Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS4 ALICAM 500 GB LIK UYGUN FİYATLA SATICAKLAR İÇERİ Satın Al 9 Kasım 2017 13:08 1 1 PS4 ALICAM 500 GB LIK UYGUN FİYATLA SATICAKLAR İÇERİ Arkadaşlar ps4 arıyorum sadece fifa 18 oynamak için alıcam 1 tane kol yeter ikinci kola bile gerek yok yalnızım. Kariyer oynarım sadece. Bİr ps4 arıyorum sıfırını şuan hepsiburada sitesinde 1150 liraya buldum dileyene linkte atarım bu fiyatı baz alarak ikinci elde oyunsuz bir ps4 satan varsa makul mantıklı fiyatla alabilirim ölücü değilim ama letgoya felan bakıyorum ikinci el 1 kol oyunsuz 1300 liraya koymuş adam yahu sıfırı hepsiburadada 1150 lira mübarek senin o nurlu elin dokundu diyemi zam alıyo bu cihaz akıl almıyor. Eğer oyunlu satıcak varsa sadece fifa 18 alıyorum fiyatıda ona göre güncelleriz mümkünse oyunsuz olsun ama. 05439371757 WATSAPTAN YAZARSANIZ SEVİNİRİM SADECE ANKARA İÇİNDEN ALIM YAPIYORUM ŞEHİR DIŞINDAN ALMIYORUM. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK A320M - B450M - B450 - B450 İ Anakartlar ( 4 ADET ) Sapphire 5500xt 8 GB ARIZALI UYGUN FİYAT