Şimdi Ara

[SATILDI] Ps4/5 Fifa 23 - 4,5M Kadro Ginola, WC Smolarek, TOTY Pirlo vs. + 6,2M coin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Ps4/5 Fifa 23 - 4,5M Kadro Ginola, WC Smolarek, TOTY Pirlo vs. + 6,2M coin

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir kullandığım hesabımı satmak istiyorum. Hesaba oyun dahil değildir.

Hesabın web app'i açık ve herhangi bir uyarı almadım. Futbin'e göre ilk 11 değeri 4,5M ve görünen tüm oyuncular

satılamazdır.

Kulüpte 900 civarı oyuncu mevcut ancak resimdekilerden başka yüksek reytingli fodder yok. Genel olarak paket şansı yüksek bir hesap diyebilirim.

Son olarak fotoğraflarda görüldüğü gibi 96k coin bulunuyor ancak; transfer marketteki(son foto) yatırımlar şimdi hemen satılsa en az 6,2M coin olacak. Akşam Napoli maçında yükseldiğinde satmayı düşünüyorum çok büyük kısmını.

Herkese iyi forumlar.

[SATILDI] Ps4/5 Fifa 23 - 4,5M Kadro Ginola, WC Smolarek, TOTY Pirlo vs. + 6,2M coin

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.