Şimdi Ara

ps3 ve sony bravia sync özelliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tüm araştırmalarıma rağmen hayır , yazılımla olacak iş değil. donanımsal bir olay.

sanırım hdmi 1.3 den sonrası bu özelliği destekliyor, eski fat ps3 ler ise hdmi 1.0 sanırım.

yani ps3 ü değiştirmeden olmuyor, slim kasa almak gerek.

ek olarak digitürkün hd uydu cihazı (kayıt etme özellikli olan değil) datv tarafından bulunmuyor sanırım ondada CEC yok.

dediğim giib tv de özellik bol ama karşı aygıtlar uyumsuz olduğu sürece anlamsızlaşıyor. evet üzücü bir durum am yapacak birşey yok.
    tabi ben yeni ps3 yada uyumlu ses sistemi vs alacağım demiyorsanız.
  • konuyu hortlattım ama philips 5405 e de koymuşlar sync yi çok süper bi özellik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

konuyu hortlattım ama philips 5405 e de koymuşlar sync yi çok süper bi özellik..

aklımda philips bir led tv vardı sırf bu sync özelliğinden dolayı braviada kararsız kaldığımda konuyu gördüm benim için çok iyi oldu..
    hortlatmak iyidir..buna uyuyan güzeli uyandırmak diyelim :D tşk..

artık rahatlıkla sync için philips alabilirim diye düşünüyorum..
    philipsinde alt yazı destekleyen 2011 modelleri'de artık çıkıyor şükür..beklediğimize değecek umarım teknoloji :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 25 Mayıs 2011; 11:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

konuyu hortlattım ama philips 5405 e de koymuşlar sync yi çok süper bi özellik..

Samsung da da var,hepsinin adı farklı birinde bravia synch,birinde anynet.
  • acaba benim vestel lcd de var mıdır? Hdmi 1.3 destekliyor ama sync/anynet var mı bilmiyorum.3
  • demek benimki de fat kasa olduğu için olmuyomuş...aslan gibi braviamız var ama neye yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucles

demek benimki de fat kasa olduğu için olmuyomuş...aslan gibi braviamız var ama neye yarar

Alakası yok ki ,bende 2 sene önce fat vardı,eski tvm samsungdu,yinede kumandayla kontrol edebiliyordum.
  • ne yazık ki bende de 32bx400 sony tv var lakin sync ozelligi kullanılmıyor fakat annemlerin toshiba regza tvlerinde ps3 tam uyumlu calısıyor ve cidden sinir bozucu bişey bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: roy mustang

ne yazık ki bende de 32bx400 sony tv var lakin sync ozelligi kullanılmıyor fakat annemlerin toshiba regza tvlerinde ps3 tam uyumlu calısıyor ve cidden sinir bozucu bişey bu

regza çok kötü bir tv . tv yayınlarında çok kötü gösteriyor .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.