Şimdi Ara

PS4 Kolunu Pc'de Kullanabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gamepad değiştirmekten gına geldi.

En son 90 tl'ye aldığım Logitech F 510'un ''RT'' tuşu kendi kendine çalışmaya başladı, bende kolun içini açtım ve tekrar takamadım.

Resmen adamlara çalışıyoruz.

Demem o ki bu gamepad konusunu kökünden hallettmek istiyorum. 300 tl verip 2 tane PS4 kolu alsam pc'de sorunsuz çalışır mı ?

http://www.gold.com.tr/sony-playstation4-dual-shock-4-wireless-controller-siyah-gamepad_u

• karasoy kullanıcısına yanıt
    ps4 kolu dualshock 4 sanırım daha pcde calısmıyor galıba onun yerıne bı xbox 360ın pcsı versıyonunu veya logitech f710+ al derim
  • h3T H kullanıcısına yanıt
    Xbox kolu aldım ; ama kol ile Pes oynayamadım. Ps4 kolundan farklı tuş yerleri.

F710 ise pilli. Kesinlikle pilli tavsiye etmem.

Bir kez klavye mouse kullanmıştım pilli, acil bir word dosyası hazırlamam gerekiyordu sabaha yetişmesi gerekiyordu.

Ve ne oldu dersiniz çalışmanın ortasında klavyenin pili bitti. mause'dan çıkarıp pili klavyeye taktım, daha sonra mause lazım olunca tekrar pili çıkarttım, tam bir işkenceydi o gece. Daha tövbe ettim pilli çihazlardan.

Demem o ki pilli cihazlardan uzak durun.
    en son ne zaman pilli kullandın bılmem ama f710+ en az 1 yıldır kullanıyorum gunluk 5 saate yakın ve halen pılını degıstırmedım
  • h3T H kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin ; fakat arkadaşımda aynı model var Nba2k14 oynadık. Titreşim yok gibi, çok azdı. (Pil ömrünü uzatmak için olsa gerek. )

F510'daki titreşimin yanından bile geçemez.
  • F710 çok sakat doğum bi kol. 1 senedir kullanıyorum, düşman başına. Biraz önce 2 adet Xbox One kontrolcüsünün siparişini verdim kafam rahat, tavsiye ederim
  • black_king kullanıcısına yanıt
    Umarım biliyorsundur , Xbox One ile F710 kolunun tuş yerleri farklı ,alışman uzun zaman alacak, ben alışamadım , sıfır kolu arkadaşımla takas yaptım 2 adet F310 karşılığı.

Umarım pişman olmazsın güle güle kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tuş yerleri farklı derken fiziksel konumlarından bahsediyorsan bu elbet farklı olacaktır hocam. Oyun içi işlevlerinden bahsediyorasanız F710 bir X360 emülatörü olduğu için bir farklılık göstereceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.