Şimdi Ara

Ps4 mü PC mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben ps4 almak istiyorum ama oyunları çok pahalı şimdi 7 oyun fiyatına ps4 alınıyor. korsan kullanmayı sevmiyorum ama öğrenciyim bunun doğru bir şey olduğunu da savunmuyorum.arkadaşlar ps4 oyunlarını daha ucuz alabileceğim bir yer veya site varmı bulammassam pc alacağım yardım edin lütfen

(arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle korsanı savunmuyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTosbaga01

http://www.chip.com.tr/haber/ps4-te-oyun-oynamak-icin-paralari-hazirlayin_40915.html

abi anlayamadım yazıda ne dediğini bana özet geçer misin
  • furkontbaba kullanıcısına yanıt
    "Üye olanlar sadece online oyun oynama imkanı bulmayacaklar; indirimli oyunlar, bulut üzerine kayıt yapabilme imkanına, beta'lara erkenden ulaşabilme şansına da sahip olacaklar."

Eğer üye olursanız oyunları indirimli şekilde alabilirsiniz.

internet üzerinden; (steam, origin gibi siteler) den alındımı daha ucuza geliyor oyunlar. ps4 de bunun gibi şeyler varsa normal cd siz direkt oyunu internetten indirdinmi daha ucuza gelir. yani media markt v.b yerden somut olarak aldığında cd nin maliyeti ulaşım falanda filanda fiyatına ekleniyor oyunun. Anlatamadım ama .
  • quote:

"Üye olanlar sadece online oyun oynama imkanı bulmayacaklar; indirimli oyunlar, bulut üzerine kayıt yapabilme imkanına, beta'lara erkenden ulaşabilme şansına da sahip olacaklar."

internet üzerinden; (steam, origin gibi siteler) den alındımı daha ucuza geliyor oyunlar. ps4 de bunun gibi şeyler varsa normal cd siz direkt oyunu internetten indirdinmi daha ucuza gelir. yani media markt v.b yerden somut olarak aldığında cd nin maliyeti ulaşım falanda filanda fiyatına ekleniyor oyunun. Anlatamadım ama .

yani ben psn alırsam 70 dolarlık oyunu 50 dolara alacağım mesela peki birşey soracağım psn üyeliği aldım diyelimsüresi bitince oyunu oynayabilecekmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkontbaba

quote:

yani ben psn alırsam 70 dolarlık oyunu 50 dolara alacağım mesela peki birşey soracağım psn üyeliği aldım diyelimsüresi bitince oyunu oynayabilecekmiyim

multi oynayamazsın diye biliyorum

Al pc geç.
  • bilmiyorum da ps 4 ü çok abartıyolar orta ayar bi oyuncu kasası işte ;)
  • hocam şimdi şöyle söyliyeyim ps4 ün oyun anlamında zevki cidden fazladır lakin sen öğrenciyim diyorsun cebindeki para az çok belli gerek okuldaki derslerin açısından gerek kullanabilirlik açısından pc senin için daha doğru bi karar olacaktır rahatça film izliyebilir müzik dinliyebilir download ve oyun oynayabilirsin şahsen benim sana önerim pc olacaktır.
  • Şimdi pc daha mantıklı ps4 için 1 yıl daha bekle hem oyun fiyatları hemde ps4 biraz daha ucuzlar
  • tabikide oynarsınız. sizden o kadar para alıp üyelik bitince oyunu almazlar, alamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magi34

hocam şimdi şöyle söyliyeyim ps4 ün oyun anlamında zevki cidden fazladır lakin sen öğrenciyim diyorsun cebindeki para az çok belli gerek okuldaki derslerin açısından gerek kullanabilirlik açısından pc senin için daha doğru bi karar olacaktır rahatça film izliyebilir müzik dinliyebilir download ve oyun oynayabilirsin şahsen benim sana önerim pc olacaktır.

PS4 ün zevki fazla mıdır ? Kardeş konsollar çocuklar içindir. ps3 aldım 1 hafta sonra sattım sarmıyor çünkü. ama pc öylemi her türlü oyunu klavye ve mouse rahatlığı ve de görsel açıdan daha iyi grafiklerle oynayabiliyosun. orjinal oyunları ps3 ün 3 te 1 i kadar ucuz vs vs..istersen al kablosuz bi kol olsun sana konsol vs vs..
  • Kesinlikle pc.konsolda sadece oyun oynarsin ama pc de oyun harici hemen hemen her olayi gerceklestirirsin.grafikler pc de kesinlikle daha gercekci.ps4 le bu farki azalttilar ama pc her zaman pc dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: magi34

hocam şimdi şöyle söyliyeyim ps4 ün oyun anlamında zevki cidden fazladır lakin sen öğrenciyim diyorsun cebindeki para az çok belli gerek okuldaki derslerin açısından gerek kullanabilirlik açısından pc senin için daha doğru bi karar olacaktır rahatça film izliyebilir müzik dinliyebilir download ve oyun oynayabilirsin şahsen benim sana önerim pc olacaktır.

PS4 ün zevki fazla mıdır ? Kardeş konsollar çocuklar içindir. ps3 aldım 1 hafta sonra sattım sarmıyor çünkü. ama pc öylemi her türlü oyunu klavye ve mouse rahatlığı ve de görsel açıdan daha iyi grafiklerle oynayabiliyosun. orjinal oyunları ps3 ün 3 te 1 i kadar ucuz vs vs..istersen al kablosuz bi kol olsun sana konsol vs vs..

hocam seni sarmamış olabilir saygı duyarım lakin ps 3 ve 4 ü geçtim ps2 de bile bi resident evil 4 bi fifa yada bi need for speed bana fazlasıyla haz verirdi , tabiki pc nin yeri farklıdır ama ps(1-2-3-4) serileri için sarmıyor yada çocuklar için demek yanlış olur.

• verilen cevaplar için sağolun pc alacağım
    Pc tabiki ps4 neymiş ateri
  • Konsol işinde oyunlar cok pahali cok yoksa konsolu tercih etmek daha mantikli tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.