Şimdi Ara

( PS4 ) - FIFA 16 - 2.DEVLER LİGİ TURNUVASI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR !!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
2
Favori
9.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahtapottt

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

juventus 2 - benfica 0

benfica 0 - juventus 3 (maç yarıda bitirildi tarafımdan)

legacy'den ötürü turnuvadan çekiliyorum. düzgün oynayan arkadaşlara başarılar dilerim.

Kardeş iyi misin ne legacysi? Tactical da oynadım kötü oyununu bahane etme şaka gibi ya

bu arkadas cekildigine gore diger maclari hukmen maglup sayilacak sanirim.

Bunun yerine arkadasin grubundan 5. olani bizim gruba alalim derim? daha grubun ilk gunu, bu yuzden yapilabilir bence. Adam gibi maclar yapmak icin giriyoruz bu turnuvalara ve bedavadan puan almaktansa mac yapmayi tercih ederim. Tabi gruptaki diger arkadaslar da ayni fikirdeyse ve tabiki son karar turnuva duzenleyenindir. Saygi duyariz her turlu karara

• AxiZebaniA kullanıcısına yanıt
    Bende belirteyim, gruptaki bir onceki maci biz yaptik kedisi ile ve legacy oynamiyor.
  • Wolfsburg 2-1 Bilbao
    Bilbao 3-3 Wolfsburg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfsburg - A.Bilbao 2-1
    A.Bilbao - Wolfsburg 3-3

• quote:

Orijinalden alıntı: KrustyKrabb

quote:

quote:

juventus 2 - benfica 0

legacy'den ötürü turnuvadan çekiliyorum. düzgün oynayan arkadaşlara başarılar dilerim.

Kardeş iyi misin ne legacysi? Tactical da oynadım kötü oyununu bahane etme şaka gibi ya

Bunun yerine arkadasin grubundan 5. olani bizim gruba alalim derim? daha grubun ilk gunu, bu yuzden yapilabilir bence. Adam gibi maclar yapmak icin giriyoruz bu turnuvalara ve bedavadan puan almaktansa mac yapmayi tercih ederim. Tabi gruptaki diger arkadaslar da ayni fikirdeyse ve tabiki son karar turnuva duzenleyenindir. Saygi duyariz her turlu karara

Bence de dostum düzgün oynayalım beşinci olan arkadaş gelsin gruba çok zevkli maçlar oluyor ayrıca turnuva da. Maçları yapmak her zaman iyidir

• KrustyKrabb K kullanıcısına yanıt
    Güzel bir öneri getirmişsiniz yönetici de uygun görürse benim için sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuk bi turnuva olmus gorseydim katilirdim

• Selam arkadaşlar, öncelikle patient93 ile iletişime geçeyim ardından kararlaştırırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Buyuk bi turnuva olmus gorseydim katilirdim

bir daha ki sefere artık hocam,takipte kalın
  • Vileralll online gurubmds online vrmi

• Vilreal online

• quote:

Orijinalden alıntı: KrustyKrabb

quote:

quote:

juventus 2 - benfica 0

Benfica A grubundaydı, daha önceden A grubundan Roma çekildiği için,yerine grup 5.cisi Villarreal i dahil etmiştik. Şimdi de Benfica çıktı. Ama yerine grubun 6.cısını dahil etmeyeceğim. Onun yerine, diğer 3.lerden kimin puanı yüksekse onu dahil edeceğim,bu kişide 31 puan ile C grubu 5.cisi Lazio oluyor.

• DUYURU :

Özer, E grubunda Benfica nın yerine Lazio mücadele edecektir.
  • Insomnia86 kullanıcısına yanıt
    Özer'in olmasına sevindim çünkü hükmenlerle 5. olmuştu.

ilk 4 ü kılpayı kaçırmıştı, bakalım şimdi ne yapacak
  • Özer hocamla daha öncedende başka bir turnuvada karşılaşmıstık. Seviyeli kaliteli bir oyunu var. Özer hocamın gelişiyle grup iyice zorlaştı bakalım hayırlısı artık

• Selamlar,
    Yarım gün girmedik foruma neler olmuş neler
    En başta söylemeden geçemeyeceğim; kurallarda yasak iken Legacy oynamaya yeltenen varsa, beter olsun

Benim devam etmem, kimse için bi adaletsizlik oluşturmuyorsa, ederim tabi memnuniyetle. Zaten şimdi gördüm PSN grubuna dahil edilmişim.

Ee kim benim rakiplerim bakıyım?

Bu arada, Can hocam, senden ricam puan tablosunda beni AxiZebaniA'nın üzerine koyar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 7 Şubat 2016; 20:17:54 >

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Oldu kanka hatta direk finale adını yazsın istersen

Olur valla bana uyar

• FİNAL :

Lazio - O.Lyon

Bana başarılar.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.