Bildirim
PS4 Kablodan yanık kokusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mrtk2
Arkadaşlar cihazı amerikadan aldımda burdan kablo aldım.Biraz oynayınca lastik yanıgı gibi koku geliyor.Cihazda bi koku yok kablodan şüphelendim sanki, sizinde nacizane fikirlerinizi almak isterim.
Kablo ısınıyordur.Kaliteli bir kablo alın cihazi patlatmadan önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asosyal Pislik hocam baska kablo yok suan için deneyemiyorum malum bayram bulamadımda.
Umitbjk hocam nerden alabilirm yada direk cevirici alıp kutudan cıkanımı kullanim napim yardımcı olursanız sevinirim? -
quote:
Asosyal Pislik hocam baska kablo yok suan için deneyemiyorum malum bayram bulamadımda.
Umitbjk hocam nerden alabilirm yada direk cevirici alıp kutudan cıkanımı kullanim napim yardımcı olursanız sevinirim?
Bildiğimiz kaset çalar kablosu bilgisayarcılarda bulamamıştım ama ilk gittiğim elektrikçide vardı. -
quote:
Umitbjk hocam nerden alabilirm yada direk cevirici alıp kutudan cıkanımı kullanim napim yardımcı olursanız sevinirim?
prizden de olabilir. prize kalın uçlu fişleri taktıysanız prizin girişi genişlemiş olabilir. o yüzden de kablolar ısınıp yanabiliyor. -
kablonun ps4 e giren kısmını tam oturt. Geçen birinin yanmıştı ark yaparak. İyice bastır ps4 e birleşim yerinden.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X