Şimdi Ara

PS4 GELİNCE PS3ün Pabucu Dama Atılacak mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4'ü çıktığı gibi almak çok yanlış olur.Nede olsa Valve ile Microsoft'un elinde armut toplamıyor.PS2 bir efsane oldu.Ama PS3 hakkında ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

PS4'ü çıktığı gibi almak çok yanlış olur.Nede olsa Valve ile Microsoft'un elinde armut toplamıyor.PS2 bir efsane oldu.Ama PS3 hakkında ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

75 milyon satmak her babayiğidin harcı değil yani .diğer hepsinden sonra çıkıp hele hemde 200 dolar fazla fiyatla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 2 Şubat 2013; 12:30:37 >
  • Ps3 ile sık sık PSN kesintileri ile canımı sıksada gayet güzel vakit geçirdim ama olaki Ps4 çıktı, en az 2 yıl daha popüler bir şekilde sorun çıkarmaz. Yani alacaklar varsa hala alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0toban

daha ps3 alalı 1 sene olmadan ps4'ü çıkaracak herifler. fiyatı filan biraz ucuzlasın belki o zaman.

Aynen ya daha Temmuzda aldım :D sırf God Of War İçin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

PS4'ü çıktığı gibi almak çok yanlış olur.Nede olsa Valve ile Microsoft'un elinde armut toplamıyor.PS2 bir efsane oldu.Ama PS3 hakkında ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

75 milyon satmak her babayiğidin harcı değil yani .diğer hepsinden sonra çıkıp hele hemde 200 dolar fazla fiyatla

Bu nesil konsolların ilk çıktığı zamanlarda bir çok hata vardı.Kırmızı ışık veya sarı ışık hataları gibi...Ben aldığıma pişman değilim, elbette.Ama dediğim gibi konsollar çıktıktan koşa koşa mağazaya gidip alınmaz.Unutmamak lazım ki.Oyun fiyatları belli değil.Muhtemelen iki üç katına çıkacaktır.Ama ilk önce incelemek lazım, ondan sonra gönül rahatlığıyla alabilelim.

• Aslı soru şu olmalı, PS4 PS3 oyunlarını çalıştıracak mı? =)
  • quote:

quote:

quote:

Bu nesil konsolların ilk çıktığı zamanlarda bir çok hata vardı.Kırmızı ışık veya sarı ışık hataları gibi...Ben aldığıma pişman değilim, elbette.Ama dediğim gibi konsollar çıktıktan koşa koşa mağazaya gidip alınmaz.Unutmamak lazım ki.Oyun fiyatları belli değil.Muhtemelen iki üç katına çıkacaktır.Ama ilk önce incelemek lazım, ondan sonra gönül rahatlığıyla alabilelim.

Donanım olarak haklısın ama oyun fiyatları konusunda artık dijital oyunlara sahip olabilmek Aral'la yüz göz olmaya gerek kalmaması demek oluyor. Bence PSN Plus devam etsin yeter! :)

• quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Aslı soru şu olmalı, PS4 PS3 oyunlarını çalıştıracak mı? =)

Bence çalıştırmaz ps3 2 sene daha oyun çıkarırlar ps3 sahipleri exc devam eder sonra biter bu devirde diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nontheist

quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Aslı soru şu olmalı, PS4 PS3 oyunlarını çalıştıracak mı? =)

Bence çalıştırmaz ps3 2 sene daha oyun çıkarırlar ps3 sahipleri exc devam eder sonra biter bu devirde diye tahmin ediyorum

PS2 PSX'in oyunlarını çalıştırıyordu :) Ne bilim, bana destek vercekmiş gibi geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Atılacak tabi yüzüne dahi bakılmayacak..

Ben şahsen bakmam..

nankör
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

PS4'e Uncharted 4, God Of War 4, GT6 gibi exc. oyunlar çıkarken, multiplatform oyunlar (Assassin's Creed, Call Of Duty, Fifa/Pes vs.) yüksek kalite ve çözünürlükte PS4'e, şuan ki mevcut kalitede PS3'e çıkmaya devam eder. Yani benim gibi grafiğe çok da önem vermeyen oyuncular, PS4'e sağlam exc. oyunlar çıkana kadar PS3 ile her türlü idare eder O yüzden PS3'ü randımanlı kullanmanın 2 senesi daha var, ömrünün ise ICO gibi 2017'ye kadar olduğunu düşünüyorum.

+1
  • Benim en çok merak ettiğim konu hesap olayı.Hesabımızı iki makinede kullanabiliyoruz ps3 ve vita da aynı hesabı kullanan insanlar mağdur mu olacak.Ayrıca birde plus meselesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Atılacak tabi yüzüne dahi bakılmayacak..

Ben şahsen bakmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

Benim en çok merak ettiğim konu hesap olayı.Hesabımızı iki makinede kullanabiliyoruz ps3 ve vita da aynı hesabı kullanan insanlar mağdur mu olacak.Ayrıca birde plus meselesi var.

Bu durumda ps3teki hesabi deaktif ederim.. Mutlaka dusunmustur sony..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

Benim en çok merak ettiğim konu hesap olayı.Hesabımızı iki makinede kullanabiliyoruz ps3 ve vita da aynı hesabı kullanan insanlar mağdur mu olacak.Ayrıca birde plus meselesi var.

Bu durumda ps3teki hesabi deaktif ederim.. Mutlaka dusunmustur sony..

Bende öyle düşünüyorum fakat 3 konsolu beraber kullanmak isteyenlerde olacaktır.İnsanlar daha ps3 te oynamadıkları oyunları oynamak isteyecekler.Ps4 ps3 oyunlarını oynatırsa ne ala direk hesap deaktif edip ps4 ten devam edilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

Destek çabuk kesilmez rahat olun, ps3 çıktıktan sonra bile sony ps2 ye exc oyun yaptı zamanında (bknz. GoW II)

ps2 zamanı oyun yapmakla aynı değil fiyatlar. ne kadar para harcanıyor. yeni konsol çıkmışken kimse o kadar maliyetli oyun yapıp vs uğraşmaz

Arkadaş 1 sus ya 2 yorumdan 1 i senin insanlar bir şey söylüyor kırıcı yorumlar yapıyorsun.

1 dur millet konuşsun en son yorumunu yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

quote:

quote:

daha ps3 alalı 1 sene olmadan ps4'ü çıkaracak herifler. fiyatı filan biraz ucuzlasın belki o zaman.

zorla aldıran falan yok daha oynayacak çok oyununuz var ama bu aletlerin kaç yıldır çıktığını değiştirmiyor siz ps4 çıktıktan sonra alsaydınız daha yeni aldım ne iş mi dicektiniz

merak ettim neden böyle bir tepki gösterdin bu kişisel bir yorum tepki gösterebilirdin veya farklı düşündüğünüde söyleyebilirdin opriçnik. açıkcası yeni aldığım bir ürünün hemen ardından o ürünün kullanım ömrünü kısaltacak bir ürün çıkmasını istemezdim.

Siz ürünü yeni aldınız diye o ürünü 6 senedir kullanıp yenisini bekleyenlere ne diyeceksiniz peki? Siz yeni alınca, yeni sürümü çıkmasın mı yani? :))

ilk mesajımda da dediğimgibi ben burada sadece kendi durumumu yazdım. haklısınız ama diğerlerini de bizi de düşünmeli sony.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zorla aldıran falan yok daha oynayacak çok oyununuz var ama bu aletlerin kaç yıldır çıktığını değiştirmiyor siz ps4 çıktıktan sonra alsaydınız daha yeni aldım ne iş mi dicektiniz

merak ettim neden böyle bir tepki gösterdin bu kişisel bir yorum tepki gösterebilirdin veya farklı düşündüğünüde söyleyebilirdin opriçnik. açıkcası yeni aldığım bir ürünün hemen ardından o ürünün kullanım ömrünü kısaltacak bir ürün çıkmasını istemezdim.

Siz ürünü yeni aldınız diye o ürünü 6 senedir kullanıp yenisini bekleyenlere ne diyeceksiniz peki? Siz yeni alınca, yeni sürümü çıkmasın mı yani? :))

ilk mesajımda da dediğimgibi ben burada sadece kendi durumumu yazdım. haklısınız ama diğerlerini de bizi de düşünmeli sony.

PS4 çıkarınca sizi düşünmüyor olmuyor ama. Önemli olan PS3 desteğini devam ettirip ettirmemesi. Kaldı ki muhakkak bir kaç yıl daha destek sürecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PS4 çıkarınca sizi düşünmüyor olmuyor ama. Önemli olan PS3 desteğini devam ettirip ettirmemesi. Kaldı ki muhakkak bir kaç yıl daha destek sürecektir.

bizi de düşünmeli derken ps3 desteğini devam ettirmeli demeye çalışıyordum :)

• Ps4 çıkınca en az 3 sene ps3 desteği sürer bence..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.