Şimdi Ara

PS4 oyun fiyatları ne zaman iner ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben PS4 aldım ama oyun fiyatları çok pahalı.Mesela battlefield 4 140 tl . ne zamana 70-80 tl'ye düşer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhythm15mg -- 3 Temmuz 2014; 15:28:21 >

• BF5 çıkınca belki 2. el oyun piyasasında inmiş olur. 150 tl den aşağıya kolay kolay oyun bulunmuyor. Yeni çıkan oyunların PS3 fiyatları bile uçukken PS4 ün fiyat indirimi olması zor görünüyor. aral teknosa vs 200-260 tl arası fiyat çekerken spotta bile 150 tl ye oyun bulmak zor. tabi bu yeni çıkan oyunlar için geçerli sonradan düşüyor.
  • Sen bu fiyatlardan almayı bırakırsan iner.
  • peki gta 5 ps4 'e çıkınca ne kadar olur
  • sıfır oyun inmez 2. el piyasasını araştır orada o fiyatlarda satanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhythm15mg

peki gta 5 ps4 'e çıkınca ne kadar olur

200-220 civarı olur, tavsiyem eğer imkanın varsa yurtdışından alman şu sitede fiyatlar uygun kargo geç geliyor sadecehttp://mariio128.com/
  • ps5 çıkınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birkac senesi var Battlefieldin 80 tlye dusmesi icin. 2.el tercih edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkac senesi var Battlefieldin 80 tlye dusmesi icin. 2.el tercih edebilirsin.

• 2. el Bf4 80 TL forumda çok buldum fakat hep kaçırdım mekan olarak yakınlarda aradığımdan ve elden alışveriş istediğimden, sıkı takip et forumu
  • dolar düştüğü zaman
  • yeni cikanlar 250 oldukca sifirda 80-90 suan icin cok zor.
  • Amazondan psn card alip us psn en karlisi suan digital ortamda en pahali oyun 129 tl bide secondryi sattin mi 70-80 tl ye gelio bir oyun... ben hep boyle yapiyorum ustad...

• Oyun çıktıktan 1 sene sonra falan fiyatları düşüyor genelde. Onun yerine 2. el almak en mantıklısı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.