Şimdi Ara

PS4 Plus Hesabı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ps4'ümde ana hesap olan bir ps plus hesabım var fakat eğer ikinci bir plus olmayan ana hesap açarsam şu anda ki psn'de olan plus üyelerine özel indirimlerden faydalanabilirmiyim? Multiplayer'ın mümkün olduğunu biliyorum fakat şu anda tr psn'deki -ingiltere olduğunu biliyorum- indirimler çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında ben de konsolü büyük bi hevesle aldım ve ilk çıkar çıkmaz aldığım içinde bayağı yüksek bir meblağa mal oluyordu sonra Plus üyesi de oldum. her ay yeni bir oyun verme sözleri vardı. fakat şu ana kadar kayda değer bir oyun vermediler. verdikleri oyunlar genelde sıradan oyunlar.
  • Hayir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle faydalanırsınız, açtığınız yeni hesaba 14 günlük deneme plus alırsınız plus'ı bitmeden de istediğiniz oyunu indirimli olarak alırsınız. Ben iki gün önce MGS aldım bu şekilde 27 TL %70 indirimle.
  • Peki o zaman, onu düşünmüştüm fakat uğraşmak istemedim, öyle yapayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikososyal -- 15 Kasım 2014; 13:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Şöyle faydalanırsınız, açtığınız yeni hesaba 14 günlük deneme plus alırsınız plus'ı bitmeden de istediğiniz oyunu indirimli olarak alırsınız. Ben iki gün önce MGS aldım bu şekilde 27 TL %70 indirimle.

Hocam memnun kaldın mı paralı Demo diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Şöyle faydalanırsınız, açtığınız yeni hesaba 14 günlük deneme plus alırsınız plus'ı bitmeden de istediğiniz oyunu indirimli olarak alırsınız. Ben iki gün önce MGS aldım bu şekilde 27 TL %70 indirimle.

Hocam memnun kaldın mı paralı Demo diyorlar

Oyunun giriş ekranında back-story'i okumak, brifingleri dinlemek Paz'in raporlarını ve günlüklerini dinleyip hikayeye bir giriş yapmak bile 1 saatimi aldı. Daha start butonuna basmadım ama Kojima'ya şimdiden paramı helal ettim.

Mgs'yi oynanış süreleri ile değerlendirmek hata olur, serinin en güzel oyunlarından biri olan Snake Eater'in 1,5 saatte bitiriliş videoları var youtube'da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps Plus'da kardeşlik var mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Ps Vita hala alınır mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.