Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (4087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ShinQda Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
172.649
Cevap
785
Favori
6.099.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40854086408740884089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun Allaha emanet oynanıyor arkadaş, ara ara gecikmeler, fena şekilde kasmalar falan istediğim hiçbirşeyi yapamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan_k

    Sonunda bana da bir iyi oyuncu çıktı. Çok sevinçliyim. Burada iyi oyuncu çıkartıp gösterenlere biraz kızardım, meğer insanın başına gelmesi gerekiyormuş. Allahım götze çıktı, götze




  • Wl de iki çentik sarı çekiyor 2 saattir 4g de denedim Superonline fiber de
    Cuma gecesi yoğunluktan dolayı mi başka yaşayan var mi lag

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirlenmiycem diye soz vererek girdim WL ye bu hafta 2 mac 1 g 1 m. Benim oranim bu arkadaslar 30 macta 15 olurum ortalama bi oyuncuyum. 100 mac yapsam 50 alirim zaten en fazla 10-15 maci yaparim birakirim cinnet gecirip konuyu komsuyu dogramaya gerek yok. Kadrom zayif kaliyor ama ne yapiym ulan alex sandroyu alacam diye 2 ay para biriktirdim ilk rakipte sandronun IF i geldi hevesim kursagimda kalsin diye


    Neyse defans olayini iyi yapiyorum ama oyle usta fln degilim bi arkadas pm den sormus burayada yazayim oyle bir sirrim yok orta sahada LT (l2) xboxta tutuyorum ozellikle rakip ortalama oyuncuysa hizli pas yapmaya calisip kaptiriyor iyi oyuncu zaten seni beni her turlu yenecek defans yapmaya calismayin oynayin gitsin. Ceza sahasi cevresinde adamin donecegi yeri hissedip 1-2 adamla kapatcan ama oyun yine cani isteyince tertemiz mudaheleye penalti verecek yine yenilceksin.

    Bosuna kendimi gelistircem diye ugrasmayin pek oynadikca gelisir zaten oyun isterse kazanirsin.




  • Bu hafta WL ye katılmadım, off süper birşey abi, sinir yok, stres yok. Harika ya.
  • Mac boyunca ara ara olan lagler ne hikmetse penaltilara gecince costu. Su oyunu bir daha alacak kadar keriz olmayacam artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 17 Kasım 2018; 0:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerrjo1

    Taktiği mi var onun

    Ne yapmamız lazım. Ben sürekli oyuncu presi ile yapmaya çalışıyorum onu. Yoksa otomatik mi yapılıyor ?
    Dostum, bir tane taktiğine takımının dizilişini ayarlıyorsun, takımda da ki herkese agresif top kapma komutu veriyorsun, taktiklerden sürekli presi seçiyorsun, takımın savunma genişliğini 3 bar yapıyorsun. Bu da yetmiyor oyuna dönünce takım talimatlarından takım presini seçiyorsun. Ondan sonra oyuncuların 4 adamla rakibin üstüne saldırıyor. Full 90 dk oynayayım deme takım en fazla 60-65 dk dayanabiliyor kondisyon olarak. Belli aralıklarda, bu talimatlara geçersin.


  • Önce walker'a sevindim



    Sonra bunu gördüm

    Allah'tan duplicate sold yapmamışım




  • Teşekkür ederim hocam. Bugün 4 maçta 1 galibiyetle başladım ve 4 maçın hepsinde de aynı şekilde rakipler denk geldi pas atıyorsun geçmiyor, geçmiyor, geçmiyor.. Adamların 2 metre bacakları var sanki bizim oyunculardan önce onlar alıyorlardı. Bunu deneyeceğim bu hafta sonu.
  • Yav bu sancho panço'nun iki görevini yaptım ondan sonra full alman oyuncu istediği sbc de ki bir adet totw kart 45-50 k lara yükselince onu beklettim yapmadım bir baktım sbc uçmuş ne olacak şimdi benim tamamladıklarım yok mu oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pas, calim, taktik, atak defans yapmayla ilgili ogretici tavsiye ettiginiz kanallar var mi acaba? tercihen turkce ama cok iyi dediginiz anlasilabilir yabancilarda olur. tesekkurler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu sildiğim ilk akşamdan izlenimler



    Akşam oturdum hanımla puzzle'a başladık. Saat 10 oldu. Dedim bi futbine bakayım. Sancho yanlış çıkarmışlar sonra sbc'yi kaldırmışlar. Twitter'a baktım herkes isyanda buraya baktık makara muhabbet ama yine sinir olanlar var.



    Oyunu silmekle çok iyi yapmışım. 2 ay sonra ilk defa haftasonumu gayet sakin geçirdim. Hoş puzzle'da parça bulamayınca yine insan sinir oluyor



    Kısacası sigarayı bırakanlar gibiyim. Rahat nefes aldım bu akşam oyunu silince. Arada bakıp acaba ne tür saçmalıklar yapmışlar diye bakıp bir kez daha iyi bir karar aldığımı düşünüp hiç indirmem ve indirmemem için kendimi dizginlerim.



    Kendimize iyi bakın güzel insanlar 🙏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın iyi maç var ranıy selby snoker
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerrjo1

    Oha baby icon götze ne şans var hocam ya. Prime olanını çıkartsaydın daha iyi olurdu ama bu da iyi yahu. Senin takım full ikon sapsarı maşallah takım. Bana da geçen beyaz kart geldi sevindim bu ne nadir mi diye ne nadiri saçmasapan yaşlanmış futbolcu koymuş yahu.

    Ulan zaten takım koşamıyor yaşlı futbolcuyu oynatıp ea ile davalık mı olalım bi de. Adam sgk reçetesiyle birlikte gelmiş evladım beni 70'ten sonra oyuna al idare ediver ilaçları falan yazdırırız sigortamı yaptırırsın dedi.

    Amcacım huzurevi 2 km ilerde sağda dedim.

    EA'yla davalık olacaz sonra bunlar hep amerikanın kanadanın oyunu yahu yaşlı adamı oynattın kalp krizi geçirttin diye hesaba yansıtacaklar hastane masraflarını. fifa 25'e kadar ödeyemeyiz valla.

    Ama götze iyidir cidden. Bir sonraki hedefiniz 83 kagawa olsun. Japon ama öyle böyle değil efsane oyuncu. Çok az çıkıyor oyunda.
    Baby değil cenin icon bu hocam




  • Kadromdaki oyuncular;



    -Robertson (if)

    -Marqinhos

    -Telles

    --Lemar

    -Tolisso

    -James Rodriquez

    -Diego Costa

    -Payet

    -Alli

    -Koke cadılar.bayramı kartı

    -Sokratis

    -Thiago Alcantara

    -Rabiot

    -Fernandinho

    -Mahrez

    -Mikhitaryan (özel gorevden kazaılan 86'lık)

    -Lacazette

    -Dani Alves

    -Bernardo Silva

    -Mohammed Salah

    -Edin Dzeko (Serie A lig tamamlama ödülünden 87'lik)

    -Ve David De Gea











    Tamam acayip iyi bir kadro degil ama jamae rodriques,Salah,thiago,dzeko,fernandinho gibi önemli oyuncularda var ama az once WL 'DE BUNKADROYLA UST ÜSTE IKI MAC SKORLARINI SÖYLUYORUM. 7-1 ve 5-1 gibi agır hazimetler aldım. HEMDE BANA DENK TAKİMLARA. Hatta belkide benden bir tık aşagıda olanlara. Ve 10.macta sadece 2g 8m aldı bu kadro !!!! Saka gibi değil mi?? Geecekten saka olmalı...Şu kadro o kadar hezimeti yasayacak bir kadro mu? Bu kadsr maglubiyet alacak oyuncu mu bunlar ?? Bence hayır ama yok resmen yüruyolar sahada. Zaten defans yapamıyoruz ama bari biseyler yapın demi. Tel tel dokulduler. Hele son 2 mac birakiverdim adam ke di oynsdi. Dk daha 20 3-0 olmus mavin nesini oynayayim. Iki artistik hareket bir ara pas hop top kalemde. Hangintaktigi yapacagım sasirdim.10 macta 2 galibiyet nedir yaa 😠 neyse yıkılmadım ayaktayim taktik kasmaya devam ama azcıkta mac alsin sunoyunculsr bi zahmet. Ne oynatacagim bu adamlara bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaptigim mac sayim 600

    Toplam gol sayim ortalama 1600-1700 arasi

    Kafa golum 4 veya 5

    Yaklasik 65-70 penalti atislarinda henuz 0 galibiyet.



    Cok kral statslarim var ya :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScRyedd

    Yaptigim mac sayim 600

    Toplam gol sayim ortalama 1600-1700 arasi

    Kafa golum 4 veya 5

    Yaklasik 65-70 penalti atislarinda henuz 0 galibiyet.



    Cok kral statslarim var ya :)))
    Kafa golü çok az, forvetlerin kim?
  • Antonio'yu denedim ve beğendim, hem hızlı, hem vücudu iyi hem de hava toplarına hakim. Jesus ile oynatıyorum.
  • Bu arada 86 Willian hiç beğenmedim, kafa vuruşu sıfır, hızlanması kötü ve fiziği zayıf.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScRyedd

    Yaptigim mac sayim 600

    Toplam gol sayim ortalama 1600-1700 arasi

    Kafa golum 4 veya 5

    Yaklasik 65-70 penalti atislarinda henuz 0 galibiyet.



    Cok kral statslarim var ya :)))
    Oyun orta kafa golüne müsait hakkaten kafa golün çok az hem bu şekilde detaylı istatistik verse ea güzel olurdu atılan yenilen gol mağlubiyet galibiyet bu gollerin nasıl geldiği gol yemeden biten maç sayısı en önemlisi ben hala direkten dönen top istatistiğini bekliyorum çünkü artık bir korner kadar kasabiliyorsun maç skorundan daha fazla direk satısı oluyor maçlarda.Ayrıyetten bence oyuncularda mental denge yanında moral diye birşeyde olmalı.Yani umursamaz dalgın oyun sergilemeli bazı oyuncular yer yer maçın skoruna görede bu oyuncuyu pozitif veya negatif etkileyebilmeli hırs konusunda.Tabi bu anlık olmalı.mesela 2-0 geriye düşünce başgösteren moral düşüklüğü son dakikalara giren bir maçta 2-1 veta 1-1 olup beraberlik veya galibiyet için pozitif baskı avantaj uygulayabilmeli.Aslında futbol dinamiklerinde pek çok detay ve etken var ama oyunda bu inanılmaz derecede sınırlı şekilde önümüze geliyor.




  • 
Sayfa: önceki 40854086408740884089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.