Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Konusu [Geliştirme Başlığı] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
8
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alınık ilan olmasın, kiralık da olmasın, satılık hiç olmasın...

    ama tek ilanda belli oyun sayısı olmalı bence. Adam bir mesaj atıyor 20 tane oyun var mobilden bakınca özellikle zor oluyor bakması
  • Alınık ilanlar için farklı konu açabiliriz, hatta tek seferde birden fazla oyun satan arkadaşlar içinde, tek ilanda en fazla 3 ilan verilebilir tarzı bir kural getirebiliriz. Aklıma yatan bazı ekstraları da yönetim ile görüşeceğim arkadaşlar
  • 1. Kardeşlik ayrı bir bölüm olarak açılmalı. Forumda bir ton boş bölüm var, kimsenin mesaj attığı yok. Kardeşlik, Sony bu sistemi bozmayana kadar sürecek ve yoğun olacaktır.
    2. Bölüm içinde sorunlu alışveriş başlığı olmalı. Bölüm olarak ayrılmış ve ayrı bir konusu olmuş olursa, sorunlu alışverişlerin büyük oranda önüne geçilir. (İkinci el ile karıştırmayın, orada dolandırıcılar çokça kar edebileceği için tekrar tekrar risk alabilirler ancak bu öyle değil.)
    3. Alınık ilanlar için ayrı başlık olmalı.
    4. Kiralık ilanlar için ayrı başlık olmalı.

    İşte size misler gibi çözüm. Haydin.
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Genel olarak iyi özetlemişsiniz özellikle ilanlara sınır getirme alınıklara ayrı başlık açıp fiyat belirtmeme bir de çift hak için ayrı başlık açarsak on numara olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Alınık ilanları için ayrı konu açılması,alınık ilanı okumaktan gına geldi.İki mesaj üstte aradığı oyun satılıyor adam hâlâ alınık ilanı veriyor.
    2.Aynı mesaj içinde ilan sayısı sınırlaması, yarım sayfalık ilanlar için.
    3.İlan formatına uygun olmayan mesajların silinmesi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinik ilanlar icin fakli konu olasiligi super haber.. Gorusmen sonrasi hayirli haberlerini bekliyoruz Mustafa ilan sayisi kisitlamasi vs de olursa bonus olur, kaymak olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverygt -- 31 Ocak 2016; 21:41:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silverygt kullanıcısına yanıt
    Güven hocaya durumu ilettim hocam, ondan geri dönüş beklemekteyim. Liste vs. tarzı bir şey beklemesin kimse sakın . Liste durumu bir daha olmayacak
  • uyelerin yaptiklari alisverislere gore bi puanlamasi olsa nickin yanin da belirtilse guzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlik için ayrı bir alt forum açabiliriz.

    Açtığımız alt forumda konu açmayı kontrollü olarak serbest bırakabiliriz. Ya da alt forumu ikiye bölerek alınık satılık durumuna getirebiliriz.

    Forumun ikiden fazlaya bölünmesi ya da alınık satılık pri sec vs gibi kriterlere ayrılması konusunda görüşümüz olumsuz. Forumu bu kadar çok konuya bölmek anlamsız bir kargaşaya sebebiyet verir ve bizim moderasyon yapmamızı zorlaştırır.

    En mantıklısı ve oluru kardeşlik adı altında bir alt forum açıp alınık ve satılık şeklinde iki konu üzerinden ilerlemek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Kardeşlik için alt bölüm açıldı. Gün içerisinde mevcut kardeşlik konusunu oraya taşıyacağız. O konu satılık için olacak, ayrı olarak bir de alınık konusu açacağız. Şimdilik bu şekilde ilerleyeceğiz, ileride güncellemeler olabilir.

    Herkese iyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.