Bildirim
PS3 Video kaydetme.Next minix hd kayıt eder mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bildigim kadarıyla yapamazsınız . Elinizde capture card olması lazım . -
İlacın bu:http://www.hauppauge.com/site/products/data_hdpvr.html
Kullanıyorum. Memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
Kullanıyorum. Memnunum.
duymuştum bunu ama taa amerikadan kim alıcak burda satılsa da alamam zaten ben sadece bendekiyle kayıt edebilrmiyim diye sormuştum.TV deki yayını kayıt ediyorsa ps3 üde kayıt etmesi lazım umarım olur. -
Yukarıda linkini verdiğim cihaz TV ile konsolun arasında aracı görevi görüyor. Çalışma mantığı bu şekilde. Ayrıca cihazdan PC'ye USB ile video dosyası oluşturuyor. -
quote:
Kullanıyorum. Memnunum.
Acaba nasıl bağlantı sağlıyoruz ekstra başka bir şeye gerek var mı ? Bi de türkiyede nereden temin edebiliriz yoksa amazondan falan mı sipariş etmem lazım ? -
Ps3'te hdcp mevcut, o yüzden direk hdmi'dan kayıt alamazsınız. Capture cardınız hd olsa, yine kayıt alamazsınız. RGB giriş lazım, happauge'daki gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessan -- 3 Mart 2012; 19:30:13 > -
Yukarıda bahsettiğim cihaz component bağlantısı üzerinden konsoldan görüntüyü capture yapıp aynı zamanda pc'ye bağlı usb kablosu ile capture yapılan görüntüyü usb üzerinden pc'ye aktarıyor.
Öncelikle PC'nin güçlü olması lazım çünkü capture yapılan ham görüntüyü Sony Vegas vb. gibi yazılımlar ile render yapıp kalite kaybı olmadan ve dosya boyutu orjinal dosya boyutuna nazaran ufaldığı için Youtube vb. gibi sitelere upload etmek daha kolay oluyor, yani zamandan kazanıyorsunuz upload yaparken.
Render yapmak ise pc'nin gücüne bağlı olarak 3 saat bile sürebiliyor tabi capture yapılan videonun süresi de önemli.
TR içinde bu cihazı satan zamanında görmüştüm ama özellikle arama yaptığımda denk gelmiştim yoksa ülkemizde pek rağbet gören cihzlar değil bunlar, daha çok pro kullanıcılar veya özel birkaç video çekmek için alınan cihazlar. Bu yüzden satan bir kişi bile bulsanız öpüpte başınıza koyun diyebilirim.
-
quote:
Yukarıda bahsettiğim cihaz component bağlantısı üzerinden konsoldan görüntüyü capture yapıp aynı zamanda pc'ye bağlı usb kablosu ile capture yapılan görüntüyü usb üzerinden pc'ye aktarıyor.
Öncelikle PC'nin güçlü olması lazım çünkü capture yapılan ham görüntüyü Sony Vegas vb. gibi yazılımlar ile render yapıp kalite kaybı olmadan ve dosya boyutu orjinal dosya boyutuna nazaran ufaldığı için Youtube vb. gibi sitelere upload etmek daha kolay oluyor, yani zamandan kazanıyorsunuz upload yaparken.
Render yapmak ise pc'nin gücüne bağlı olarak 3 saat bile sürebiliyor tabi capture yapılan videonun süresi de önemli.
TR içinde bu cihazı satan zamanında görmüştüm ama özellikle arama yaptığımda denk gelmiştim yoksa ülkemizde pek rağbet gören cihzlar değil bunlar, daha çok pro kullanıcılar veya özel birkaç video çekmek için alınan cihazlar. Bu yüzden satan bir kişi bile bulsanız öpüpte başınıza koyun diyebilirim.
PC yeterince güçlü , oyun videoları çekmek istiyorum.yani bu direk PS3'ten görüntüyü alıp PC'ye aktarıyor.başka bir şeye gerek kalmıyor ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X