ps4 kolu dualshock 4 sanırım daha pcde calısmıyor galıba onun yerıne bı xbox 360ın pcsı versıyonunu veya logitech f710+ al derim
h3TH
kullanıcısına yanıt
Xbox kolu aldım ; ama kol ile Pes oynayamadım. Ps4 kolundan farklı tuş yerleri.
F710 ise pilli. Kesinlikle pilli tavsiye etmem.
Bir kez klavye mouse kullanmıştım pilli, acil bir word dosyası hazırlamam gerekiyordu sabaha yetişmesi gerekiyordu.
Ve ne oldu dersiniz çalışmanın ortasında klavyenin pili bitti. mause'dan çıkarıp pili klavyeye taktım, daha sonra mause lazım olunca tekrar pili çıkarttım, tam bir işkenceydi o gece. Daha tövbe ettim pilli çihazlardan.
Demem o ki pilli cihazlardan uzak durun.
karasoy
kullanıcısına yanıt
en son ne zaman pilli kullandın bılmem ama f710+ en az 1 yıldır kullanıyorum gunluk 5 saate yakın ve halen pılını degıstırmedım
h3TH
kullanıcısına yanıt
Haklı olabilirsin ; fakat arkadaşımda aynı model var Nba2k14 oynadık. Titreşim yok gibi, çok azdı. (Pil ömrünü uzatmak için olsa gerek. )
F510'daki titreşimin yanından bile geçemez.
F710 çok sakat doğum bi kol. 1 senedir kullanıyorum, düşman başına. Biraz önce 2 adet Xbox One kontrolcüsünün siparişini verdim kafam rahat, tavsiye ederim
black_king
kullanıcısına yanıt
Umarım biliyorsundur , Xbox One ile F710 kolunun tuş yerleri farklı ,alışman uzun zaman alacak, ben alışamadım , sıfır kolu arkadaşımla takas yaptım 2 adet F310 karşılığı.
Tuş yerleri farklı derken fiziksel konumlarından bahsediyorsan bu elbet farklı olacaktır hocam. Oyun içi işlevlerinden bahsediyorasanız F710 bir X360 emülatörü olduğu için bir farklılık göstereceğini sanmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme