Şimdi Ara

PS4 PES 2015 ONLİNE BAĞLANMA SORUNU VE MYCLUB DOSTLUK LOBİSİ ONLİNE PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
12.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pes konuları içinde çok dağınık olarak bu problemler bahsedilmiş ama bununla alakalı sorunun net çözümünü belirten bir kaynak bulamadım lütfen bu konu altında PS4 online maç yapamama durumuyla alakalı çözümleri konuşalım. Tek konuda birleşirsek bence bu durumu çözeriz.

    Kullandığım modem ZYXEL VMG3312-B10B modem ve 8,9 gün içerisinde sadece 1 yada iki kez mycluba girebildim. dostluk maçı lobisinde açılan odaya rakip giremiyor bağlantı kurulmuyor yada sen bir davete katılmak istediğinde katılamadınız diye hata veriyor.

    Çözüm önerileri;

    modeme çeşitli portlar açarak sorunu çözmek istedim hiç birisi sonuç vermedi oyun içerisinde sistem ayarlarından port belirledim buda sonuçsuz kaldı.
    çeşitli dnsler denendi;

    OpenDNS,yandex,googleDNS bu dnsler ile oyuna bağlantı kurabiliyorsunuz bir şekilde ama online musabaka yapamıyorsunuz myclubta ya sürekli rakip arıyor
    yada dostluk maçı lobisinde iki kişi olarak bir odaya girişi sağlayamıyorsunuz.

    UPnP ayarları açık yapıldı bir öneriydi sonuç aynı olumsuz.

    DMZ açık yapıldı sonuç malesef yine olumsuz.

    Konu ile ilgili fikir ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese selamlar görüşmek üzere saygılar.







  • Konaminim bizi uzğraştırdığı şeylere bak saçma sapan yok port yok dns bu nedir ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Konaminim bizi uzğraştırdığı şeylere bak saçma sapan yok port yok dns bu nedir ya.

    kardeşim inan 32 yaşındayım yıllardır modemlere port ıvır zıvırla uğraştım. hepsinde net sonuçlar aldım elimdeki modem çok güzel bir modem asla sorun yaşamadım 50mb interneti 43 44 mb olarak alıyorum ben oyunu geçtim inan nedir bu çakışma problem onun derdine düştüm kaç gündür uğraşıyorum adam gibi bir sonuç görmedim. wifi 3g ile 4 5 mb bağlantıyla bağlanan arkadaşlar varmış ben sadece 3g denedim bağlandı wifide bağlanmıyor illet durum bu konuda gerçekten el elden üstündür belki net çözümü bulan arkadaşlar vardır burda paylaşırda bizlerde buluruz diye konuyu açtım.
  • Benimde denemediğim yöntem kalmadı bende süperonline fiber kullanıyorum Huwai hg253 modemim ne yaptısam olmadı 50 mbt hız bendede var ama isterse 500 olsun işe yaramıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemlerin farklı olması bunun tamamen oyunun içindeki bir sorundan olduğunu çıkardı şimdi süperonline sağlayıcı senin modem farklı benimde ttnet zyxel hiç bağlanamadın mı kardeşim sende durum aynımı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Benimde denemediğim yöntem kalmadı bende süperonline fiber kullanıyorum Huwai hg253 modemim ne yaptısam olmadı 50 mbt hız bendede var ama isterse 500 olsun işe yaramıyor.



    bende aynı modemi kullanmaktayım

    hızım 100 mbit dns degiştirince 18 mbitlere düsüyor.

    ondada bazen giriyor bazeen giirmiyor bazen rakip bulmada kalıyor nerdeyse sabaha kadar rakip arıyacak.

    server sistemi berbat suan bir günceleme filan cıksa eksiklikler düzelse .serverlarda ayrı düzelse.
  • kesinlikle modemle alakalı değil ben zxyel ile görüştüm telefonla uzaktan bağlanıp modemi incelediler kesinlikle ayarlar ile alakalı bir sıkıntı yok modemde modemden kaynaklanmadığını biliyorum ama anlamadığım tek bir sıkıntı var giren arkadaşlar nasıl bağlanıyor ne sıkıntıki bizim modemler dostluk lobisi myclub veya quick maç girme işlemi yapmıyor anlamadım gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Benimde denemediğim yöntem kalmadı bende süperonline fiber kullanıyorum Huwai hg253 modemim ne yaptısam olmadı 50 mbt hız bendede var ama isterse 500 olsun işe yaramıyor.



    Ayni modeme sahibim.50 mb hiz.hicbir oyunda problem yasamadim su ana kadar. Pes 2015 de iki kere lobby den mac yaptim.quick match ve online divisions henuz rakip bulamadim.kesinlikle konamiden kaynaklaniyor sorun.beklemedeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 23 Kasım 2014; 0:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu aldığımdan bu yana bende 2 mac myclub yaptım. hiç rakip bulmuyor bu kadar kişinin modemlerinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu kesinlikle konaminşn serverinden burda zaten kısa sürede çözülücektir avrupadada oynayamayan ve konamiye yazan çok gurup var onlara bilgimiz var demişler ama ne zaman çözüm üretilicek bu konuda net bir açıklama yok.
  • lanet olsun bu modemi nerden aldim ben ya bir turlu baglanamiyoruz online maca konami yapacaginizin isin ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin versiyonu bile sıkıntı zikselde...hiç airties ile sorun yaşayan var mı acaba araştırmak lazım... ben en iyisi diye aldım zikseli hala yatar depoda...dandik tek port airtiesimi aldım dükanımda duran bi ps4 ü takıyorum bi pc yi...akıyorum...Az sonra bimeksten 4 port bi airties alacağım yeni nesil...kullanıcı hizmetlerinin bile çözemeyeceği bir şey olabilir mi ya o da ayrı saçmalık...Ben yabancı forumlarda buldum sorunumu modemin versiyonu sıkıntıymış..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancanax

    Modemin versiyonu bile sıkıntı zikselde...hiç airties ile sorun yaşayan var mı acaba araştırmak lazım... ben en iyisi diye aldım zikseli hala yatar depoda...dandik tek port airtiesimi aldım dükanımda duran bi ps4 ü takıyorum bi pc yi...akıyorum...Az sonra bimeksten 4 port bi airties alacağım yeni nesil...kullanıcı hizmetlerinin bile çözemeyeceği bir şey olabilir mi ya o da ayrı saçmalık...Ben yabancı forumlarda buldum sorunumu modemin versiyonu sıkıntıymış..

    Sizinkide wmg 3312 mi ben zyxel ile görüştüm bugun beni arayacaklar mühendislik departmanindan bekliyorum bilgisayara baglanıp kontrol ettiklerinde soru n görünmüyor dediler ama modem için muhendisleri dönecekmiş geri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a yeni katildim
    sorum su.
    ps4 e veya pes 2015e mobil veri ile baglanabiliyoruz sanirim ama ne kdar faydali oluyor.
    o kdar para verdim bi de internet almak istemiyorum. Tasinabilir wifi ile telefondan baglanarak online nasıl olur
    siz de benm icin dener misiniz varsa eger.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim peste iletişim sorunu diyor hiç bağlanmıuyor neden olabilir acep.
  • Rakiple eşleşmemle beraber oyun hata verip kapatıyor. Bir de üstüne oynayamadan hükmen yenilmek tuz biber
  • sorun halaa devam ediyor çözüm bulan var mı? herhangi bir update gelecek mi Konami nin bu konu ile ilgili bir açıklaması var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efesb

    sorun halaa devam ediyor çözüm bulan var mı? herhangi bir update gelecek mi Konami nin bu konu ile ilgili bir açıklaması var mı?

    Valla kardeşim hala var ama ilk günkü gibş değil bazen rakip bulmuyor bazen lobide rakip arkadaşımız davetle gelse bile odaya giremiyor pes sunucusuna servere bağlanamıyor anlıcağın tam anlamıyla 4 4 lük düzelmemiş ama şu ana kadsr hileci ile karşılaşmadım oyunun bağlantıyı koparamadılar daha buda olumlu bir yöbü bakalım sürekli güncelleniyor oyun ocak ayında tamamen oturur diye düşünüyorum saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Merhaba,

    Pes 2015 te My Club ile dostluk karşılaşması yapmak mümkün mü? mümkün ise nasıl?
  • Bu oyle sacma bir cözüm ki ama maalesef tek çözüm bu ve kesin bana dua edeceksiniz ben tesekkuru yeterli buluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3-4 gündür bağlanamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.