Şimdi Ara

[ PS4-FIFA 15 ] 4.5 Yıldızlı Takımlar Turnuvası ( Turnuva başladı ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A grubu bügün gün boyu müsaitim maçları bitirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B grubu müsaitim,günlerdir yazıyorum ses yok.Pm atabilirsiniiz.
  • Ellerinize sağlık hocam maçlar için

Ath Bilbao 1-0 Milan

Milan 0-1 Ath Bilbao

• Galatasaray sahibi turnuvayi birakmis herhalde . kendisine psnden msj attigim halde cevap vermedi . fifayi satti sanirim sadece destiny oynuyor .
  • turnuva öldü heralde. 1 kere 2. turdayız turnuva sahibi arkadaş diyor ki çıkanların yerine adam alabiliriz. ya 2. turda böyle bir şey olabilir mi. birisi çıkıyorsa komple mağlup sayılır. bunların adını da verse iyi olur yönetici. ben bu haftasonu sürekli kovaladım maç yapan yok. adam gibi turnuvada kalanlar listelensin. GS bırakmış. Şimdi Lazioya maesaj attım. o da bıraktığını söyledi. Beşiktaş-Schalke ve Benfica ile maç yapmıştım. Lazio-GS bırakmış. Geriye Marsilya ile Fiorentina kalıyor. Yalnız Marsilya ile Fiorentina sahipleri daha arkadaşlık isteğimi yanıtlamamış. Bence bu format hata oldu bu kadar maçın yapılamayacağı belliydi keşke ilk turdan sonra direk çeyrek finaller oynatılsaydı en azından turnuva tamamlanırdı. bu arada turnuva devam edecekse ben varım.
  • Acip bakarsaniz eski turnuvalarda transferli lig ypardik herkes sezonda 20 mac yapardi en az.Burda daha ilk turda kac tane fire verdik.

Zaten ps4 menude problemler var arkadaslik istegi,mesaj atamama gibi bunlarda biraz mac yapmayi guclestirdi.Kendimden biliyorum mesaj geliyo okumak icin 5 dk bekliyorum.

Ilk turdaki ilk ikiler ust turda olacak sekilde degistirecegim formati.Bitirelim yarim kalmasin.Aksam guncellerim

• Inter olarak bugün ve yarın günboyu musaitim arkadaslar 2 gun kaldi bitirelim artik maçları.

• Çeyrek final kuralari

1)Ath bilbao - Zenit
    2)Sevilla-Wolfsburg

3)Benfica-Marsilya
    4)Napoli - lazio

Yarı final 1.maç : 1 ile 2 nin galibi
    Yarı final 2.maç : 3 ile 4 ün galibi

Finale kadar final maçıda dahil çift maç oynanacak deplasman golu kuralı geçerli.
    Bitirinde turnuva yarıda kalmiş olmasin .Süre vermiyorum rakibiniz belli oldukça maçlarınızı yaparsınız.
  • Diger arkadaşlarıda burda etiketledim .

Not: 2.tur maçları geçersiz direkt çeyrek final yaptım . Kimse maç yapmıyor çünkü . Sürede vermedim elemeli şekilde oynayıp bitirin.
  • Keske tek sorun psn olsa,günlerdir yazıyorum burada rakiplerden ses yok.Rakibim gireceği zaman buradan pm atarsa hemen cevap veririm haberleşiiriz

• Maçımız var bro😄

• quote:

Orijinalden alıntı: SirAlex

Maçımız var bro😄

Yapmaya gerek varmı sonuç belli

• son maçlarda gördün katı savunma anlayışımı:D derbide izlediğim taktiği bu maçlardada uygulayacağım:D kupa benim olacak:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirAlex -- 28 Ekim 2014; 12:30:29 >
  • quote:

son maçlarda gördün katı savunma anlayışımı:D derbide izlediğim taktiği bu maçlardada uygulayacağım:D kupa benim olacak@zeuserdem

Müsait isen gel atalım :))

• 21.45 de müsaitmisin:D
  • quote:

21.45 de müsaitmisin:D

müsaitim ama şimdi halledelim belki açmam o saatte

• bir şeyler atıştırayım atalım geldiğimde yazarım psn den sen maç felan at
  • Napoli 2-4 Lazio
    Lazio 5-4 Napoli
  • turnuvaya katilirim yer varsa
  • scorpionnn kullanıcısına yanıt
    Turnuva bıttı hacı yarı finaller oynanıcak geç kaldın azcık

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.