Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
379.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytac001

Arkadaşlar bana yardım eder misiniz? Valla kafayı yiyeceğim. Bu online maçta çıkan 50G ve 25G challenge maçlarına neden giremiyorum? WINNER TAKES ALL olan. Please help meeeee

25 ve 50 online maçı geçmemiş olmak gerekli arkadas yanlış bilgi vermiş yeni baslayanlar için yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Siz teklif vermediyseniz sizin için o müzayede kapandı. Sadece teklif verenler final turunu görebilirler. Eğer teklif verdiyseniz ve final turuna gitmeden kapandıysa konamiye açık hakkında bir mail atmak gerekir. Ama az önce de dediğim gibi siz 1. Tur teklif vermediyseniz final turunu göremezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

Siz teklif vermediyseniz sizin için o müzayede kapandı. Sadece teklif verenler final turunu görebilirler. Eğer teklif verdiyseniz ve final turuna gitmeden kapandıysa konamiye açık hakkında bir mail atmak gerekir. Ama az önce de dediğim gibi siz 1. Tur teklif vermediyseniz final turunu göremezsiniz.

Sanmıyorum yaa vermiştir teklifi.

Bence bir açık bulmuş olabilir birisi

• quote:

Tamam hocam dediğiniz gibi olabilir mantıklı dediğiniz ilk tur sonucunu finsl sonucu zannetmiş olabilirim teklif vermeyince final sonucunu göremiyorsak dediğiniz gibi olmuştur teşekkürler bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Hocam vermemiş olabilirim tümünü izlemeye alıyorum tekşif vermediğim de oluyor arkadasın açıklaması mantıklı geldi bos yere konsmiyi suçlamış olabilirim 🙄😀

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Hocam vermemiş olabilirim tümünü izlemeye alıyorum tekşif vermediğim de oluyor arkadasın açıklaması mantıklı geldi bos yere konsmiyi suçlamış olabilirim 🙄😀

Hocam öyle desenize teklif vermediyseniz,2. Turu göremiyor izleyiciler.artık verenler görebilir🤓

• Football Always kullanıcısına yanıt
    İlgin için Çok sağolasın kardeşim.Şansıma kiralık cihazda tanımlı deneme psn varmış.Ps4 online pes 2017 deneme fırsatım oldu.Hileci hiç denk gelmedi.Gerçi 7-8 maç anca yapabildim.Beni pek memnun etmedi.Pc düşük olsaydı düşünürdüm.Ancak oyunlar çok pahalı birde psn e para ver hiç hoşuma gitmedi.Atmosfer pc den iyi.Stadlar daha çok ve biraz daha canlı.Onun dışında ben pc ye alışkınım birde güzel takımım var ondan dır beni tatmin etmedi.Şimdilik ps4 almaya erteledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn1982

Dostum aynı server kullanılıyor değişen bir şey olmayacak aynı durum bendede defalarca oldu seri galibiyetin ardından bozuk bir bağlantı mutlaka denk geliyor ya maç kopuyor yada o bağlantı kalitesi ile karşı takım galip geliyor sonrası oynamaya ısrar edersen seri yenilgi alıyorsun konaminin uyguladığı kırılma noktalarından biriside bu 3 maç üst üste kaybedersem zorlamıyorum şansımı kapatıyorum cihazı ertesi gün takımda değişiklik yapıp tekrar oynuyorum...birde oyun öncesi takım gücünde benzer düzey ve ötesi seçeneği var eğer sistem senin 100 puan üstünde olan rakibi bulamıyorsa 0-9999 aralığına kadar beklemeni tavsiye etmem muhtemelen 1000 puan üstü rakip geliyor ve tek devrede işi bitiriyor....Teknik direktörün kim...

Guardiola 433 hocam.
    Ama server farklı olsa ciddi ciddi satıp one alıcaktım :(

Fotoroman gibi oynadım kaç maçı. Ya tuş geçikmesi yada lag günde 7 maç yapıyorsam 3 kesin böyle.

Fransaya Almanyaya pinglerimide bakıyorum 55 50 ms arası 100mbit sp fiber ama nafile. TTnet 35mbit fiberle denedim oda aynı.

Oyun sinir hastası etti beni resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn1982

Üstad pes oyununu nintendo konsolunda dahi oynadım mahallede tek çocukta vardı onun evinde toplanır oynardık bendede kasetli atari vardı tsubasa oynardım hafıza kartı yoktu her bölüm geçince şifre veriridi o şifrelerle oyuna devam ederdim adaptör ısınıp patlayacak korkusu ile oyun oynamaya çalışırdık ps1 çıktığı sene vitrinden bakıp izliyorduk o zamanın parası iyi hatılıyorum şimdinin parası ile 250 liraya satılıyordu oyun konsolunda devrimdi resmen winning eleven serisi vardı hastasıydık oyunun korsan cd alır oynardık çipli cihazda...tabi jetonlu atari salonlarının bizlerden kazandığı parayı hayal bile edemiyorum şimdinin ps cafeleri inanın o kadar kazanamaz ekmek üstünden kalan para ile gider jeton alırdım yediğim sopanın haddi hesabı yok atari salonları yüzünden...bunları 80 kuşağı çok iyi bilir şimdi pes 2017 oynuyorum başka hiç bir oyun açmam oynamamda ps2 dede böyleydi ps3 tede aynısı oldu bundan sonrada böyle olacak biz pes severlerin temeli sağlamdır pes 2014 ilk çıktığında grafikler kötüydü sonra yamalarla toparlamaya çalıştılar o sene bile pes oynamaya devam ettim bence şu an gelinen nokta hiçte kötü değil grafik olarak dahada iyi olacağından şüphem yok.... ben bu oyunu seviyorum ve oynuyorum fifayı benimseyemediğim için oynamıyorum ancak hiçbir zaman fifa başlıklı bir konuya girip pesi övmedim fifayı yerden yere vurmadım ancak fifa oynayan genc kusakta devamlı bir eleştiri oyuna ve oynayanlara küçümser yaklaşımlar mevcut bunuda bu forumlara zahmet edip girip neden yazarlar anlamış değilim....

nickinde yazdıgı gibi 82 lisin sanırım bende 81 liyim , dediğin herseyi yasadım .. o yıllar unutulmazdı , bende sadece pes oynuyorum baska oyun oynamam , yas ilerledikçe oyun konusu daha da takıntılı hale geliyor belkide , baska oyunlara vakit ayırmak istemiyorum veya fıfa oynamayı aklımdan bile geçirmiyorum . ps 2 dönemi dahil bir çok kez deneme amaçlı fıfayı test ettim , bizim oyunumuz pes gerisi hikaye

• Arkadaşlar merhaba,ps4 pro sahibiyim.Pes oynarken oyun donuyor,kalıyor.Dual shock tepki vermiyor,sonrasında ise hata veriyor.Sorun ne olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camoncan -- 27 Şubat 2017; 22:55:23 >
  • Arkadaşlar myclub ta maç sırasında defansif ofans ve özel taktikleri secemiyorum.
    Hangi tuş kombinasyonu ile geçebilirim. Defans secicem mesela ama yok olmuyor.
  • Maç başlama menüsünde.rakibin form durumunu görebilme imkanı varii mı acaba?pes 2015 vardı bakardım hep

• suÇ kullanıcısına yanıt
    yok sadece levelini görürsün
  • Hersey tamam da tam 12 dkdir rakip bekliyorum. Beni bu çıldırtıyor. Momentum falan degil

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksiznicklinick

Hersey tamam da tam 12 dkdir rakip bekliyorum. Beni bu çıldırtıyor. Momentum falan degil

Bağlantı seviyesini rastgele yapınca 15-20 sn de gelir

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Rastgele zaten.

• quote:

Rastgele zaten.

Diğerleri de rastgele mi ?

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hepsi rastgele de buldu yaptık maçımızı
    Bu hafta daha da top çevirmem bütün çöpleri çıkarttım 7. defa turuncu topu açtım herhalde 1 tane siyah açıldı Henry verdi ondan da.Haftaya gelecek CL için yuva alayım bari artık.Oradaki bütün grileri çıkartmıştım ilk hafta
  • quote:

Bu hafta daha da top çevirmem bütün çöpleri çıkarttım 7. defa turuncu topu açtım herhalde 1 tane siyah açıldı Henry verdi ondan da.Haftaya gelecek CL için yuva alayım bari artık.Oradaki bütün grileri çıkartmıştım ilk hafta

şampiyonlar ligi gelir insaallah konami bi gıcıklık yapıp şubat ayının en iyilerini falan getirmesin de

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

şampiyonlar ligi gelir insaallah konami bi gıcıklık yapıp şubat ayının en iyilerini falan getirmesin de

Kesin gelmesi lazım, çünkü salı maçlar başlıyor

• 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.