Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: torossidis

geçmiş olsun üstat. bir şey sorucam. Geçen birisi bana lag yaptığımı düşünüp, mesaj atmış ama hep küfürlü. sadece engelle tuşunu gördüm. şikayet olayını bulamadım. nasıl şikayet edicem? normalde bu tür şeylere takmam hakkaten bu sefer ileriydi.

Küfür ile ilgili şikayetini direkt sony e yapmak mantıklı. Oyun hileleri için ise Konami'ye.

Küfür şikayeti için:

Sizi rahatsız eden, hakarette bulunan, uygunsuz içerik paylaşan tüm kullanıcıları Şikayet raporu göndererek bildirebilirsiniz. Bunun için tek tapmanız gereken, Eğer konsol üzerindeyseniz, hakaretin ya da uygunsuz içeriğin olduğu mesaj penceresini seçerek, kontrol cihazı üzerindeki "Option" tuşuna basmanız. Sağda açılan sekmeden "Şikayet Raporu Gönder"i ve şikayetin sebebini seçerek raporu göndermelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cmanager kullanıcısına yanıt
    bende smalıngı yanlsıkla yaptım malesef bir daha gelmez :) tekrar inat ettim para kastım yeniden aldım :)
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    aslında option tuşuna tıkladığımı hatırlıyorum ama dikkat de etmemiş olabilirim. bir de önce grup oluşturmuş, oradan yazmış küfürü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: torossidis

aslında option tuşuna tıkladığımı hatırlıyorum ama dikkat de etmemiş olabilirim. bir de önce grup oluşturmuş, oradan yazmış küfürü :)

İşe yarıyor küfüre şikayet. Ben bir kere etmiştim mesela,şikayet etmişler uyarı geldi bir daha etmedim, edeni şikayet ettim

• Ya konami böyle ajan mi olur hepsi 50 level

1 oyuncu açmak için elinden gelen bütün çirkefligi yapıyor

Adam yeni başlamış illk maçında hile yapıyor

Diğer gelen rakipde direk Ronaldo yu sakatlıyor

İlk maçı yendim ikinci maç yenildim çirkef birine

3 maçta bakalım hangi psikopat kişilik gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Ya konami böyle ajan mi olur hepsi 50 level

Bi 50 level eksikti maclar iyice corba olacak simdi hay Allahim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Ya konami böyle ajan mi olur hepsi 50 level

Bi 50 level eksikti maclar iyice corba olacak simdi hay Allahim ya

Online musabaka kupasinda rakipler çok agresif ölüm kalım maçı gibi bakıyorlar en sonunda aldım

5 maç oynadım 2 maçta Ronaldo rahmetlik 1 maç hile

Oynamayan varsa tavsiye etmiyorum bırakın bir top eksik açın yinede siz bilirsiniz deli oldum ya

• şu an bu agentı temizliyebilirim ama geneli var aguero pogbaydı costa ibra felan 3 5 tanesi yok sırf 50 lvl diye gp vermek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

şu an bu agentı temizliyebilirim ama geneli var aguero pogbaydı costa ibra felan 3 5 tanesi yok sırf 50 lvl diye gp vermek istemiyorum

Kadronu bilmiyorum da level 50 olunca daha başka oynuyor oyuncular

İbrahimovic aguero pogba bruyne vertonghen sanchez cech matic Kante lukaku bu oyuncular var senin kadroya göre bakarsın girilir mi diye

Benim için iyi oldu bu 2 takım kuracağım sürekli maç yapacam takım gücünü düşük tutacam zaten araplardan kurtulmanın hiç bir yolunu bulamadım

En azında bu araplar gelirse az puan kaybederim diyecem ama neye göre puan veriyor veya neye göre çok puan veya az puan kesiyor bunu çözemedim

Adamın kadro gücü benden yüksek puanı benden yüksek ee yenildik 8 puan kes ee neye göre veriyor bu puanları filan

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    bende bu saydıkların ta oyun başından beri var :D yani sırf 50 lvl için hepsini satıp 50 lvllileri için gp harcamak istemiyorum hala legend beklerkinki 1.2m duruyor bu arada full 50 lvl takımla oynarsan kaybedersen acayip puan kaybedersin millet sırf bu yüzden sadece süperstarla oynamıyor karma takım yapıyorlar bana göre saçma sapan bir sistem ben süperstar takım için oynuyorum banane karma takımdan ama sistem öyle demiyor o degil sim modda benim takım oynuyor karşı 1 atak yapıyor gol oluyor inanılmaz :D kalecileride casillas navas felan bende buffon neuer :(
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Reklam ve Ronaldo konusunda iyi güldüm Allah'ta seni güldürsün. 😂😂😂😂

• disclosure D kullanıcısına yanıt
  • quote:

bende bu saydıkların ta oyun başından beri var :D yani sırf 50 lvl için hepsini satıp 50 lvllileri için gp harcamak istemiyorum hala legend beklerkinki 1.2m duruyor bu arada full 50 lvl takımla oynarsan kaybedersen acayip puan kaybedersin millet sırf bu yüzden sadece süperstarla oynamıyor karma takım yapıyorlar bana göre saçma sapan bir sistem ben süperstar takım için oynuyorum banane karma takımdan ama sistem öyle demiyor o degil sim modda benim takım oynuyor karşı 1 atak yapıyor gol oluyor inanılmaz :D kalecileride casillas navas felan bende buffon neuer :(

Hiç gereği yok o zaman zaten varmış sende o oyuncular

Bende en çok bruyne istiyorum

Matic istiyordum geldi hazır 50 level

Diğer türlu de puan gidiyor haa 8 puan gitmiş ha 14 puan

Puan sistemi çözmüş değilim

Onun için takmıyorum böyle şeylere yeterki online iyi olsun

Puan onların olsun doğru düzgün bağlantı olsun yeterli bana

bruyne matic efsaneler bana göre dmf de matic felan harika kesinlikle pişman etmez bu 2 oyuncu hem simde hemde normalde iyiler
  • quote:

bruyne matic efsaneler bana göre dmf de matic felan harika kesinlikle pişman etmez bu 2 oyuncu hem simde hemde normalde iyiler

Aynen sadece matic geldi ama

Umarim bruyne de gelir

Hazir 50 level matic daha da iyi oldu

• Bana gele gele courtois geldi 50 Lvl.

Neuer, Buffon, Lloris, Bravo, Navas, Vitor arasına çok lazımdı.

He birde sağ açık Walcott geldi 87 Lvl olmuş kendisi.

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    bu sene bende de böyle kaleci bollugu var bir 11 yaparım kalecilerle
    bişi dicem bunlar 50 level çıkıyor diye haraket felan yapıyor mu sanki normal 90+ oyuncu gibi topu elinde tutuyorlar mı
  • Hocam öyle demeyin ben yakşalık 2-3 ay elsiz kolsuz kalecilerle oynamak zorunda kaldım sonra baktım toptan çıkacağı yok enyeamayı aldım scoutlarla onun da boyu kısa hiç yan top aldığını görmedim Allahtan şu an Cech Buffon var hiç aklıma bile gelmiyor başka kaleci.
    Bu arada navas ve bravo bence oyunun açık ara en kötü siyah topları. Rezaletler karşı kalede gördüğüm zaman mutlu oluyorum
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Talisca gibi el hareketi çekerek geliyorlarmış 1 maç cezalı oluyorlar oynatamıyormuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0rnstar -- 12 Mayıs 2017; 0:12:6 >
  • 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.