Şimdi Ara

PS4 Oyunlarda Kasma,Takılma,Yoğun fps düşüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu okudum. Bunu takiben yapılan yorumlarında bir çoğunu okumaya çalıştım. Bazılarnız işte fps dusuklugu oluyor olmuyor diyen yalan söylemiştir gibi yorumlar gordum. Ancak ben gta v te yaşadığım deneyimlerden yola çıkarak şunu söyleyebilirim. Araba, motor bunların hiç birinde hızlıca giderken herhangi bir fps dusuşu ysşamadım ve inanın sabahtan akşama kadar oynadığım zamanlarda bile ama şu var bunu özellikle belirtiyorum. Render yani çizim aşırı derecede yetersiz oyundan mı cihazdan mı bilmiyorum ki kesinlikle cihazdan olduğunu düşünüyorum o yüksek hızda giderken tamam herhangi bir kasma vs görmedim ancak onumde bir anda beliren arabalara oynadığım surece zarfında hep karşılaştım. Belirteyim kesinlikle ps fanboyluğu yapmadım hiçbir zaman yanlış anlaşılmasın. Herkese iyi forumlar bol oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ne yapmam lazım bu sorun için. HDMI kablosunu değiştirdim düzeldi diyenler oldu. İçinden çıkan kendi HDMI kablosuyla kullanıyordum evdeki altın uçluyla değiştirdim sonuç değişmedi. Bu konuda bilgili biri varsa lütfen yardım etsin

teşekkürler.
  • merter5 M kullanıcısına yanıt
    5-10 bin tl arası bir pc de 100 fps ve üzeri oynayarak çözebilirsin asla donma olmaz.
  • Arkadaslar bana bi yardım edın ya kafayı yiycem ps4te destiny ve thief oynadım cok acaayyip kasıyor sanki 20fps de oynuyormuş gibi bf4 te hiç kasma olmuyor ama tvim Panasonic neo plasma 600hz tv
    nolur bi çözüm yolu söyleyin
  • yapacak bir şey yok
    ps4 neo çıkınca bir çok oyunlarda kasmalar olacak...
  • oguzkayra 85 O kullanıcısına yanıt
    ne yaptın çözüldü mü sorun
  • (PS4 PRO) GTA V oynarken arabayı hızlı sürünce akıcılık azalıyor hafif bir donma hissiyati veriyor sizdede bu oluyor mu?
  • Ps4 pro da güçlendirme moduna almanızı tavsiye ederim eski çıkan oyunlarda iyileştirme yapıyor evil within de denemiştim sonuç iyiydi birde oyun modunda oynuyorum oda işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delimi kullanıcısına yanıt
    onlineda oluyor
  • valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    nasıl açılıyor o mod?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.