Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen abi:)) bizde bekliyoz, ama regis gelmesin yaa butun oyun kunyemi aldi durdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Gelsin gelsin, daha bizden kimse onun peşine düşmedi künye için de ondan rahat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Kardeşim biz girdik mi sığışamayız server a, dışarıda kalırsınız, öyle bir sorun var :). Sen de Allahu Teala ya emanet olasın.

Bu mesaj degistirlimis neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 25 Nisan 2015; 16:07:42 >
  • Oha hasan abi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Bizde cok keyif aldik, ara ara paslasalim:)

Yalnız dikkat ettim, biz onların serverına gidiyoruz ama L1R1 bizim servera hiç gelmiyor

vallaha ne desen haklısın kısmetse tez zamanda geliriz

• quote:

Aynen abi:)) bizde bekliyoz, ama regis gelmesin yaa butun oyun kunyemi aldi durdu.

Aga güray bizbizede bile hep yapar onu ayrı bi zevki var onunda. O diil istediğini bizde buluo alıo nasıl beceriosa. Güray bizim pıçakçımız ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap45

quote:

Aynen abi:)) bizde bekliyoz, ama regis gelmesin yaa butun oyun kunyemi aldi durdu.

Aga güray bizbizede bile hep yapar onu ayrı bi zevki var onunda. O diil istediğini bizde buluo alıo nasıl beceriosa. Güray bizim pıçakçımız ya

aga, güraya selam söyle yeminimi bozdurmasın bana :)

• quote:

quote:

quote:

Aga bu mesajını olduğu gibi whatshap grubuna ss alıom güray bunu görünce ne dicek

• quote:

Kardeşim biz girdik mi sığışamayız server a, dışarıda kalırsınız, öyle bir sorun var :). Sen de Allahu Teala ya emanet olasın.

sığışamayız ahaha bu iyiydi

• Beyler iyi oynuyorsunuz tebrik ediyorum.Özellikle gece kapışmamıza istinaden kabune ve büyükbabaya selamlar :) L1r1biricikomer
  • Sana da selam omer. Ottomana, Erdoğan sanırım, kunyeyi kaptırmayı saymazsak :) dun gece bize az çektirmedin :)Biz de tebrik ederiz.

• quote:

quote:

quote:

yuhh

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya hüseyin bırak allah aşkına beni 4 kez pıçakladın hala doymadın. Bende sana diye niyetlendim büyükbabamıza saygısızlık yaptım. Büyükbabaya laf yok

• Yok valla kasit oyle denk geldi :)) bicak olayini bf3 te biraktik artik olanlarda sans:)

• Abi sizden biri beni hep bicakliyor ama kim? Aklimda degil ismi oyunda bi yuzyuze gelsek ne yapacagimi biliyorum ama gelmiyor iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be kunye muhabbeti donuyor zamaninda dh ahalisinin en hizli bicak ceken kunye alan jr i unutulmus dunya listelerine sokmustum jr klanini tek basima yapmistim bunu insafsizlar ayip be bugun gelen vuruyor giden vuruyor

en azindan cnbce gibi ustalara saygi kusagj beklerdim sizden revciler yakismadi olmadi bu hic

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Ortamlar cok bozuldu cok :)))

• sniper oynamayi okadar tatli yapmislarki adamlar kunye askindan vazgectim bunun yuzunden.simdi kocadik anca hikaye anlatirim ilk 20 deydimde benden iyisi yoktuda vs diye .neseli gunlerdeki atma ziyadan ne bir adim ilerideyim ne bir adim geridyim yeni nesile gore ama bizle oyun oynayanlar nasil bir kunyeci oldugumu bilir ah eski gunler ah

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Zaten bf4 te kunye olayini bitirdiler, dalgalandikta durulduk diyosun:))

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.