PS3 oyunları Prince Of Persia - Sıfır, jelatininde - 75 tl Need For Speed - UNDERCOVER - Sıfır, jelatininde - 75 tl Little Big Planet - Sıfır, jelatininde - 65 tl Devil May Cry 4 - Sıfır, jelatininde - 65 tl Dead Space - Sıfır, jelatininde - 80 ytl 007 James Bond - Quantum Of Solace - Kullanilmis, temiz - 80 tl Assasins creed - Kullanilmis, temiz - 45 tl
Xbox 360 oyunları PGR4 - Sıfır, jelatininde - 60 ytl Brothers In Arms - Sıfır, jelatini yok ama güvenlik bandı açılmamış - 60 ytl Gear Of War 1 - Sıfır, jelatininde, RF - 40 ytl Jumper - Sıfır, jelatininde - 20 ytl gta 4 - Kullanilmis, temiz, haritalı - 60 ytl Viva pinata - Kullanilmis, temiz, yesil kutusu hasar gördüğü için beyaz dvd kutusuyla degistirilmis - 10 ytl Lost Planet - Kullanilmis, temiz - 25 ytl (NTSC ancak RF) Star Wars TFU - Kullanilmis, temiz, RF - 60 ytl harry potter ootp - Kullanilmis, yüzeysel çizikler vardir ancak sorunsuz calisir durumda - 20 ytl Bioshock - Kullanilmis, yüzeysel çizikler vardir ancak sorunsuz calisir durumda - 40 ytl Forza 2 - Kullanilmis, yüzeysel çizikler vardir ancak sorunsuz calisir durumda - 40 ytl
Wii Oyunları Red Steel - Kullanilmis, temiz - 60 ytl Mario Strikers Charged Football - Kullanilmis, temiz - 45 ytl.
oyunların tamami orijinal kutusunda, kitapçıklı ve paldir. ps3 oyunlari bildiginiz gibi rf dir, her cihazda calisir. xbox 360 oyunlarının bir kismi RF ancak hangileri olduğunu bilmiyorum, bildiklerimi belirttim. wii oyunlari sadece pal wii lerde calisir. fiyatlar sondur, pazarlik söz konusu degildir. yer izmir/torbali, sehir disina kargo yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.