Şimdi Ara

PS4 Kilitli oyunu açma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar 31.10.2014 te 2.el ps4 aldım .İçinde killzone ,need for speed rival oyunu var fakat kilitli açamıyorum.Aldıgım kısıden kullanıcı adı sıfre ıstedım verdi acıldı. Fakat bu oyunları kendı hesabımda acamıyorum o hesaptan nasıl aktarabilirim yardım ederseniz sevinirm.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 Kilitli Oyun Açma Yardımı

PS4 oyunlarınızın "kilitli" olarak görünmesi, çeşitli sorunlardan kaynaklanabilir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım vardır:

• PS4 Sistem Yazılımını Güncelle: En son sistem yazılımı, kilitli oyun sorunlarını gidermek için gerekli düzeltmeleri içerebilir.
    • Oyun Diskinin Temizliğini Sağla: Kirli veya hasarlı bir oyun diski, oyunun yüklenmesini engelleyebilir. Diski yumuşak bir bezle nazikçe temizle.
    • Oyun Verilerini Yeniden İndir: Oyun verilerindeki bozulmalar kilitli oyunlara neden olabilir. Oyunun veri dosyalarını sil ve oyunu PlayStation Store'dan yeniden indir.
    • PS4'ünü Güvenli Modda Başlat: Güvenli Mod, sistem sorunlarını gidermek için kullanılabilir. PS4'ünü kapat ve Güç düğmesini yaklaşık 7 saniye basılı tut. PS4 iki kez bip sesi çıkarınca Güvenli Mod'a girecek.

Bu adımlar sorunu çözmezse, aşağıdaki ek ipuçlarını deneyebilirsin:

• PS4 oyun kilitli gözüküyor ise, oyun diskinin bölgesinin PS4 konsolunla uyumlu olduğundan emin ol.
    • Kırık bir PS4 oyun kilidi açma işlemini yalnızca kendi oyunların için yapmalısın. Korsan oyunlar kullanmak yasa dışıdır ve konsoluna zarar verebilir.
    • Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, PlayStation Destek ile iletişime geçmen gerekebilir.

Bu ipuçlarını uygulayarak PS4 kilitli oyun sorununu çözebilmen gerekir. Sorun devam ederse, profesyonel yardım alman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Transfer edemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Ya o adamın hesabına gırıyorum oyunlar acılıyor kendı hesabıma gırıyorum oyunlar kılıtlenıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupp34

Ya o adamın hesabına gırıyorum oyunlar acılıyor kendı hesabıma gırıyorum oyunlar kılıtlenıyor

Hesap ayarlarından hesabı Primary olarak ayarlarsanız kendi hesabınızdan oynayabilirsiniz. İnternetde ve Sony'nin sitesinde anlatımı mevcut.
  • Ayarlar > PSN > Ana Hesabı aktifleştir gibi bir yolu izlemen gerekliydi sanırım. Satın aldığın kişinin hesabında yaparsan ana hesabı aktifleştirmeyi, kendi hesabın üzerinden oynayabilirsin. Kupalar da yine oynadığın hesapta kalır
  • Jerksabird J kullanıcısına yanıt
    Valla birkaç defa denedim şimdi tekrar deneyeyim saol yorum yazdıgın icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 4 dosyaları bozuldu yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.