedigim halde orda burda gordukce twitter ve mail yoluyla sikayet ediyorum. Zaten denk gelsek direk engellerim. O kadar bariz ki hileci oldugu, ne desek bos. En son mesajimda banlamadiginiza gore cok coin aliyor heralde dedim ama Konami yine otomatik mesaj atacak tabii.

https://www.konami.com/wepes/2018/report/2018/eu/en/

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Konami’yi tebrik ediyorum (!)

Hile yaptığı farklı farklı kişilerin YouTube a koyduğu Videolar ile tescil edilmiş; şerefsiz ve haysiyetsiz, sülalesine küfür yemekten hoşlanan (Bunları özellikle yazdım, çünkü forumu takip ettiğini biliyorum. Emin ol 1 oyun için tüm akrabalarının kulakları çınlıyor her gün) nuri_4161 nickli şahıs 1. sıraya yükselmiş Bu akıl fukarası eleman, herhalde herkesin o sırada hile yaparak olduğunu bilmediğini zannediyor

Bir de sana buradan şunu söyleyeyim (nasılsa okuyorsun) myclub 1. Sine sene sonunda havagazı veriyorlar boşuna totonu yırtma yani. Konami senin hesabını banlamayacak kadar umarsız,ama myclub 1. lerinin hilekar olduğunu ve onlara ödül verilmemesi gerektiğini bilecek kadar kafaları çalışıyor.

Bu adama sözleşme ihlalleri falan işlemiyor mu? Adamın takım ismi takım yorumunda küfür yazıyor hep nasıl Konami buna bir şey demiyor? Yeni teorim bu adam Konami'de çalışıyo başka bi açıklaması olabilir mi?

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Messi 85de firikkten attı AA+ gelir

• İlk defa PS'de Pes oynuyorum. Hep PC'de oynadım. Analoğu değil de yön tuşlarını kullanıyorum. Çok güzel muz ortaya sağ ve alta basarak ön direkten vurduğu kafayla arka direğe bıraksın istiyorum her PES vs de yapardı ula bu versiyonda mı bir sorun var yoksa PS'de yön tuşlarına çok mu basmamak gerekiyor anlamadım. Adam vuruyor kafayı her seferinde yere sekiyor tam da arka direğin dibinden dışarıya atıyor.

Bir diğer şey de üstad bu nasıl bir yapay zekadır. Karşısından adam geliyor bu geri kaçıyor, farklı yere koşuyor, kontrpiyede kalıyor, R1+X basılı da olsa öyle izliyor falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

bu arada alabileceğim tüm adamları ronaldo haricinde aldılktan sonra rotasyonu derinlemesine doldurmaya başladım. en son bu arkadaşı aldım. çift mevki hem dos hem de stp. hem uzun hem de hızlı. ayrıca elkenson isimli öneren arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum :) o nası bi adam öyle yaaa. bi de martinez'le birlikte yanyana oynayınca deli bir sonuç çıkıyor ortaya.

Bende geçen gün aldım bunu.Dos da oynatıyorum çok memnunum

takımımda pogba kroos var ama onları oynatmıyorum,takıma olanca sarı top ve gümüş oyuncuları alıp oynamaya çalışıyorum .full siyah olunca takımıma denk gelmeyenlere karşı sapıtıyordu.bende bu yola baş vurdum ve inanılmaz sıçrama yaşadım :) div. 2 ve 900 puandayım ortalamamı tutturdum nihayet.tabi istediğin td. ile oynamada faktörü de var burada.

ısla yı bile koydum kadroma düşünün :)

sistem sende siyah topu rakibine karşı daha çok görünce,devreye sokuyor momentumunu bazı maçlarda.

• suÇ kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim. bi de bu adam wanyama'nın daha hızlısı. full siyah galaxy ötesi takım olayına ben de karşıyım. hayvan gibi momentum yiyosun o şekilde. beyaz top kean'i bile koyuyorum kadroya. sağ bek'e bellerin kadar olmasa da hızıyla onu dengeleyebilen gamboa'yı aldım. kaleciler konusunda da lafont'tan çok memnundum. bu hafta D olana kadar. bu boşluğu Onana ismindeki kaleciyi alarak geçiştireyim dedim ama adam lafont'tan da iyi çıktı. Dün akşam kalede bildiğin DeGea performansı verdi. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 29 Ocak 2018; 11:48:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

bu arada alabileceğim tüm adamları ronaldo haricinde aldılktan sonra rotasyonu derinlemesine doldurmaya başladım. en son bu arkadaşı aldım. çift mevki hem dos hem de stp. hem uzun hem de hızlı. ayrıca elkenson isimli öneren arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum :) o nası bi adam öyle yaaa. bi de martinez'le birlikte yanyana oynayınca deli bir sonuç çıkıyor ortaya.

Elkeson kraldir hocam takimimin yas ortalamasi 20 ama 28 yasindaki elkeson kadromda sadece.

Bu kouyoteyi de yasindan dolayi dusunmedim herlde. O bolgede diawarayi aldm ama gelirse bi deneyecem..

• Koulibaly olan varmı? Co opta çok denk geliyor, ibraya kafa attırmadı adam. Şansıma elimde 4* italya ligi var, hemen almak gerek bu adamı :) K.Monalas'ın yanına gidermi yoksa hızlı stopermı bakayım?
  • Aslında o bölgede adamım vardı MEDEL ancak o bu hafta D olduğu için acil adam ihtiyacı doğdu. kafamda yok edici özelliği olmasından dolayı fejsa, olmadı barriors'u vardı. onları alayım dedim ama onlar için bi tane ajanım dahi yoktu. kouyate için de sadece westham eksikti aldım ekledim takıma. sağ bek için klosterman'ı düşünüyorum. çok hızlı ama uzun olmasından dolayı kafamı karıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 29 Ocak 2018; 12:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Koulibaly olan varmı? Co opta çok denk geliyor, ibraya kafa attırmadı adam. Şansıma elimde 4* italya ligi var, hemen almak gerek bu adamı :) K.Monalas'ın yanına gidermi yoksa hızlı stopermı bakayım?

Koulibaly iyi hocam ama bazen garip şeyler yapabiliyor onun yüzünden garip goller yiyebilirsin manolasın yanına gider . hızlı stoper mi bakayım demişsin Koulibaly yeterince hatta baya hızlı zaten
  • murat_lindemann kullanıcısına yanıt
    Biz iyice saçmalamaya başladık arkadaşlar. Yok hile yaptı yok şunu yaptı diye zırvalıyoruz. Senin internetin iyiyken rakibin interneti kötü olabiliyor. 7 tane attım adam bağlantıyı kesti, sinyal yaptı, oyunu durdurdu diyorsunuz mesela. E kardeşim 7 tane nasıl attığını düşünüyorsun. Çok güzel oynadığın için mi yani ? Yok şu hileci bu hileci diye tutturmuşsunuz. Ben bin tane maç yapmışımdır. En fazla beş maç benden kaynaklı 10 maç rakipten kaynaklı kopma olmuştur. İnternet hızım 16 mb. yani ahım şahım bi internetimde yok. Dün maç 7-1 falandı sanırım adam maçı kopardı. Adamı engellemedim çünkü oyun oynayamadığı belliydi. Banada oluyor bende çıldırıyorum ne var bunda. Oyun hırsı gözünüzü kör etmesin. Mesela Klasman maçlarında bilgisayara karşı oynuyorsun. Yani karşında eş zamanlı devam eden bir maç yok. Sen maçı kazanırken rakipte kazanabilir. Yani teknik anlamda bağlantı koparması mümkün değil. Senin internet problemin yüzünden maç kopmuş. Evet ortada bir internet problemi var. Tüm sorunların kaynağı da bu. Bunun için çözüm geliştirilip örgütlenilirse hepimizin faydasına olur. Bence buna odaklanılmalı.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rodionroman

Biz iyice saçmalamaya başladık arkadaşlar. Yok hile yaptı yok şunu yaptı diye zırvalıyoruz. Senin internetin iyiyken rakibin interneti kötü olabiliyor. 7 tane attım adam bağlantıyı kesti, sinyal yaptı, oyunu durdurdu diyorsunuz mesela. E kardeşim 7 tane nasıl attığını düşünüyorsun. Çok güzel oynadığın için mi yani ? Yok şu hileci bu hileci diye tutturmuşsunuz. Ben bin tane maç yapmışımdır. En fazla beş maç benden kaynaklı 10 maç rakipten kaynaklı kopma olmuştur. İnternet hızım 16 mb. yani ahım şahım bi internetimde yok. Dün maç 7-1 falandı sanırım adam maçı kopardı. Adamı engellemedim çünkü oyun oynayamadığı belliydi. Banada oluyor bende çıldırıyorum ne var bunda. Oyun hırsı gözünüzü kör etmesin. Mesela Klasman maçlarında bilgisayara karşı oynuyorsun. Yani karşında eş zamanlı devam eden bir maç yok. Sen maçı kazanırken rakipte kazanabilir. Yani teknik anlamda bağlantı koparması mümkün değil. Senin internet problemin yüzünden maç kopmuş. Evet ortada bir internet problemi var. Tüm sorunların kaynağı da bu. Bunun için çözüm geliştirilip örgütlenilirse hepimizin faydasına olur. Bence buna odaklanılmalı.Saygılar.

LET THE LİNÇ IS BEGIN

• 
Sayfa: önceki 12251226122712281229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.