Şimdi Ara

PS4-Nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben PS4 ümü fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum. PS4 ün ayarlar menüsünde bir sıfırlama bölümü var ve oradan sıfırlandığını biliyorum fakat PS4'ün içindeki bir hesap yüzünden fabrika ayarlarına döndüremiyorum. Hesabı dahi silemiyorum çünkü hesabı başka bir kişiye devretmiştim. Yani hesabın bilgileri şu an bende değil , psn e giriş yapamıyorum. Sanırım güvenli mod ile format atmak mümkünmüş. Konsolumdaki hesapların tamamen silinmesini istiyorum. Rica etsem nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir ve yardımcı olabilir misiniz ?

• Benim bildiğim fabrika ayarlarına dönmedende silebilirsin hesabı. Sanırım ayarlarda kullanıcılar bölümünden siliniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heja-Maica

Benim bildiğim fabrika ayarlarına dönmedende silebilirsin hesabı. Sanırım ayarlarda kullanıcılar bölümünden siliniyordu.

Evet hocam oradan silinmesi lazım fakat bende silinmiyor işte mecburen fabrika ayarlarına döndürmeliyim.
  • Yeni bir hesap oluşturup hesaba gir silemediğin hesabı silmeyi dene. Olmadı hdd yi söküp pc de formatlamayı dene ama onun ili biraz uzun sürer işletim sistemini indirip tekrar yüklemek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Yeni bir hesap oluşturup hesaba gir silemediğin hesabı silmeyi dene. Olmadı hdd yi söküp pc de formatlamayı dene ama onun ili biraz uzun sürer işletim sistemini indirip tekrar yüklemek gerekiyor.

Yeni hesap oluşturup denedim olmadı. O kullanıcı ana hesap olarak aktif olduğundan devre dışı bırakmak gerekiyor diye bir hata geliyor. Devre dışı bırakmaya çalışınca da psn e bağlanarak tekrar deneyin diyor. Bende de olmadığı için hesap bilgileri yapamıyorum.
  • UP.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.