Şimdi Ara

Ps4 film-dizi izleme ban?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarayicidan girip izleme ban sebebi degil ,degil mi?
    Ayrica en populer ban sebeplerinden bahsedermisiniz?

• Çalıntı kredi kartı ile psn den alışveriş yapmak başkalarına online da küfretmek ırkçı söylemlerde bulunmak. Bir hesabın çok fazla cihazda kullanılması ( al sat olayı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Çalıntı kredi kartı ile psn den alışveriş yapmak başkalarına online da küfretmek ırkçı söylemlerde bulunmak. Bir hesabın çok fazla cihazda kullanılması ( al sat olayı)

Geçen fifa 17 de bir Arap a mikrofondan acayip sövdüm, ırkçı değilim ama adamı ırkçı yapar bu araplar fifa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 7 Ekim 2016; 17:02:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde yazı şeklinde msj atınca attığın kişi şikayet edince daha çabuk banlamıyor hesap. İşin aslı ps3 zamanı dark souls online oynarken pvp den kaçanlara ben de az sövmemiştim bildiğin dümdüz sövüyordum ama hiç ban yemedim demek ki adam hakettim ben bunu deyip şikayet etmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 7 Ekim 2016; 17:07:05 >
  • Ben hep Fifa yüzünden küfür etmişimdir, yav adamlar öyle ki her animasyonu izletiyor, gol olunca izletiyor, taç olunca izletiyor, deliriyorum resmen. :)

• Dizi sitelerine ps4 den girmek cok riskli valla hep virus kayniyor siteler bozabilir makinayi

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Hocam dizimag viruslu degil peki ban yermiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Netflix Film indirme ??
    5 yıl önce açıldı
    dizi izler gibi film izlemek
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Dizi sitelerine ps4 den girmek cok riskli valla hep virus kayniyor siteler bozabilir makinayi

PS4'e virus, trojan vs. bulasmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YÜZBAŞIOĞLU1

Hocam dizimag viruslu degil peki ban yermiyim?

İnternetten dizi veya film izledin diye ban yemezsin. Herhalde yasin biraz kucuk ve ilk kullandigin konsol PS4. Tavsiyem bu kadar takintili olma.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Bu hocama katiliyorum :) Dizi izledik diye ban yersek tarayici ne ise yarayacak :)

• 18 yasindayim ps1 ve 2 den snraki 3.konsolum.
    Ps3 den beri aram yoktu konsolla ondan soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Ben hep Fifa yüzünden küfür etmişimdir, yav adamlar öyle ki her animasyonu izletiyor, gol olunca izletiyor, taç olunca izletiyor, deliriyorum resmen. :)

Adamlar tam deneyim yasiyor demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Ben hep Fifa yüzünden küfür etmişimdir, yav adamlar öyle ki her animasyonu izletiyor, gol olunca izletiyor, taç olunca izletiyor, deliriyorum resmen. :)

Adamlar tam deneyim yasiyor demekki.

Geçen de dün fifada adam geldi tamam dedik formalar belirlendi sonra oyuna geçtik kadrosu çıktı ekranda, o ekran geçince giren bir animasyon var ya takımlar diziliyor hakemler el sıkışıyor falan 1 saat süren. Onun hepsini izletti manyak herif ben de giren her animasyonda beklettim izledik beraber, 3-3'tü son 10 dakikada bir gol attım sonra topu kaptığım gibi kaleciye attım kendi aramda paslaştım deli olmuştur büyük ihtimal

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmak istemiyorum ama bu araplar gerçekten....... Uyuzluktan başka bir şey değil yaptıkları. O kadar berbat bir internetleri var ki oyun oynamaıyorsun sanki slow motion. O yüzden serverleri ayırmaları lazım türkiye asya serverinde olduğu sürece biz çok çekeriz araplardan. Xbox ı bu konuda takdir ediyorum valla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.