Şimdi Ara

PS4 aldım PSN US-TR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS4 aldım ve online oynamak istiyorum. Bir arkadaşım Fifa 15 için TR den bana CD almış. Şimdi ben US PSN açarsam ve plus üyelik alırsam online olarak Fifa 15 oynayabilirmiyim? Arkadaşlarımla oynamak istiyorum arada bu sorun yaşatırmı? Bir de şu var benim uzun zamandır kullandığım bir TR üyeliği vardı trophyler fifa level olarak falan gayet iyiydi. Onu kullanabilirmiyim?

• Aç bir sorun olmaz us psn'yi ana hesap yap ikincil hesabın tr psn üzerinden oyunları oyna.Ana hesapta psn plus varsa diğer bütün alt hesaplar da online oynayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistan veya hong kong

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR PSN almanın hiçbir artısı yok. hong kong almak en mantıklısı.
  • Us

• US Psn aç bence
  • Peki şöyle birşey soracağım.

1- Ben arkadaşımın Accountunu alsam oynasam kendi accountumla,aynı anda 2 miz aynı oyuna girebiliyormuyuz? Karşılıklı oynasak sorun yaşarmıyız?
    2- Aynı oyunu 2miz de satın almak zorundamıyız? 1 defa alsak 2miz oynayabilirmiyiz?
    3- Oyun dijital alınmak zorundamıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    4 yıl önce açıldı
    --USA PSN Plus ve Oyun almak--
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    1 - Onun hesabını ana hesap yaparsan kendi hesabınla oynarsan bir sorun olmaz.Psn kardeşliği ana konusu var bakabilirsin.
    2- 1 defa lasanız yeterli dediğim gibi kardeşlik konusuna giriyor.
    3- kardeşlikte dijital daha mantıklı ve dijital zorunluluğu yok dilediğiniz şekilde alırsınız.

• Hocam cevabın için teşekkür ederim.
    Şimdi şöyle bir durum var. Arkadaş kendi PS4 ünde Fifa 15 oynuyor kutu olarak almış.
    Farklı şehirlerdeyiz ben onun PSN hesabıyla nasıl oynayacağım bunu çözemedim de tam olarak.
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    Kutulu aldıysa maalesef oynayamazsınız.

• Peki ben de başka bir kutu satın alsam onun PSNini kullanabilirmiyim yine de?
  • Onun psn sini kendi ps4 une ekleyebilirsin. Fakat sadece digital oyunları ortak oynarsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.