Şimdi Ara

'PS4 Alacağım Yardım'.'Ps4 Hakkında Sorum Var' Konuları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
15.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al gitsin hacı ps4 slim, pro falan para tuzağı.Yeni içerik falan da yok.En az 3-4 sene ps5 e kadar takilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Merhaba arkadaşlar böyle bir konu başlığı var mı diye ararken buldum. Umarım doğru yere yazıyorumdur. Arkadaşlar 2006 yılından beri xbox360 kullanıyorum. Cihazımı fw'li kullandığım içinde banlı ve multiplayer oynayamıyordum. Yani 2006 yılından beri singleplayer takılıyordum. Artık multiplayer alemine girmek ve bu girişi öncelikli olarak ilk oyun cod black ops 3 ile başlatmak istiyorum. Playstation forumuna yazıyorum bu yazımıda xbox forumundada paylaşacağım. Ne kadar objektif olunabilir bilmiyorum ancak çok araştırma fırsatım olmadı forumu zamansızlıktan. Önceden olsa aylarca hangi cihazda karar kılacağımı araştırır ve kararım kesin olurdu ancak artık yaşlandık sanırım ve zaman bulamıyorum bu araştırmaya.

Şimdi asıl sormak istediğim öncelikli olayım artık multiplayer ve orjinal bir konsol kullanıcısı olmak (tövbe etmek :D) bu konuda playstation kullanıcılarını sinirlendirmek istemem ancak, 2006 yılında konsol almaya karar verdiğimde xbox360 çok önerilmişti bana ağır bir şekilde ve multiplayer konusunda playstationdan daha iyi bir performans sunduğu söylenirdi. İnanın o yıldan beri hiçbir konsol forumunu okumadım. Durum hala böylemi. Bunu size sormam çok riskli belki ama bence objektif olan kullanıcılar vardır burda. Doğru ürünü tercih etmek istiyorum ya ps4 ile yada xbox one ile multi dünyaya gircem. Bu yazıyıda olduğu gibi kopyalayıp uygun değişikliklerle xbox forumuna yazacağım arkadaşlar. Lütfen multi konusunu baz alarak hangi konsol performans açısından daha uygun. Çok fazla ping,fps muhabbeti geçiyor. Evimde fiber superonline 25 MB internet kullanıyorum. Bir iki yorumla hangi konsolu tercih etmeliyim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

superonline 16 mbps kullanıyorum. uzun zamandır ps kullanıcısıyım lag veya fps düşmesi sorunu yok denecek kadar az oldu. xbox one ı bilemeyeceğim ama tr de ps xbox a göre kat kat daha fazla kullanıcıya sahip. multiyi arkadaşlarınla veya en azından kendi dilini konuşabileceğin kişilerle oynamak istersen (forumda her oyun için kulüpler bulabilirsin) ps i tercih etmeni öneririm.
    Ayrıca oyun bulmak alıp satmak (artık kutulu oyunlardan ziyade dijitaller daha revaçta. burada da forumda kardeşlik konusu ve dijital oyun al sat konuları çok yardımcı olacaklardır.)

Yani kıssadan hisse ps4 çok daha kullanışlı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: turanugur

Merhaba arkadaşlar, ps4 ü 500 gb lik yoksa 1 tb lik mı alsam karar veremedim. Digital oyun düşünüyorum genelde ama 500 gb yetmez mi sizce :)

5-6 oyundan sonra dolmuş oluyor. 1 tblık alman çok daha iyi olur.

• Kesinlikle değer kardeşim Kolay kolay bi sıkıntı çıkmaz

• Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım yarın PS4 alacak fakat nereden alması gerektiğine karar veremedi. Cihazın Sony Eurosia garantili olması mutlaka önemli. Nereden güzel bir PS4 paketi (oyunlarla vs. mümkünse Fifa, NBA, GTA) bulabiliriz? Şimdiden teşekkürler.

• Ps4 efsane dönemine giriyor oyun anlamında yavaştan gow rdr2 derken gta6 ile patlayacak iyice alın bnce

• Arkadaşlar selam, malum Black Friday yaklaşıyor ve o tarihler yurt dışında olacağım. Hazır indirim varken playstation kapayım diyorum.
    Ama şunu merak ediyorum.
    Pro mu normal ps4 mü? Sony ps4 ölmeyecek aynen devam dese de bilemiyorum. Gidip 2 sene sonra benim ps4e birşey olmasın?
    Ayrıca fiyat farkı var ve öyle çok grafik meraklısı değilim.

Ps4 almaya karar verirsem normal mi yoksa slim kasa mı önerirsiniz?
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Grafik meraklısı degilsen ve 4k tv yoksa pro gereksiz . Slim al daha az yer kaplar .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuzenim Amerika'da okuyor o Ps4 getirdi bana. Ama bu Ps4 slim 500 gb modeli.

500 gb yetersiz gibi şeyler okudum internette. Nasıl artırabilirim?
    Ps pro alsaydı iyiydi ama slim modelini almış. sizce sorun yaşar mıyım ilerde?
    Garanti durumu nasıl olur?

teşekkür ederim.
  • S.a arkadaslar ps4 slim aldim. Bu ps4 kasasi kirikiyormus korsan olunlar vs. Bu durum nedir birisi yardimcu olabilir mi bana

• selam arkadaşlar ps4 slim vs ps4 pro mu hangisini almak mantıklı sizce 4k tv var genelede araba yarışı futbol ve gta oyunu için düşünüyorum

ps4 slim yanında 2 oyun 2.kol 1499 tl
    ps4 pro 1699 tl
  • Merhaba arkadaşlar PlayStation 4 1tb lık olanından almayı düşünüyorum. Yanında da xim4 yada tactical assault commander düşünüyorum. bilgisi olan var mıdır acaba bu ikisinden biri kullanılıyor mu halen? Yada kullanan hangisini tavsiye eder.
  • PS4 PRO almak istiyorum PS4 üm var ilk çıktığında aldım ancak Sony Bravia 1080p lik televizyon var PS4 PRO alsam gene fark olur mu ? Değer mi sizce ? Ve last of us 2 için birde almak istiyorum.

• Arkadaşlar arkadasım bir tanıdığından 2. El ps4 almak istiyor. Ps4 + kol + far cry 4 + mortal kombat x icin su kadardan fazla vermeyin diyeceğiniz bir miktar var mi? Garanti durumunu bilmiyorum.

• Merhabalar;
    Herkese hayırlı günler, yeni bir ps4 kullanıcısıyım. Bu akşam fifa 2017 kurulumu yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba,

PS 4 Pro almayı düşünüyorum. Cihazı alırsam Benq XL2411 monitörümde kullanabilir miyim? Şayet kullanabilirsem ekstra bir ara kablo vs. gerekir mi ve buna ek olarak bu monitör hoparlör sahibi değil. Bu durumda kulaklık ile oynama imkanım var mı ya da pc'de kullandığım 5+1 hoparlörleri cihaza bağlayabilir miyim?

Bunları öğrenebilirsem çok iyi olur, satıcıya sormak istemiyorum çünkü onlara göre genelde eksik olan her şeyi almak icap ediyor :)

Birde 1998 yılından sonra ilk defa konsol alacağım, nereden baksan 20 yıldır konsol kullanmıyorum. Cihazı alırken dikkat etmem gereken ekstra bir durum var mı?

Not: Cihazı Teknosa mağazasından, Sony garantili olarak almayı düşünüyorum.
  • PS4 slim almak istiyorum 1.068 TL buldum tek kollu oyun yok.Ama ithalatçı garantili.Aynı fiyata sony garantili bulabilirmiyim.Satıcı n11 ve gittigidiyorda.Satan kişilerde genelde ya kadıköy yada fatihde.
  • mesela bf4 veya six siege aldım diyelim. online takılmak için ps plus almam gerekiyor mu?
  • kaan vercetti K kullanıcısına yanıt
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Arkadaşlar merhaba,

PS 4 Pro almayı düşünüyorum. Cihazı alırsam Benq XL2411 monitörümde kullanabilir miyim? Şayet kullanabilirsem ekstra bir ara kablo vs. gerekir mi ve buna ek olarak bu monitör hoparlör sahibi değil. Bu durumda kulaklık ile oynama imkanım var mı ya da pc'de kullandığım 5+1 hoparlörleri cihaza bağlayabilir miyim?

Bunları öğrenebilirsem çok iyi olur, satıcıya sormak istemiyorum çünkü onlara göre genelde eksik olan her şeyi almak icap ediyor :)

Birde 1998 yılından sonra ilk defa konsol alacağım, nereden baksan 20 yıldır konsol kullanmıyorum. Cihazı alırken dikkat etmem gereken ekstra bir durum var mı?

Not: Cihazı Teknosa mağazasından, Sony garantili olarak almayı düşünüyorum.

1-HDMI ile kullanabilirsiniz sorun olmaz.
    2-Monitörünüzde 3.5mm jak çıkışı var hoparlörü oraya bağlarsanız stereo olarak kullanabilirsiniz.
    3-Kulaklık içinse ister ds4 e bağlayabilirsiniz isterseniz monitördeki o çıkışa ama monitöre bağlarsanız mikrofonu kullanamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.